Arama sonuçlarınız

1. teginalp

Defender Lastik Seçimi

Ynt: Defender Lastik Seçimi mehmet bey slm, Peki toyo lastik tamammış mıydınız? Toyoların ıslak performansı nasıldır. Saygılarımla

2. teginalp

Defender Çorum Kaloriferi Montajı

Ynt: Defender Çorum Kaloriferi Montajı Derya kardeş slm, Öncelikli olarak verdiğin bilgiler için tşk ederim. Anladığım kadarıyla senin arabada bi tane çorum vardı zaten. Ayrıca orjinali hem şnorkeli eziyor hemde çalışmıyor diye yerine çorum taktırmak istedin. Ben de geçenlerde orjinal kalorifer...
  3. teginalp

Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...)

Ynt: Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) nihat kardeş slm, bu aralar resim göremez olduk :) nasıl gidiyor çalışmalar.Bildiğim kadarıyla hızla ilerliyosun. Allah kolaylık versin diyelim. Sıkı takipteyim haberin olsun :) Saygılarımla

4. teginalp

Defender Çorum Kaloriferi Montajı

Ynt: Defender Çorum Kaloriferi Montajı Arkadaşlar slm, Sizlerden ricam yaptıran arkadaşların detaylı resimler koyup nasıl yaptıklarını anlatmaları ve maliyetini söylemeleridir. Bu sayde yaptıracak olan (ki bunlardan biride benim) arkadaşlara yol göstermiş oluruz. Kullanılan kalorifer...
  5. teginalp

NİVA kullanan arkadaşlar tecrubelerinize ihtiyacım var

Ynt: NİVA kullanan arkadaşlar tecrubelerinize ihtiyacım var Eksik kalmamış gibi :) Aynen katılıyorum. Ama bu kadar lafın üzerine yinede belirtmeden geçmeyelim." Niva başka güzeldir" :)

6. teginalp

Ynt: Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) Tekrar hayırlı uğurlu olsun. araç tamamlandıktan sonra yapılan değişiklikleri ve fiyatlarını yazarsanız sevinirim. ben frenleri hallettim. bende de aynı sorun vardı. onun dışında alt tarafa hiç elimizi vurmadık. demek...

7. teginalp

Ynt: Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) Nihat bey öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız güzel günlerde binmenizi dilerim. Aracı erzincandan aldınız sanırım. Bu aracı tanıyorum. bildiğim kadarıyla fazla bi masrafı olmaması gerekiyor. sadece...
  8. teginalp

245/70/16 yokohama geolander at/s

Ynt: 245/70/16 yokohama geolander at/s mahmut bey slm, Dick cepek icin lastik bilgisi alabilir miyiz? Diş derinliği, üretim tarihi, lastiğin durumu vs gibi. Ayrıca birde resim koyabilirseniz seviniriz. Ayrıca defender 110 için sorun oluştururmu bu lastikler. Normalde 235/85/16 olan ölçüyle çok...
  9. teginalp

Defender ve TUV

Ynt: Defender ve TUV atıf bey hayırlı ugurlu olsun sizede :) Aslında benimde koltuklar sabit olmadığı için çok incelediler ama allahtan istasyonda tanıdık bir arkadaş vasıtasıyla orayı yaptıracağımızın sözünü vererek geçtim. Çünkü bende çıkma koltuk bulup taktırmam lazım. Benim orjinaller sizin...

10. teginalp

Defender Lastik Seçimi

Ynt: Defender Lastik Seçimi yorumunuz için tşk ederim. aynı kanaat bende de oluştu ama kullanan arkadaş varsa daha iyi yorum yapar diye düşündüm. Ayrıca dediğiniz gibi kat sayısıda fazla cok ağır bi lastik gibi duruyyor.

11. teginalp

235/85R16 Goodyear Warngler MTR

Ynt: 235/85R16 Goodyear Warngler MTR anladım kenan bey tşk ederim. Aracı muayeneye götürmem gerekiyor ve benim lastiklerin geçme şansı yoktu. o yüzden sordum. 4. yü benim bulmam gerek desene :) Bulursam haberleşiriz. Lastikler 2003 üretimi ama herhangi bi sıkıntısı yoksa sorun yok. dediğim gibi...
  12. teginalp

Defender ve TUV

Ynt: Defender ve TUV Herkese tekrar slmlar, Bugün size muayenden geçmiş bir araç sahibi olarak yazıyorum :) Öncelikli olarak en sıkıntılı iş yine koltuklardı. Daha öncede söylediğim gibi arka lastikler üzerinde bulunan koltukları söktüm. ve araçta sadece ön sıra koltuk ile arka sıra koltuk...

13. teginalp

235/85R16 Goodyear Warngler MTR

Ynt: 235/85R16 Goodyear Warngler MTR kenan bey slm, Lastikleri şuanda kullandığınızı söylediniz. 1 adet daha yok mudur? tanıdıklarda var ise alayım bari hepsini. kolay gelsin.
  14. teginalp

Defender Lastik Seçimi

Ynt: Defender Lastik Seçimi arkadaşlar slm, Bende defender 2,5 düz dizel için lastik alacağım. Ancak fiyatlar beni hayli zorluyor. Petlasın NB 37 diye bir lastiği var şuanda en uygun lastik bu. Bu lastiği kullanan oldu mu? olduysa yorumları nelerdir. Ayrıca lastiğin 8 kat olanı var mıdır...
  15. teginalp

Defender ve TUV

Ynt: Defender ve TUV Atıf bey slm, Bu hafta içerisinde aracımı muayeneye götürmeden önce istasyonu bi ziyaret edeyim dedim. aynen dediğiniz gibi satın alma işlemi dahi olsa geçmiş döneme ait olan gecikmiş muayene cezalarını mahsup ediyorlarmış :( Ayrıca koltuk konusunda da bende şuanda arkadaki...

16. teginalp

nikon d90 bu fiyat nasıl ?

Ynt: nikon d90 bu fiyat nasıl ? ben bu sene başında abd de bulamadım :) ( daha doğrusu las vegasta yoktu) geldim hayyamdan aldım. Ve ben alırken normal mağazalarda 2.700 civarı idi. ben hayyamda 2.350 tl ye 18-105 kit lens ile aldım ve cok memnunum. Fiyat gerçekten iyi. ve her zaman çok iyi...
  17. teginalp

Verçenik 3.711 / 2012 Eylül...

Ynt: Verçenik 3.711 / 2012 Eylül... Okurken ve resimlere bakarken heyecanlandım ve imrendim. Çok ilgi duyduğum ancak hic deneyim sahibi olmadığım bir alan. Şimdiye kadar sadece mescit dağı zirvesi yaptım. Yürüyerek çıksam da o bile müthiş heyecanlandırmıştı :) (3249 mt zirve) Umarım birgün...
  18. teginalp

Defender ve TUV

Ynt: Defender ve TUV Murat beye sonuna kadar katılıyorum. :) çok güzel bir yazı ve inanın 3 kere okudum. Ayrıca önümüzdeki hafta içerisinde bende aracı muayeneye götürmeyi düşünüyorum. Her şeyi düşünüp eksikleri tamamlamaya çalışmak yerine götürüp eksikleri onların belirlemesi daha iyi...

19. teginalp

Defender ve TUV

Ynt: Defender ve TUV Atıf bey öncelikle böyle bir başlık açarak bizlere de yardımcı olduğunuz için tşk ederim. hemen hemen aynı sorunlar bende de var. Yeni aldığım aracım en son 2009 yılında muayeneden geçmiş. şimdi sizin fikirlerinizi şu konuda almak isterim. Öncelikli olarak aracın elektrik...
  20. teginalp

alınık defender jant lastik

Ynt: alınık defender jant lastik arkadaşlar yeniden konu başlığı açmak istemedim. Aynı şekilde def 110 için jant+ Lastik arıyorum. sadece lastik de olabilir. SAygılarımla.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri