Arama sonuçlarınız

1. Sada

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Size bir şey söyleyeyim mi çok sert olmadığı sürece XL'yi her yere vurabilirsiniz. Denedim kırılmıyor. ;) Zaten benim yapmak istediğim de kros değil sadece limitlerimiz ölçüsünde gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Sizin de benim de bahsettiğim "enduro"dan başka bir şey...

2. Sada

10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) ADNAN ABİM VE AYTUĞ KARDEŞİM'İ GECİKMELİ DE OLSA ÇOK ÇOK ÇOK TEBRİK EDERİM. Ancak fırsat bulabildim kusura bakmayın. :-\ Bir kaç fotoğraf da benden gelsin... Kamp alanının tepeden görüntüsü... (Telefonun çektiği...
  3. Sada

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Bende sizden farklı kullanmıyorum motosikletimi Murat Hocam. Kuroscu ile aynı kategoride yer alabileceğimi de sanmıyorum , kuroscu nereye ben nereye ohooooo. Olsam olsam endurocu çırağı olurum onun yanında. Ama sizi böyle düşünmeye ne itti onu da merak ettim açıkcası. ::)

4. Sada

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009)Motosiklet Gurubu

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009)Motosiklet Gurubu Şu yukarıda gördüğüm fotoğraflardan sonra hiç şüphem yok....Ben Çanakkale'den kalkıp Şile'ye gittim tanışma etkinliğine. :) Ellerinize sağlık, kortej süper olmuş. ;)
  5. Sada

Gezenbilir Motosiklet Grubu

Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu Eyvallah İbocuğum, hep beraber daha güzellerine inşallah. :) Seneye kupayı alırsam elinden şaşırma bak. :P Ben aslında kendime tek rakip Pastrana'yı görüyordum ama sen de fena değilsin hani. :P ;D

6. Sada

10. İSOF Tekirdağ Gezimiz

Ynt: 10. İSOF Tekirdağ Gezimiz Gece kamp alanına girip çıktığınızı gördüm, o ağır makinalarla o yolu geçmişsiniz, hepinize helal olsun. :) Keşke tanışabilseydik diyorum. Artık bir dahaki kampa. ;)

7. Sada

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Ustalik bir yana sadece endurocu olmaya çalışıyorum Ufuk abi. Asla düştüğümü de saklamam gizlemem Kartaltepe'ye çıkarken 1 kere inerken de 1 kere motoru devirdim birini sen de gördün! Ama ben ne motoru devirmekten ne de düşmekten gocunmam...
  8. Sada

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Nezaketin için sağol Bora. Biz sadece endurocu olmaya çalışıyoruz. MT 21ler çok yakındaaaaaa.... ;)
  9. Sada

Gezenbilir Motosiklet Grubu

Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu A ha yakalandık. :o ;D Hüseyin Abi'deki enerji keşke hepimizde olsa Sinan. O çamuru görmen lazımdı ama Hüseyin Abi o ağır makinayla bana mısın demeden çıktı ve indi. Umarım o yaşımıza gelir biz de hala enduro tepesinde oluruz. Selamlar...

10. Sada

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Benim boyum sizden de kısa. Ama bizden endurocu olmaz diye bir şey yok, yeter ki isteyin. Yalnız olsaydınız size DR-Z400'ü gözüm kapalı önerirdim ancak eşinizle de yolculuk yapacağınızı yeri geldiğinde araziye de gireceğinizi düşünerek duyduklarımdan ve gördüklerimden...

11. Sada

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Ufuk Abim, kaç gündür fırsat bulup kutlamayı yapamadım. Moderatörlüğün vatana, millete, gezene, bilire, gezmeyip de isteyene, hayırlı uğurlu olsun. ;)
  12. Sada

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Enduroclub festivali enduro mosotiklet kültürünü yaymak adına her sene farklı bir yerde yapılmaktadır. Bu sene Kapıdağ'daydım ve Kapıdağ Yarımadası görüşmeye değer kesinlikle her endurocuya tavsiye ederim. Enduroclub dostluğunun tadına vardıysanız bu...

13. Sada

4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler, çok keyifli bir kamptı. İmdiiiiiii bir kaç fotoğraf da benden gelsin hele.... Kamp alanımızdan görüntüler... Ne balta mı? Şaka Suat Abi şaka şaka. ;D Bu fotoğrafın...
  14. Sada

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Ooooo beyler bakıyorum muhabbeti sardırmış, dertleşiyorsunuz buralarda. ;D
  15. Sada

EMOK'un Düzenlediği Türkiye Enduro Şampiyonası 4. Ayak Şile Yarışından

Ynt: EMOK'un düzenlediği Türkiye Enduro Şampiyonası 4. Ayak Şile Yarışından Ufuk abi biz 10-11 Ekim'de Şile'deydik. Yarış 3-4 Ekim'deydi. Arada bir haftacık var yalnız. ;D

16. Sada

Bugün Motorcu Kardeşlerimiz, Abilerimiz ve Ablalarımız İçin Ne Yaptın

Ynt: Bugün Motorcu Kardeşlerimiz, Abilerimiz ve Ablalarımız İçin Ne Yaptın Konuyla alakalı değil ama dikkatimi çekti sormadan edemedim. Murat hocam merak ettim hangi festivaldi bu?
  17. Sada

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Merhabalar Vedat. Ustam "EnduroCu" (Murat Kızak)'ın kafama vura vura ilk öğrettiği şeydir zincir bakımı. :) Önemli ve hassas bir konu. Tabi asfalt dışına çıkmıyor diyorsunuz ancak yinede belirli aralıklarla zincir bakımını yapmak gerekir. KM olarak bir şey diyemem ama siz...
  18. Sada

Gökyüzündeki Kadın Eli; Pilot Mualla Jonkman

Ynt: Gökyüzündeki Kadın Eli; Pilot Mualla Jonkman. Kadınların dikkat isteyen işlerde çok daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Mustafa Kemal Atatürk'ün de daha Cumhuriyetin kuruluş yıllarında kadınları gökyüzünde görmek istediğini ve Sabiha Gökçen' en büyük desteği verdiğini de hatırlatmak lazım...

19. Sada

Çanakkale Kamp Alanları

Ynt: Çanakkale Kamp Alanları Abicim başkalarının da faydalanabilmesi amacıyla konuyu taşıma önerisinde bulundum ben. Yoksaaa arızayız ama daha androidleşmedik yani. ;D
  20. Sada

GoodSearch 6 - 9 Nisan Tarihlerinde Yardım Kuruluşlarına $5000 Verecek

Ynt: GoodSearch 6 - 9 Nisan Tarihlerinde Yardım Kuruluşlarına $5000 Verecek Girişi sayfası yaptım bile Seval. Bari oturduğumuz yerden faydamız olsun birilerine. ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri