Semizkum Kamp Sahibi Merhum Okan Işın 'a Vefa Borcumuz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kaplan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,846

Kaplan

Ana Kamp
Sevgili merhum kardeşimiz Semizkum kamping işletmecisi Okan Işın ın kızı Petek kızımızın nikahına gidememiştik.(Sakarya kamp açılışı nedeniyle)

Bu hafta sonu hayırlı olsun demek için SEMİZKUM Kamp a gidiyoruz.Bütün kampçıları bekleriz.Karavansız gelecekler için bungalov lar da vardır.

Kampçılığa çok hizmetleri olmuş bu arkadaşımıza rahmet dilerken genç kampçıların da vefa duygularını görmek beni mutlu edecektir.

Selam ve sevgiler sunarım.

Hayati Kaplan

Etiketler
Ynt: Semizkum Kamp Sahibi Merhum Okan Işın 'a Vefa Borcumuz

Kamping yeri Bursaya çok ters yönde olduğu için katılamıyorum, yoksa gelip bungalowlarda kalmak ve karavancı dostlarla tanışmak isterdim...
Sizlere keyifli hafta sonları, çiftimize de ömür boyu mutluluklar dilerim...

Haldun Bey

Duyarlılığınıza teşekkür ederim.Kısa bir süre için Bursa dan gelmenizi ,biz de beklemeyiz.İlgi gösteren yazınız bizi mutlu etti. İşte karavancılık ruhu bu.Saygılar sunuyorum.

Hayati Kaplan

Hayati bey bana yakın sayılır Küçükçekmece'de oturuyorum fakat işlerim var bakalım belki bir geceliğine kaçabilirim,program nasıl olacak gidiş dönüş bellimi kimler katılacak elektirik varmı çünkü daha karavanıma ısıtma taktıramadım,benim bir huyum var gittiğim yere eşim ve çocuklarımı götürmek isterim yoksa o geziden keyif almam buna göre eşler ve çocukların katılımı olacakmı bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.

Haldun dostumun da belirttiği gibi Bursa'dan ciddi bir uzaklık söz konusu. Gelebilmeyi isterdim. Merhuma Allah'tan rahmet, yeni evli çiftlere de ömür boyu mutluluklar dilerim.

Gelmek isteyen arkadaşlar ulaşım vs bilgiler

http://www.semizkummocamp.com/

Selam ve sevgiler.

sevgili Cem Kardeşim duyarlılığına teşekkürler.

Saygılar

Hayati Kaplan

Sevgili Yusuf Kardeşim

Gittigimiz yer bir kamping. Su,elektrik.wc,kapalı mekan,her şey mevcut.Yemeklerimizi kapalı mekanda kendi getirdiklerimizi yiyiyoruz.Mangal var,soba var.Bizler hep eşlerimiz

ve çocuklarımızla beraber toplanırız.Katılırsanız sizleri tanımaktan mutlu olurum.Çok keyif alırsınız zannediyorum. Saygılar

Hayati Kaplan. 0532 236 55 19 (yeri bulamamak durumunda beni arayabilirsiniz)

Şu karavanımı bır bıtırebılsem .
Ddurur muydum buralarda boyle
Zaman celık nallı rahvan olmus egleyebılsem
Gun batımında dunegım tamam olunca yıne deyın gel dıye.

Mehmet Bey

az kaldı.Biraz daha sabır.Karavanınızla seyahatlere az kaldı.Aramıza katılıp seyahatler de bu hissiyatlarınız sohbet konularımız olacak.O günler yakın.

sevgiler sunuyorum.

Hayati Kaplan

Teaekkurler Sn. Kaplan.
Ne kadar cok ıstıyorum bır bılsenız.
saglık ve mutluluklar . mehmet.

Okan bey'e Allah rahmet eylesin, kızı Petek hm. ömür boyu mutluluklar dilerim
mazeretim dolayısıyla katılamadım, inşaallah kurban bayramından sonra bu tür faliyetlere katılmaya çalışacağım

Sevgili arkadaşlar

Aranızdan hiçkimsenin,bilhasa yaybek kardeşimin gelemeyişine üzüldüm.İnşallah başka bir gün tanışırız.

Bizler gittik.Resim ve haber: gazetegez de yayınlandı oradan izleyebilirsiniz. Başka linkler de de var ama etik olmadığı için veremiyorum.

sevgiler selamlar

Hayati Kaplan

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR