Ynt: Sportif ve Güçlü Unimogların Yeryüzündeki Ahengi
ama serdar sen yazılanları okumuyorsun sanırım
adam yürüyerek dünyayı dolaşıyor, unimogla neden dolaşılmasın. ama gerek hızlı gidememesi, gerek gürültüsü vs eziyete dönebilir o yolculuk. yoksa gitmek istedikten sonra adamlar ingiltereden, hollandadan 5-10 kişilik turlar düzenleyip türkiye - suriye - türkiye - iran üzerinde nepale gidiyorlar. hani ben de öğrenci olsam yada babam dolar milyoneri olsa da çalışmak zorunda kalmasam
kısaca param ve bol vaktim olsa 6-7 ay gibi
ben de katılabilirim öyle bir geziye... ama denemesi sana kalmış, inşallah 5 sene içinde bir unimog sahibi olursunda tüm türkiyeyi dolaşırsın.
yol' Alıntı:mogzilla family'e, ilker abiye, şehsuvar beylere, atatürk sanayideki og sahiplerine, türkiyedeki mog sahiplerine, dünyadaki mog sahiplerine (hollandalılar hariç) sor bakalım 550km yolu mogla gidip geri dönmek isteyecekler mi? o araçla arazide dolaşmak inanılmaz bir keyif verir ama uzun yolda tam bir eziyete dönüşür. yada arazi performansından ödün verip bir takım modifikasyonlara girmek gerek. hollandadan moglarla yola çıkıp ortadoğu veya nepale giden tur şirketleri var mesela...
ama serdar sen yazılanları okumuyorsun sanırım