Arama sonuçlarınız

1. endüstri

1987 Toyota Hilux Ön-Arka Fren Kampana ve Balataları aranıyor

Ynt: 1987 Toyota Hilux Ön-Arka Fren Kampana ve Balataları aranıyor ön balatalar çift takım 50 tl idi.

2. endüstri

1987 Toyota Hilux Ön-Arka Fren Kampana ve Balataları aranıyor

Ynt: 1987 Toyota Hilux Ön-Arka Fren Kampana ve Balataları aranıyor tümer aradığın parçaları geçen hafta eskişehirden temin ettim....mamuca yolunda atakan a bi sor. olmadı 3-5 dükkan üstünde bir parçacı daha var orda da olabilir...
  3. endüstri

Ankarada Meşhur Bir Ustayı Aradım Hillux e % 100 Kilit Olmaz Dedi

Ynt: Ankarada Meşhur Bir Ustayı Aradım Hillux e % 100 Kilit Olmaz Dedi tüm yolları deneyeceğiz bu kilit ya olacak ya olacak ...en ucuz yolu bulalım sonra tüm hilux leri kilitleyeceğiz. :)

4. endüstri

Aracıma Demir Tampon Yapılıyor Muayene de Sorun Olur mu?

Ynt: Aracıma Demir Tampon Yapılıyor Muayene de Sorun Olur mu? aracınız ve tamponlarınız oldukça güzel görünüyor.güle güle çamurlanın. bazen kendi sorularımıza kendimiz cevaplar veriyoruz. :) herkesin her konuda tecrübesi ve bilgisi olmayabilir.cevap verilmeyen konularda ve sorularda bilgisi...
  5. endüstri

Kalkışta Defransel Kütürtü Sesi

Ynt: Kalkışta Defransel Kütürtü Sesi dediğim gibi arıza yok, yağ iyi durumda, kilit çalışıyor .balata bırakıp tekrar tutuyor(kaçırma yapmıyor).bende huzursuzlanıp komple elden geçirmiştim.

6. endüstri

Kalkışta Defransel Kütürtü Sesi

Ynt: Kalkışta Defransel Kütürtü Sesi arıza yok.lsd kilit yapıyor.aynı araçtan bendede vardı . ses daha çok araç uzun kullanımdan sonra artıyordur.(dif sıcakken).peş peşe 3-4 kez kütürtü ve çevredekilerin şaşkın bakışları :)

7. endüstri

Arkadaşımız Cihan Ülker'in (cihanülker) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Cihan Ülker'in (cihanülker) Doğum Günü Kutlu Olsun doğum gününüz kutlu olsun.en az 10 adet toyota arazi canavarı aracın olsun....
  8. endüstri

Ynt: Ankarada Meşhur Bir Ustayı Aradım Hillux e % 100 Kilit Olmaz Dedi yukarıdaki alıntı en iyi şartlarda alım içindi. :) yani gümrüğe takılmadan gelmesi durumu. gümrüğe takılması durumunda ise,(yani en kötü olasılık) bir arkadaşımdan gelen mail: DHL’le gelecek olan malzemenin kıymeti yüksek...
  9. endüstri

BRITPART VINC, DB8000, 8000 lb, 3632 kg

Ynt: BRITPART VINC, DB8000, 8000 lb, 3632 kg hılux için uygun olurmu ?

10. endüstri

Asfaltı Kullanmadan Uludağ'ın İçinde Yolculuk

Ynt: Asfaltı Kullanmadan Uludağ'ın İçinde Yolculuk süper gezi olmuş ağzımızın suyu akarak izledik fotoları.... ali kardeşim altındaki araç toyota ve en iyilerinden biri hilux, hiç korkmadan düş peşlerine :)

11. endüstri

Bir Türk'ü Nasıl Tanırsınız?

Ynt: Bir Türk'ü Nasıl Tanırsınız? bence sıkıntı yok. '' o'' hareketleri sizin yapmıyor olmanız hiç kimsenin yapmıyor olması anlamına gelmez.gözlerimizi kapatmanın alemi yok.bir aşağılama gibi algılamamak lazım.çevrenizi iyi gözlemleyin %90 ı doğrudur ve sadecede türklere özgü değildir.
  12. endüstri

Erciyes Gezimiz (4 Temmuz 2010)

Ynt: Erciyes Gezimiz (4 Temmuz 2010) güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler... :) hakikaten zirve bi adımlık yol gibi birde 4x4 araçlar zirveye yaklaşır gibi görünüyor. :)

13. endüstri

Defendere Ön Tampon Yapımı

Ynt: Defendere Ön Tampon Yapımı fotolarda tam görüntüyü yakalamak mümkün olmamış.yakından, aracın tamamına bakıldığında çok daha güzel.hiç fazlası yok .kaba saba değil defendere çok uydu.bence çok güzel. başarılarının devamı dileğiyle. güle güle kullan... :)
  14. endüstri

Bodrum'dan Sevgiler

Ynt: Bodrum'dan Sevgiler birden abi forumda takip edemedim.sürgün devam mı ? yoksa döndünmü? özledik valla ... :)
  15. endüstri

Ynt: Defendere Ön Tampon Yapımı :) haklısınız ! sizin beğenmediğinizi kimse beğenmemeli. :D

16. endüstri

Ynt: Ankarada Meşhur Bir Ustayı Aradım Hillux e % 100 Kilit Olmaz Dedi 200 kg dan bahsediyorsak. kasa tabanını komple platina diye tabir edilen kalın saç levha ile kaplatmak lazım.okadar ağırlığa ihtiyaç varmı.?
  17. endüstri

Ynt: Ankarada Meşhur Bir Ustayı Aradım Hillux e % 100 Kilit Olmaz Dedi tabibi paylaşacağım...baksanıza daha takmadan dünya kadar yazılar yazdık izlenim paylaştık taktıktan sonra en az 10 sayfa daha yazarız. :D
  18. endüstri

Ynt: Defendere Ön Tampon Yapımı kaptan fotolarda o kadarda kötü görünmüyor.alt köşelere bir sıra daha ilave.. a bar 15 cm aşağıya inecek.bitince daha güzel olacak...güle güle çamurlanırsın inşallah...

19. endüstri

Toyota Hilux'e Vinç Tamponu Yapım Aşamaları

Ynt: Toyota Hilux'e Vinç Tamponu Yapım Aşamaları muhabbet koyulaşmış... sohbet köşemizde vardı ama :) :) :) ...
  20. endüstri

Ynt: Ankarada Meşhur Bir Ustayı Aradım Hillux e % 100 Kilit Olmaz Dedi bunlar otomatik %100 kilit.sürekli devrede virajda otomatik olarak açılıyor ...kumandalı olanları o fiyata bulmak münkün değil.. :) :) :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,001
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri