Mobidik Ile Moto-solo Gezilerim

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 174
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,903

yugun

YÜCEL GÜNDÜZ
Mesajlar
21,911
Tepkime Puanı
5,442
Yer
Ankara
Web
www.yucelgunduz.com
IMG 20220828 133423 398


Dün lastik yapıldıktan sonra, bugün çıktık ve şehirde Mobidik ile şöyle bir turladık. Havalar soğumadan keyfimizce anın tadını çıkardık... Fotoğraf eskilerden. Mobidik'i göresiniz diye buraya ekliyorum.
 

Etiketler



İlk motorum da bir CUB'du bu motorları seviyorum. 100 lük bu Snappy CUB beni şehir içinde gezdiriyor. Şehir dışında da kenardan kenardan gitmek için yine iyi.
İlk motorum 125 Lik bir CUB'du ve performansı bundan iyiydi. Ama malesef istediğim markanın 125 lik cubu olmadığı gibi piyasada da böyle bir CUB şu anda bulunmuyor.
Snappy şimdilik beni idare ediyor. Özellikle şehir içinde çok iyi. Çok da az yakıyor kerata...
 



Hocam senin mobidikle aynı vakitlerde ben de bir 50 cc aldım. 2000 km ye doğru yol alıyoruz. Okul için kullanıyorum çok da iyi oldu. Sabah akşam ben ,ders vakti okulumuzun kedileri kullanıyor.
0a6722d3713ba17c7c9ffbe99885cf68


RMX1971 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Hocam senin mobidikle aynı vakitlerde ben de bir 50 cc aldım. 2000 km ye doğru yol alıyoruz. Okul için kullanıyorum çok da iyi oldu. Sabah akşam ben ,ders vakti okulumuzun kedileri kullanıyor.Ekli dosyayı görüntüle 640350

RMX1971 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzelmiş. Güle güle kullanın. Tekeriniz düz bassın...
 

Bugün Mobidik ile TOYTEPE SHELL'e gittik. Orada kahve keyfimizi yaparken kampçı arkadaşım Ahmet EFE ile oturup muhabbetimizi ettik. Geç olmadan evlere ayrıldık. Güzel bir toplantı oldu.
 






Bugün öğleden sonra tekrar Mobidik'ime binip Toytepe Shell'e kampçı karavancı arkadaşım Ahmet EFE ile kahve içmeye gittim. Güzel bir sohbetimiz oldu. Artık sonbahar niyetini açıktan açıktan belli ediyor. Motosiklet kullanmak da artık daha çok üşütüyor.
 

Bugün de Mobidik'imle Angara caddelerinde dolaştık. Motor rüzgarı serin serin tenime vurdu. Sarı sarı yapraklar yerlerdeydi. Tam bir sonbahar gününde... Herhalde artık motosiklet için son güzel havalar...
 






Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,441
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst