Tanışma Buluşma Etkinlik ve Organizasyonlar için Maillerinizi Bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilyasfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,760

ilyasfb

Kamp II
herkeze Merhaba :smiley:bi önceki form yazımdada bu konuya deyinmiştim fakat bu başlık adı altında sizlere daha iyi ulaşcamı düşündüm bu konudaki fikirlerime gelince belirtiyimm özelikle benden dah bu formda bilgili olan arkadaşlara sormak istedim konu , hiç ortak bi buluşma noktamız veya yüz yüze tanışma imkanlarımız olmuyomu en azından 2-3ayda bi görüşsek ben vosvogen fan klübünde aktif yöneticilikte yaptım yaşımın genç olmasına ragmen çok güzel bi arkadaşlık ortamımız vardı yaklaşık 100vosvos her ay 1-2kere etkinlikler yapardık hep beraber pikniklere sinemalara veya yardıma ihtiyacı olan insanlara giysi yicek yardımı yapardık ve kimseden ne aydat topladık nede bir fiat talep ettik haberleşme guruplarımızı kurduk tamamen kendi ceplerimizden yaptık bazen sponsorlarda oluyodu ve iyi dosluklar ve arkadaşlıklarda kurduk ve halende görüşmekteyiz ben ank dışında oldugumdan bi süredir arkadaşlardan uzak kaldım bugünlerde bunuda canlandırmayıda düşünüyoruz neyse fazla lafı uzatmayım sadece eski günleride yad edip acaba bizde böyle arkadaşlıklar kurablirmiyiz diye dediim genede fikirlerinize açıgım herkeze Selam lar

Sayın İlyasfb,

ANAKAMP (Anadolu Kamp Karavan Kulübü) olarak, kulüp faaliyetlerimiz çerçevesinde kamplı geziler organize ediyoruz. Herkesin katılımına açık olan kamp duyurularımızı da bu forum sayfasından ve www.anakamp.org adresinden yapıyoruz. Bu kamplara katılabilirsiniz. Forumun bu bölümünde yapmış olduğumuz kamplı gezilerimize ait başlıkları görebilirsiniz.

Bunun dışında bir araya gelmek, kamp yapmak, eğlenmek, yardım kampanyaları düzenlemek vs konularda herkes bu sayfalar aracılığıyla bir araya gelip birşeyler yapabilir. Diğer arkadaşlar da bu konularda görüşlerini belirteceklerdir.

Şahsi algılamayın, ancak "sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yermiş" misali, biz de bu konuda biraz temkinli davranıyoruz kulüp olarak. Dolayısıyla bazı kamplı gezilerimize sadece kulüp üyeleri katılabiliyor.

mrb.anlıyoru nedemek istediginizi bende zaten bahsetiniz konuda yanı fikirdeyim ailevi düzeyi bozmucak insanlaraı rahatsız etmicek saygılı elit insnalardan oluşmalı bu gezilerdeki kişiler ben anakamp a baktım herhangi bi etkinlik falan gözükmüyü siz istanbuldamı oturuyosunuz

Ynt: Tanışma Buluşma Etkinlik ve Organizasyonlar için Maillerinizi Bekliyorum

Evet ben İstanbul'da oturuyorum.

ANAKAMP aktif üyelerinin çoğu da İstanbul'da ikamet ediyor.
Ankara'da olanlardan birini de iş bulup İstanbul'a getirdik ;-)

ank da bi benmi kaldım :D ama ank daha güel istanbul güzel ama gezmek için yaşamak için iyi degil bizde ekonomisi çok güçlü olan biri olmadıgımızdan bize biraz uzak geliyo ozaman ankara yakınlarında biyerlerde etkinlik olursa bari oaraya gelmeye çalışım yalova olsun sapanca olsun yada nevşehir veya beypazarı olursa haberdar ederseniz gelmeye çalışırım :smiley:

bide ank da karavan dernegi oldunu duydum fakat hiç bir aktivite sine ne internette nede gezilerimde şahit oldum bunlarla bi baglantınız varmı ank daki dernekle ona göre sizle baglantıya geçim ben siz ve fşirin nick li kulanıcıyla tanışmak istiyorum sizleri hem hitap tarzlarınız hemde örnek yapıcı tutumlarınızdan dolayı merakla takip etmekteyim tabi azda olsa bilgileriniz deneyimlerinizden faydalanmakta istiyorum :smiley:

Sayın ilyasfb,

Türkiye Kamp ve Karavan Derneği Ankara'da bulunuyor. İletişim bilgilerine www.kampkaravan.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Bunun dışında bir de bu derneğin eski şubeleri dernekten ayrılıp önce 9 farklı bölgesel dernek, ardından da "Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu"nu kurdular. Bunların da web sitesi www.ukkf.org , ancak site aylardır açılmış olmasına rağmen, bir çok sayfa hala "yapım aşamasında"... Dolayısıyla iletişim bilgilerinin yer alması gereken sayfa da yapım aşamasında. Onlara nasıl ulaşılır bilmiyorum.

Biz ANAKAMP olarak kurulduğumuz günden beri herşeyi herkese açık yaptık, duyurularımız olsun, gezi sonrası fotograflarımız olsun, gerek kendi web sitemizden, gerekse bu forumdan bütün açıklığıyla, yuvarlak laflarla değil, kaç kişi katıldı, ne yapıldıysa hepsini insanlarla paylaştık.

Bir kişi ANAKAMP'a ulaşmak istediği zaman öncelikle ANAKAMP Danışma Hattı'nı arayabiliyor... Bunun da akılda kalıcı olması için özel numara aldık ve bu telefon 24 saat açık. 0541 ANA KAMP, yani 0541 262 5267
Bunun dışında İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında birer sabit hatlı telefonumuz daha var. Bunlar da web sitemizin iletişim bilgileri sayfasında bulunuyor.
Mail yoluyla ulaşmak isteyenler için de yine mail adresimiz iletişim bilgilerimizde yer alıyor.
Şimdi de yine Avrupa ve Anadolu yakalarında birer irtibat ofisi çalışmalarımız sürüyor. Avrupa yakasında yeri ayarladık sayılır.
İletişim yolu olarak, elimizden geldiğince hızlı şekilde cevap vermeye çalıştığımız bu forum sayfasını da tekrar belirtmekte yarar var.
Ayrıca Facebook'ta da bir grubumuz mevcut: http://www.facebook.com/group.php?gid=7824587526

Biz ANAKAMP olarak herhangi bir derneğe yada federasyona bağlı değiliz. Bir ara federasyonda yer almayı düşündüğümüz halde, şimdi ve bundan sonra yer almayı düşünmüyoruz. Biz bağımsız ve özgür kampçılar olarak faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Geçici olarak durdurduğumuz üye kabulü ise daha sonra tekrar açılacaktır.

Ankara'ya yakın yerlerde yapacağımız herkese açık kamplarımıza katılabilirsiniz, bizler de sizinle tanışmaktan memnuniyet duyarız.

mrb Özdal bey, anlatmak istediklerinizi yeterince anladım. Zaten benim de sizlerle tanışmak istememdeki sebepte böle ulusal kamp ve karavan gibi basit ve her başlıgı zaman aşımına ugramış kalitesiz bi topluluk içinde olmak istemeyişimdi, inşallah bi etkinlikte karşılaşırız artık, sizden temennim bu olcak. Ben de özgür ve serbest dolaşmayı seviyorum bence gerçek karavancılık zaten özgür olmaktır, öyle olmayanları karavancı olarak görmüyorum hatta diyorumki madem gezmiceksiniz campinge bi kontenır koyun dursun diyorum tek tavsiyem bu böyle arkadaşlara ilginize teşekür eder saygılarımı sunarım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,932
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR