Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 97,122

Etiketler

Küçük Dede

Discovery II 4.0 V8
Mesajlar
1,671
Tepkime Puanı
2
Yer
Dallas / TX
Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları

Bu kış çok sert geçecek deniyordu ancak kasım ortası görünürde hala bişi yok..
Bu sene de kayak yalan olacak gibi..
 


Küçük Dede

Discovery II 4.0 V8
Mesajlar
1,671
Tepkime Puanı
2
Yer
Dallas / TX
Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları

driftmachine' Alıntı:
uludağda nasıl kaydınız 3mc gösteriyor kar kalınlığı :-\

Ekimde aralıksız yağıştan nasibini almıştı Uludağ da, ancak çok kısa sürmüş maalesef..

Neyseki, Yarın sabahtan itibaren dağda kar yağışı görünüyor ve 8 gün devam edecek :smiley:
Sonra da sezon açılmış olur büyük ihtimalle. 8 günün ardından 2 gün güneş açıyor sonra 4 gün daha kar yağışı görünüyor :smiley:
 



expert16

Ana Kamp
Mesajlar
27
Tepkime Puanı
0
Yer
Bursa
Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları

Bugün İnegöl'den Bursa'ya gelene dek kar yağışı sürdü. Turanköy-Akiniş mevkiinde bile yaklaşık 5 cm. kar vardı. Uludağ'da yarım metreden az olmadığını tahmin ediyorum. Pazar günü kayağa gidebiliriz sanırım.
Yeni sezon hayırlı olsun.
 

expert16

Ana Kamp
Mesajlar
27
Tepkime Puanı
0
Yer
Bursa
Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları

19 Aralık günü Uludağ'da 80-100 cm kadar kar vardı. (Tahmini rakamdır, ölçmedim.)

Milli Park araç giriş ücreti geçen yılki gibi 6 TL olarak belirlenmiş.

Kar yağışı olduğundan (ya da yeterli talep olmadığından) İkinci bölgedeki liftler açık değildi. (Karinna otel, Alkoçlar zone II)

Yazıcı, Beceren, Kervansaray açıktı. Karkay ve Cennetkaya'nın da açık olduğunu duydum ama Kervansaray'dan kaydım. 10 çıkış 20 TL ödedim.

Pistler fazla kalabalık değildi. Kar kalitesi iyiydi. Saat 1,30 dan sonra kar yağışı fırtınaya döndüğünden kısa kesmek zorunda kaldım.
 

kocaali

Mitsubishi L200 4x4
Mesajlar
169
Tepkime Puanı
1
Yer
Bursa
Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları

ben de dün Uludağ'daydım.. Karinna civarına kadar yol açık ancak yoldan çıkıp oturmuş bir ATV'yi çekmeyi denerken 4 çekeri batırmayı başardım, 1 metreye yakın kar var, Bakacak tarafını deneyecektim ancak çıkmak için çok zaman kaybedince geri döndüm.. genel olarak kalabalık değil, ancak yolda sürekli otobüsler var, trafik çok ağır ilerliyor, çıkmayı planlayanlar için erken saatleri tavsiye ederim..
 

skydive

Ana Kamp
Mesajlar
34
Tepkime Puanı
0
Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları

Kayak merkezlerınde son durum..

http://www.dmi.gov.tr/sondurum/kar-kalinliklari.aspx
 

sefa55

OPEL CORSA D 2011 MODEL CDTİ
Mesajlar
126
Tepkime Puanı
0
Yer
SAMSUN
KAR YAĞIŞLARI BAŞLADI,HAYIRLI OLSUN

Abant ve Kartalkaya’ya da mevsimin ilk karı düştü. Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ’da mevsimin ilk karı yağdı. Dün gece başlayan ve Salı gününe kadar aralıklarla devam etmesi beklenen yağışla kar kalınlığı Oteller Bölgesi’nde 10 santimetreye ulaştı.

Marmara Bölgesi’ni etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava Bursa ve çevresini de etkili oluyor. Tatilcilerin ’Beyaz Cennet’ olarak adlandırdığı Uludağ’da dün gece başlayan kar yağışı devam ediyor. Yağışlarla Oteller Bölgesi’ndeki kar kalındığı 10 santimetreye ulaştı.

Uludağ Meteoroloji istasyonu yetkilileri, hava sıcaklığının sıfır dereceye düştüğü Uludağ’da kar yağışının Salı gününe kadar aralıklarla devam edeceği bildirildi.

Bolu’da, Abant ve Kartalkaya’ya mevsimin ilk karı düştü. Yeşil alanların beyaza büründüğü Abant’ta tatilciler kar yağışı altında gezintiye çıktı.

Kent merkezinde dün akşam başlayan yağmur yağışı yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Hava sıcaklığının 3 dereceye düştüğü Abant ve Kartalkaya’ya ilk kar düştü. Kartalkaya’da kar kalınlığı 1 santime ulaşırken, Abant’ta ise yeşil alanlar beyaza büründü. Lapa lapa yağan kar Abant’ı muhteşem bir görüntüye kavuştururken, otellerde konaklayan ve günübirlik Abant’a gelen tatilciler kar yağışı altında yürüyüş yaptı.
 




suatti

2008 Suzuki Jimny / 1980 Jeep CJ5
Mesajlar
141
Tepkime Puanı
0
Yer
Artvin / İstanbul
Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları

Artvin Kayak Merkezi her yıl olduğu gibi bu yıl da sezona ilk başlayan kayak merkezi olarak 2 haftadır misafir agirlamaktadir. Kayak severleri bekleriz.
 


expert16

Ana Kamp
Mesajlar
27
Tepkime Puanı
0
Yer
Bursa
Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları

Uludağ'da kayak keyfi başladı. Dün Uludağ'da dün öğle saatlerinde yoğun olarak yağan kar neticesi şu an 28 cm. kar var. Yol açık, orman bembeyaz.

Yeni sezon hayırlı olsun.
 




beefteck

Yeni Üye
Mesajlar
18
Tepkime Puanı
6
Bu sene şubat ortasına kadar kayılacak gibi değil sanırım, 14 günlük forecast paylaşabilen var mı ?
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

BENZER İÇERİKLER



GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
102,648
Mesajlar
1,508,056
Kayıtlı Üye Sayımız
171,157
Kaydolan Son Üyemiz
ulubax

SON KONULAR

BENZER İÇERİKLER



ÖNEMLİ UYARILAR
HAYATİ UYARI: Forumlarda yer alan tüm konular sadece referans amaçlıdır ve içeriklerinde hayati risk taşıyan tehlikeli spor ve benzeri özel uğraşılar olabilir. Lütfen forumlarda okumuş olduğunuz spor veya özel uğraşıların uzmanlarından yardım almadan kendi başınıza denemeye çalışmayın. Aksi halde meydana gelebilecek aksiliklerden dolayı gerek forum yöneticileri, gerekse içerik yazarları hiçbir sorumluluk kabul etmeyeceklerdir.

TELİF UYARISI: Forumlarda yayınlanan yazılı ve görsel materyallerin tüm hakları ve sorumluluğu yazarlarına aittir. Bu materyalleri izinsiz kopyalamak ve kullanmak 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre suçtur.

SORUMLULUK REDDİ: Forumlarda yer alan, kullanıcıların oluşturduğu tüm yazılı ve görsel içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriklerin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından Gezenbilir ve forum yönetimi hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için içeriği oluşturan üye ile irtibata geçebilir veya iletişim formumuzu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz.

GEZENBİLİR SUNUCULARI: Yüksek Teknoloji ve Güvenlik Sistemleriyle Donatılmış, Merkezi Ankara'da Bulunan, YS-308 Yer Sağlayıcı Belge Numaralı ve %100 Yerli Sermayeli VERİTEKNİK Şirketi Tarafından Barındırılmaktadır.

Copyright © 1999 - 2022 Gezenbilir
DMCA.com Protection Status
Üst