LR Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tango Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 392
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,042
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: LR Defender 110

sadece ses değil ısı izolasyonu da gerekecek, Oktay'ın RR bobtailinde var bu şekilde döşeme, kışın ortasında bile kalorifer hep soğukta :D

Range Rover'ların şaseden kesilerek kısaltılmış versiyonlarına bobtail deniyor, offroad gezilerimiz kısmında fotolarda görünen turuncu RR bir bobtail, o araçtan bahsediyordum

Selamlar,
gec cevap icin kusura bakmayiniz.. evet, sitede sizin aracinizin aynisina sahip biri var.. o da benim.. 1991 110, duz dizel kulllaniyorum.. cok kisa yorumlarim:
0. araciniz hayirli olsun, cok guzel gunlerde kullanmanizi dilerim.
1. araci metal kaplaymanizi cok onermem ( ben de yapmadim) zira,
a) aracin icine su sikip temizlemek cok gordugum birsey degil
b) aracin icin cok soguk olacaktir
c) guzel izalasyon ile arac bayagi sessiz oluyor

2. duz dizel bakis aciniza gore nefis yada bas belasi olarak nitelendirilebilir.. ben yeri yeldikce (ama cogunlukla nefis olmak uzere) her iki sifati da kullaniyorum..

3. aracinizin icinde corum kaloriferi takili oldugunu dusunmek istiyorum, yok ise en kisa zaman da taktirmak isteyeceginize inaniyorum, pengueni familyasindan degilseniz

4. benim aracimin izalasyonunu bir arkadasim (oto mekanik, husyin usta) yapmisti.. eger isterseniz kontak bilgilerini saglarim

5. aracinizi bir parca (!) daha (!!) atak (!) hale getirmek isterseniz mazot pompanizi (eger hala Lucas ise) Bosh ile degistirmenizi oneririm , bayagi fark ediyor (hem kapis, hem de yakit acgozlulugu)

yardim edebilecegim bir konu olursa cevaplamaya calisirim, selamlar, reha

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.taban izalasyonunda ne kullandınız şu an bi o işim kaldı

Selamlar,
ayaginizi bastiginiz tabanin izolasyonu icin ozel bir sey yapilmadi.. En altta izolasyon icin sunger var.. onun uzerinde lastik paspas , onun uzerinde de hali paspas var.. tabana kalici izalasyon yapmanizi onermem, zira camur oldugunda temizleyemezsiniz, temizleseniz bile izolasyonu bozarsiniz.. selamlar, reha

Tango merhaba 110 un hayırlı olsun (biz aramızda traktör diyoruz ;D )

Yalıtım konusunda baklava saç ama demir değil alüminyum olanları diamond plate diyorlar, araç tabanına göre düzgünce kesilip bükülürse vede altına gözenekli lastik sünger koyup üzerina sabitlersen hem görüntü çok hoş oluyor hemde hortumla içini yıkayabilirsin, ses ve ısı yalıtımıda cabası.

Ses demişken boşuna fazla uğraşma ne yaparsan yap ses mutlaka oluyor, olduğu kadar yap yeter.

Selamlar

KENDİM YAPIYORUM COĞU İŞİ BECEREMEDİĞİM İŞİ DANIŞIYORUM KENDİMDE OTOMOBİL İŞİNDEYİM TOYOTA SABANCI PAZARLAMADA SATIŞ ÖNCE. BÖL. TEKNİSYENİM ANLATTIĞIM GİBİ TABAN DÖŞEME KALDI

ARKADAŞLAR ARAÇ BİRAZ ÖNCE POMPACIDAN GELDİ ENJEKTÖR DEĞİŞİP AYAR YAPILDI ARABA GİTMİYOR YA USTA NORMAL ABİ DİYOR NE OLABİLİR FİKRİ OLAN ACİL YAZSIN CUMARTESİ YOLA CIKACAĞIM BİR HAL GELMESİN

5. viteste 110 çıkıyorsa tamamdır , bu modeller böyle ;D onun gösterdiği 110 a pek güvenme aslında normalde 90 la gidiyordur.

Eskidendemi gitmiyordu yoksa yenimi bişey oldu? Sanıyorum 60 küsür beygir çok fazla hız yapmaması normal, ama arazide sonuna kadar güvenebilirsin asla pes etmez.

Selamlar

68 HP lik 2.5 dizelden performans beklememek gerek, malesef aracınızın 90 sabitle gidebilmesi bile zor, hiç rampa olmaması lazım, dümdüz olacak yol :smiley: rampada ise malesef kamyonlarla berabersiniz, bunlar 2.5 dizelin acı gerçekleri

ANLATTIĞINIZ KADAR KÖTÜ OLAMAZ BU ARAÇ BÖYLE YAPILACAK BİŞEY YOK YANİ NE YAPALIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri