Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,125
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,053,857

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,932 49.4%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 519 6.5%

  • Kullanılan toplam oy
    7,954
Merhaba arkadaşlar. Ben hasan çakıcı, yaşım 26 İstanbul'da yaşıyorum kamu personeliyim, evliyim. Eşimle beraber gezmeyi çok severiz fırsat buldukça gezeriz yani. 99 grand cherokee wj sahibi olmama çok az kaldı, ayriyeten 2006 bmw R1200GSA motosiklet sahibiyim. Bu zamana kadar ki uzun gezilerimizin büyük bölümü motorla oldu. Biraz da jeep le deneyelim diyoruz bakalım. Jeep ile ilgili bilgileri araştırmak için yazdığım her seferde gezenbilir karşıma çıktığı için üye oldum. Herkese iyi günler etkinlik oluyorsa etkinliklerde görüşmek üzere.
 

Etiketler
Merhaba ben Çağatay, yaşım 26 ,Bursadayım. Uluslararası ilişkiler ve güvelik uzmanıyım. Telsizciliğe yeni başlıyorum. Motosiklet kullanmayı ve uzun yola gitmeyi severim.
 

Merhabalar.

Bekir Cansever ben. Alanyadan aranıza katılıyorum. Kamuda 15 yıl çalıştıktan sonra ayrıldım. Şimdi kendi işimi yapıyorum.

Kendinize iyi davranın.

Görüşürüz.
 


Merhaba Ben geldim demek için buraya yazmam istendi :smiley:

Bursa-İnegölde oturuyorum. İstanbulda üniversite 2,sınıf öğrencisiyim 20 yaşındayım. Hem meslek hemde hobi olarak fotoğrafçılık yapıyorum. Arazide karda çamurda araç kullanmaya zaafım var çocukluktan beri her arabayı aldığımda karlı çamurlu yollara çıkarım jipimiz olmadıgı için sık sık araba kalır onu çıkarmaya uğraşırdım. Ehliyetim olmadığında bile babam ne kadar izin vermese bile arabayı kaçırır dağa bayıra çıkardım. Baba 5 dk ya evdeyim deyip arabayı kardan çıkarmaya çalışırdım. Jeep Cj-5 Sevdası oluştu İnegöl boğazovada karda giden jipleri izleye izleye bu sevgi daha çok arttı ve bi araç aramaya başladım. İlerde bi Jeep alıp amatörde olsam grubunuza katılmayı çok isterim.

Saygılar Sevgiler...
 




Merhaba
Araniza yeni katildim ,beni kabul ettiginiz icin tesekkür ederim .
55 yasindayim , motorsiklet kullanicisiyim ve kendime bir motorkaravan hediye etmek isiyorum :smiley: .
Istanbul-Erenköy`de yasiyorum , buralari insaat santiyesi oldugundan dolayi artik buradan kacmak istiyorum ve bu kacisi bir karavanla yapmayi düsünüyorum .
Bu sitedeki tecrübeli arkadaslarin fikirlerini okumak ve faydalanmak istiyorum .
 

Merhabalar, ben Eyüp.

Hep takip ettiğim, ancak aradığım soruların cevaplarını rahatlıkla bulabildiğim için ancak merhaba diyebildim.

Herkese selamlar.
 


Selam Levent ben Trabzonluum,burada ikamet ediyorum bir otomobil firmasında genel müdürüm defander meraklısı,fotoğraf çekmeyi seven doğada huzur bulan avcılık ve atıcılığa meraklıyım herkese merhabalar
 



Herkese selam,
Ben Onur ÖZDAMAR. Uzun zamandır amatör olarak kampçılık, dalış, bisiklet ve doğa sporları gibi aktivitelerle ilgileniyorum fakat bu siteyle tanışma şerefine yeni erebildim.
Tüm site ekibine şimdiden teşekkür ederim.
 


Herkese merhaba,

Ben Mehmet, İstanbul'da yaşıyorum, İnşaat Mühendisiyim. Grand Cherokee 2.7 CRD Limited WJ almaya karar verdikten sonra forumu sıklıkla takip etmeye başladım ve artık üye olma zamanımın geldiğine karar verdim. Kısa zamanda temiz bir araç bulup ben de aranıza katılacağım umarım. Forumdaki fikir alışverişi ve yardımlaşma çok güzel. Böyle devam etmesi dileğiyle...
 
Son düzenleme:

Selam ben can 29 yaşındayım istanbulda ototamirhanem var. hali hazırda 2004 model honda crv var ama ilerleyen zamanda haftasonları ufak geziler için 3 kapılı bir 4x4 almayı planladığım için bilgilerinizden ve şikayetlerinizden yararlanmak için aranızdayım tüm arkadaşlara selam olsun şimdide iyi haftasonları dilerim
 

herkese merhabalar....antalyadan katılıyorum.bir arkdas tavsiyesiyle buradayım başarışı faydalı ve güzel bir forum olmus.tebrikler.bi dönem define sitelerinde yönetimde bulundm nikimden bu konuya merak sarmıs arkadslar varsa tanıyabilirler....karavan konusu yıllardır kafamdaydı ama arastırmaya yeni yeni basadım bu siteden faydalanıp tecrübeedinecegimi düşünüyorum....
 



Merhaba , Siteye yeni üye oldum . Doğa ve kamp hayatını sevdiğim için siteyi yeni şeyler öğrenmek için sürekli takip ederdim . 30 yıllık kamp tecrübesinden sonra artık karavan almaya karar verip başladık ve adım adım zorlukları görmekteyim, yavaş yavaş yazacağım fırsat buldukça . 16 ülkede yaşamışlık tecrübesi olan düzenli tatil yapmaya çalışan ve bunu uygarlıktan mümkün olduğunca uzakta yapmaya çalışan ve ailemi de çocuklarımı da buna alıştırmaya uğraşan mesleği mühendislik olan biriyim .
Herkese selamlar .
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,454
Mesajlar
1,518,133
Kayıtlı Üye Sayımız
172,106
Kaydolan Son Üyemiz
Ahmet AKGÜN

SON KONULAR



Geri
Üst