Arama sonuçlarınız

1. unimog-cu in mystery

Hummer H1 mi? Unimog 406 mı?

Ynt: Hummer H1 mi? Unimog 406 mı? Nadir amca unimoga iş makinesi gibi bakmak lazım diyorlarr :-\ :-X

2. unimog-cu in mystery

Yalıköy

Ynt: Yalıköy Güzelim sorento hayatının en heyecanlı gününü yaşamış . :D :D
  3. unimog-cu in mystery

2007 Türkiye HKS Reklam Off-Road Yarışları (24-25 Mart 2007)

Mert abi, sizle buluşsak beraber yola çıksak? Konvoy şeklinde çok tatlı olur.

4. unimog-cu in mystery

2007 Türkiye HKS Reklam Off-Road Yarışları (24-25 Mart 2007)

Ben, babamla birlikte 4x2 sprinterimizle :) gelmeyi düşünüyoruz. Bir de gelmeyi düşünen Tarık abimiz var, nivası var ama tamirde, motoruyla gelebileceğini söyledi.
  5. unimog-cu in mystery

Suzuki Vitara - Hyundai Galloper?

Hoşgeldiniz wterra! Vitara, Türkiye' deki 4x4' ler arasında piyasası iyi olan araçların başında. Bayanlara da, beylere de satma zorluğu da çekilmez, ana özellikler değiştirilmedeiği taktirde. Güzel seçim bence.

6. unimog-cu in mystery

Unimog 416 Turbo Şarjlı, 245 Beygir

Ynt: Unimog 416 Turbo Şarjlı, 245 Beygir Araç satılmış.

7. unimog-cu in mystery

Yükseltme - Lift Kit

Ynt: Yükseltme - Lift Kit Yavuz abi detroit kilidi nerden temin ettiniz? Ve taktırmak ne kadara mal oldu, monte edilmesi dahil?
  8. unimog-cu in mystery

Arkadaşımız Sedat'ın Dedesi Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşımız Sedat'ın Dedesi Vefat Etmiştir Başınız sağolsun Sedat abi.
  9. unimog-cu in mystery

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 Mesajın içeriği insanda baya etki yaratacak şekilde olmuş. :D LR reklam yarışması olsa birinci olcak nitelikte... :)

10. unimog-cu in mystery

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... hız

11. unimog-cu in mystery

İstiyorum!

Ynt: İstiyorum! 162- Foruma yani sizlere vakit ayırabilmeyi istiyorum.
  12. unimog-cu in mystery

Ynt: Hummer H1 mi? Unimog 406 mı? Vallahi de cetvel görüyorum. :)

13. unimog-cu in mystery

Ynt: Hummer H1 mi? Unimog 406 mı? Herşey okay! √ Unimog ortada! Daha fazla tartışmayalım şu eğimi belli zaten. Anketleri dolduralım :D
  14. unimog-cu in mystery

İstiyorum!

Ynt: İstiyorum! 143- Anneme unimogları sevdirmeyi.
  15. unimog-cu in mystery

İstiyorum!

Ynt: İstiyorum! 142- Türkiye Unimog Kulübü kurulmasını !

16. unimog-cu in mystery

Sportif ve Güçlü Unimogların Yeryüzündeki Ahengi

Ynt: Sportif ve Güçlü Unimogların Yeryüzündeki Ahengi Şunun tarzına bakar mısınız! Bu mogun sahibiyle benim off road sporu anlayışımız çakışıyor. Çok hoş duruyor gerçekten.
  17. unimog-cu in mystery

Ynt: Hummer H1 mi? Unimog 406 mı? Tartışmamız genişledi derken şu soruda vardı, tartışmanın içinde. Unimog ile Humvee' yi birbirlerine bir demirle bağlasak hangisi çeker? Şimdiki görüşünüz ?..
  18. unimog-cu in mystery

Hummer H1 mi? Unimog 406 mı? Geçenlerde babamla Discovery Channel' de Hummer' larla ilgili bir program izliyorduk. Irak' ta görevde olan humvee lerin bir tanesinin dahi hiç arıza çıkarmadığı vs. konularından bahsediyordu. Bende humvee? 406 mog mu? diye sordum... Humvee dedi. Yol tutuşunun...

19. unimog-cu in mystery

Land Rover Discovery I

Ynt: Land Rover Discovery I Haklısınız Mert abi. Nikelajlı sisler hakkındaki görüşünü Ufuk Bey duymasın. :D Geçen h.sonu Ufuk Bey' le tanıştım da.Disco sunuda gördümde o yüzden... Ortamı kızgınlaştırmak mı istiyorum ne? :)
  20. unimog-cu in mystery

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 Hoşgeldiniz Tango. Defender' inizi nerede topluyorsunuz? Şu anda ne durumda? Anlatacak çok şey olacaktır tabiki de.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR