Arama sonuçlarınız

1. mfthk

225/70 R 16 BF GOODRICH 4 ADET TAKIM SIFIR AYARINDA

Ynt: 225/70 R 16 BF GOODRICH 4 ADET TAKIM SIFIR AYARINDA lastikler nerdedir? ortalama kaç km yapttınız?? selamlar.

2. mfthk

Midland 77-099 anteni

Ynt: Midland 77-099 anteni anteni bulabildiniz mi? telsizden memnun musunuz? selamlar.
  3. mfthk

BELGRATTA HARD OFROAD (DAYI JEEP GARAGE-MASOFF)

Ynt: BELGRATTA HARD OFROAD (DAYI JEEP GARAGE-MASOFF) +1

4. mfthk

Range Rover Classic

Ynt: Range Rover Classic durum nedir?
  5. mfthk

265*70*16 AT lastik arıyorum

Ynt: 265*70*16 AT lastik arıyorum http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=80705.0;topicseen

6. mfthk

Dacia - Duster - Diferansiyel Kilitlenmesi Hakkında

Ynt: Dacia - Duster - Diferansiyel Kilitlenmesi Hakkında .

7. mfthk

Top Gear'da Suzuki-Toyota-Range Testi

Ynt: Top Gear'da Suzuki-Toyota-Range Testi charles spencer king' e teşekkür ediyor :)
  8. mfthk

Ynt: Dacia - Duster - Diferansiyel Kilitlenmesi Hakkında 92 model Range Rover Classic kullanıyorum. ben kendi aracıma uygulamadım, üstte yazdıklarımı okuduysanız bu uygulamayı önermiyorum da. kendi aracıma arkaya %100 detroit kilitlerden düşünüyorum. tabi bu yeterli bütçeyi ayırmakla ilgili...
  9. mfthk

Ynt: Dacia - Duster - Diferansiyel Kilitlenmesi Hakkında hala söylüyorum; kaynakla diferansiyel %100 kilitlenebilir. buna herhangi bir mühendisten onay alınmasına gerek yoktur. kişisel tercihtir. bu işlem sadece ülkemizde de yapılmıyor üstelik. yabancı bir çok forumda bu konu ile ilgili...

10. mfthk

Ynt: Dacia - Duster - Diferansiyel Kilitlenmesi Hakkında henüz anlaşamadık, anlaşamayız da. anlaşmaya gerek de yok, anlaşılan. :)

11. mfthk

Ynt: Dacia - Duster - Diferansiyel Kilitlenmesi Hakkında bilgi güncellemesini ben önermiştim. diferansiyel kilitleri hakkında ki tüm öğrendiğim şeyleri yine bu forum sayesinde öğrendim. bilmezken de, burda ki kimseye bilmişlik taslamadım. sordum, öğrendim. kendi aracımda ne gibi bir aktarma...
  12. mfthk

Ynt: Dacia - Duster - Diferansiyel Kilitlenmesi Hakkında diferansiyel kilidi hakkında ki bilgilerinizi güncellerseniz bence iyi olur. kızmaca yok ama :) sürekli %100 kilitler ne işe yarar mesela? neden 2000 liraları 3000 liraları insanlar verip de araçlarına takarlar? asr veya benzeri...

13. mfthk

Range Rover hakkinda görüs

Ynt: Range Rover hakkinda görüs takip.
  14. mfthk

Galloper ile Off-Road

Ynt: Galloper ile Off-Road güzel araç. hayırlı olsun. takip ve merak ettiğim araçlardandır. selamlar. fatih.
  15. mfthk

OFFROAD AZERBAIJAN

Ynt: OFFROAD AZERBAIJAN fj nin ordaki satış fiyatını merak ettim. bir land rover lar ülke genelinde mi az? selamlar, fatih.

16. mfthk

Ynt: Dacia - Duster - Diferansiyel Kilitlenmesi Hakkında istavroz kutusuna basın kaynağı gitsin. ucuz yollu kilitli diferansiyel. serviste belli olmaz. pişman olursanız yeni dişlilere ihtiyacınız olur, kaynak vurduğunuzu tekrar kullanamazsınız. maliyet hesabı yapmak lazım illa da duster' a...
  17. mfthk

Ynt: Dacia - Duster - Diferansiyel Kilitlenmesi Hakkında arka dife basın kaynağı kilitlensin. %100 diff.lock.
  18. mfthk

Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster +1

19. mfthk

SATILIK-TAKASLIK DUCATİ MOTOR

Ynt: SATILIK-TAKASLIK DUCATİ MOTOR monster modelinin naked olduğunu biliyordum. alana satana hayırlı oldun.
  20. mfthk

LJ70

Ynt: LJ70 ismail bey aracınız hayırlı olsun. gerçi 6 7 ay olmuş ama yeni farkettim :) çok sık kullanamıyorum forumu. tam iş makinesi maşalah. selamlar, fatih.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR