Arama sonuçlarınız

1. paramedik

ERDAK - 2. Aydos Dağcılık Şenliği (09 - 10 Haziran 2012)

Ynt: ERDAK - 2. Aydos Dağcılık Şenliği (09 - 10 Haziran 2012) Nasipse gitmeyi planlıyorum. Tezzmertek İzmir'den Gezenbilir olarak mı gitmeyi planlıyorsunuz?

2. paramedik

Gezenbilir; 16. Geleneksel Etudosd Dedegül Dağcılık Şenliği'nde (19 - 20 Mayıs 2012)

Sizlerle kampta değil ama zirve altında karşılaştık. Sarma,dolma olduğunu bilseydim mutlak uğrardım yanınıza ;) Sabah çorbasını yapacak arkadaşa ait odunlar çalındığı >:( için tırmanışa boğazımızdan sıcak birşey geçmeden başladık...
  3. paramedik

16. Geleneksel Etudosd Dedegül Dağcılık Şenliği (19 - 20 Mayıs 2012).

Ynt: 16. Geleneksel Etudosd Dedegül Dağcılık Şenliği (19 - 20 Mayıs 2012). Bu kış iyi yağış vardı. Acaba Yayla'dan sonra kar durumu nedir?

4. paramedik

Zirve Dağcılık ( Fethiye) 1. Akdağlar Şenliği (23 - 24 Haziran 2012)

Akdağ hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?
  5. paramedik

İzmir - Bozdağ'da Bir Hafta Sonu Kamp

Kesin program nasıl olacak? Cumartesi sabahtan buluşulup ana kamp, sonra da Pazar erken saatte zirve ve öğleden sonra toplanış olursa ben katılırım. 3-4 Mart benim için uygun. Programa Aydın'dan katılacağım.

6. paramedik

İstanbul Ballıkayalarda ki Kıyım

Ynt: İstanbul Ballıkayalarda ki Kıyım Acaba eski ve şu anki halinin fotoğraflarını paylaşabilecek olan var mı?

7. paramedik

Sandras

Ynt: Sandras Gökçeova Göletini geçince kamp için uygun yerler var. Suyu bol. Ektede .kmz dosyasını gönderiyorum. iz açılınca zaman çizelgesini ilerlermeniz gerekebilir izin görülmesi için.
  8. paramedik

Hafta sonu KIBRIS

Ynt: Hafta sonu KIBRIS Paylaşımınız için teşekkür ederim. 10 günlük bir gezi yapmıştım Kıbrıs'a. Benim de en çok beğendim şehir Girne'ydi. Rumların için gidiyormuş hala kaybettiklerini düşündüklerinde. Yeşil köşk gezilesi bir yer. Güzelköy' de yeşillik bir yer. Ada gerçekten bir cennet....
  9. paramedik

Afrodisias Antik Kenti

Ynt: Afrodisias Antik Kenti Afrodisias tarihi yapı görmek isteyen bir gezginin kesinlikle dolu dolu gezebileceği ve kentin görkemini hissedebileceği bir antik şehir. Fotoğrafta Tetrapylon ve arkasında karlı Babadağ (Salbakes)

10. paramedik

Köprüçayı Kanyonu

Ynt: Köprüçayı Kanyonu Güzel bir kanyon. Oldukça uzun. Belki Dedegöl Şenliği'nden vaktim kalırsa girmeyi düşünebilirim.

11. paramedik

13. ETUDOSD Dedegöl Dağcılık Şenliği (23 - 24 Mayıs 2009)

Ynt: 13. ETUDOSD Dedegöl Dağcılık Şenliği (23 - 24 Mayıs 2009) Güzel anlatımın için teşekkür ederim. Böyle olunca etkinliğe gitmiş oradaymış gibi hissettiriyor. Bu mayıstakine nasipse gideceğim, yürüyüşe Aydın'a da beklerim.
  12. paramedik

Büyük Demirkazık Rotaları

Ynt: Büyük Demirkazık Rotaları Gayet güzel bir çalışma. Ellerinize sağlık..

13. paramedik

Amerikalı genç 7 zirveye çıkarak rekor kırdı

Amerikalı 15 yaşındaki Jordan Romero, 7 kıtada en yüksek dağların zirvelerine tırmanan en genç insan oldu. Dünyadaki en yüksek dağlara tırmanmaya altı yıl önce başlayan Romero, son olarak dün, Antarktika'daki Vinson Massif dağının zirvesine ulaştı. Jordan Romero ile babası ve üvey annesinden...
  14. paramedik

Verçenik'e Tırmanan Dağcı Hayatını Kaybetti

Ynt: Verçenik'e Tırmanan Dağcı Hayatını Kaybetti Mantıklı görünüyor. ama askeriye için en önemli unsur güvenlik. Malesef bölücü örgütler bunu kullanabilir. Örneğin görev için gittiğim Kudüs'te Araplar hastamız var diyerek ambulans çağırıp gelen ekibe silahla saldırdığı için artık ambulansta...
  15. paramedik

Verçenik'e Tırmanan Dağcı Hayatını Kaybetti

Ynt: Verçenik'e Tırmanan Dağcı Hayatını Kaybetti Allah rahmet eylesin. Dağların hiç şakası yok. Şunu da not düşeyim, sistem içinde çalışan bir personel olarak bizim helikopterlerimiz kurtarma helikopterleri değil nakil içindir. Bu tarz kurtarma gereken olaylarda helikopter iple görevliyi...

16. paramedik

MANİSA/YARIKKAYA KANYONU

Ynt: MANİSA/YARIKKAYA KANYONU Erdal ve Celal abi afiyet olsun.... Bi dahaki sefere ben de size kahve yapacağım, yanına da güzel bi güllü lokum koyacağım, Sözüm olsun.
  17. paramedik

Kurtarma Teknikleri

Ynt: Kurtarma Teknikleri Akciğerlere başlangıçta su girmez çünkü gırtlağa deyen her yabancı cisim gırtlağın şiddetle kasılmasına yol açar ve gırtlak kendini kapatır. Tıpta buna 'Laringospazm' denir. En basit açıklama olarak boğazınıza parmağınızı sokmayı deneyin. Kazazede bilincini yitirince...
  18. paramedik

Aydın Karacasu - Karabağlar Kanyon Geçişi

Ynt: Aydın Karacasu - Karabağlar Kanyon Geçişi Seneye sezonda uzaktan değil içinden görelim....

19. paramedik

Ynt: Aydın Karacasu - Karabağlar Kanyon Geçişi <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/4sH-_jgsVyQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
  20. paramedik

Ynt: Aydın Karacasu - Karabağlar Kanyon Geçişi Kanyonun keşfi için davetimi kırmayan KAD üyelerine teşekkür ederim. Eminimki şahsım ve kendileri adına güzel geçen bir haftasonu etkinliğiydi. Kanyonu merak eden kişi ve gurupları beklerim. Birkaç foto da ben ekliyeyim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri