JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan genco1973 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 165,422
Ynt: JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz?

ksd' Alıntı:
X-Trail de low range yani gerçek arazi vitesi yok hocam yanılıyorsunuz. Ayrıca bir ara Patriot almayı düşünüp uzunca araştırmıştım. Arazi yetenekleri konusunda saygın bir derginin karşılaştırmalı testi vardı sanırım 2008 de. Akşam o sayfayı tarayıcıdan geçirip buraya eklerim. İyi günler dilerim...

Bahsettiğim test bu.


KD
 

Etiketler
Ynt: JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz?

Testi (Autocar dergisi 2008 Şubat sayısından) okuyamayanlar için tekrar veriyorum..

suvkarsilastirma.jpg

By braveheart11 at 2011-04-21
 

Ynt: JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz?

Acaba ben Patriot diye başka bir araçmı kullanıyorum diye şaşkınlığa düştüm.Bu test bana biraz ticari ve subjektif geldi.Patriotun yerle gövde arası yüksekliğine alçak diyor ama kıyaslama yapınca gerçek rakamlar bu testteki yoruma uymuyor:patriot 20.6cm,X-trail 21cm,Vitara 20cm vs.Detaya girmeyeceğim ama patriotdan daha alçak tabana sahip Vitarayı test birincisi yapıp patriota alçaklığından dolayı parkuru tamamlayamadı demek pek objektif değil .Ben kendi 3.5 yıllık gezilerim ve daha evvel kullandığım Vitara ve Rav4 pratiklerim sonucunda bu testi pek dikkate alamıyorum.Yinede paylaşımınızdan dolayı teşekkür ederim...Saygılarımla
 

Ynt: JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz?

bu listede freelander sanmam ki kötü olsun. ama çok pahalı. hemde dehşet. xtrail herzaman yeterli bir araba olmuştur. diğerleri ise crossover. captiva crv filan bunlar asfalt aracı.
 





Ynt: JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz?

crd olan versiyonu vardı sanırım zaten.
 


Ynt: JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz?

Arkadaşlar,

Bu araçtan almayı düşünüyorum.
2009-2010 Model 2.0 CRD olanından.
Olumlu ya da olumsuz yanları nelerdir?
2008-2009 ve 2010 modelleri arasında sadece ön konsolda bir kaç değişiklik gördüm.
Başka bir değişiklik var mı?
Alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor?
Parasını hakeden bir araç mı? Tavsiye eder misiniz?
Özellikle bu aracı kullananlar cevaplarlarsa çok memnun olurum.

Saygılar
 

Ynt: JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz?

Ben 1.5 yıldır patriot kullanıyorum. Yakıt tüketimi iyi. Asfaltta güçlü, atak ve hakimiyeti kolay. Karlı ve çamurlu zeminlerde oldukça başarılı. Sık sık araziye çıkan biriyim. Şimdiye kadar sadece iki defa yolda kaldım. Birincide bayağı eğimli bir yolda zeminin ne kadar gevşek olduğunu hesab edemedim, ikincisi de zaten avatarımda var. Derin traktör izleri. bir odun parçası ve üzerini örten su nedeniyle askıda kaldım. Olan karter korumasına oldu ve masrafı yaklaşık 500 lira tuttu. Biraz alçak olduğu doğru. Onun haricinde o paraya bence araziye ara-sıra çıkanlar ve araçlarını haddinden fazla zorlamaya niyetli olmayanlar için kesinlikle çok iyi bir alternatif.
Merhba, bendede var fakat 4x4 e geçtiğinde eğer kar varsa ve ön tekerlerdden biri patinaja girerse konsolda "4WD!" sarı lamba yanıp sönüyor ve 3-4 dk sonra sönüyor. Sizde de böyle bir şey oluyormu? ben karda çamurda 4x4 ile sert kalkış denediğimde arka teker asla ptinaj çekip devrede filan olduğunu göstermiyor. Halbuki videolarında kayaları 3 teker ile bile tırmanıyor. BU araba bumu diyorum ? Sizde 4x4 davranışları nasıl acaba?
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,429
Mesajlar
1,517,882
Kayıtlı Üye Sayımız
172,076
Kaydolan Son Üyemiz
Fevzican

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst