Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben, babamla birlikte 4x2 sprinterimizle :) gelmeyi düşünüyoruz. Bir de gelmeyi düşünen Tarık abimiz var, nivası var ama tamirde, motoruyla gelebileceğini söyledi.
Hoşgeldiniz wterra!
Vitara, Türkiye' deki 4x4' ler arasında piyasası iyi olan araçların başında. Bayanlara da, beylere de satma zorluğu da çekilmez, ana özellikler değiştirilmedeiği taktirde. Güzel seçim bence.
Ynt: Sportif ve Güçlü Unimogların Yeryüzündeki Ahengi
Şunun tarzına bakar mısınız! Bu mogun sahibiyle benim off road sporu anlayışımız çakışıyor. Çok hoş duruyor gerçekten.
Ynt: Hummer H1 mi? Unimog 406 mı?
Tartışmamız genişledi derken şu soruda vardı, tartışmanın içinde. Unimog ile Humvee' yi birbirlerine bir demirle bağlasak hangisi çeker?
Şimdiki görüşünüz ?..
Hummer H1 mi? Unimog 406 mı?
Geçenlerde babamla Discovery Channel' de Hummer' larla ilgili bir program izliyorduk. Irak' ta görevde olan humvee lerin bir tanesinin dahi hiç arıza çıkarmadığı vs. konularından bahsediyordu. Bende humvee? 406 mog mu? diye sordum... Humvee dedi. Yol tutuşunun...
Ynt: Land Rover Discovery I
Haklısınız Mert abi.
Nikelajlı sisler hakkındaki görüşünü Ufuk Bey duymasın. :D Geçen h.sonu Ufuk Bey' le tanıştım da.Disco sunuda gördümde o yüzden... Ortamı kızgınlaştırmak mı istiyorum ne? :)