Arama sonuçlarınız

1. C

Araçlar Hakkında Yardım Lütfen

Ynt: Araçlar Hakkında Yardım Lütfen 86 modeli tercih ederim, daha bakımlı duruyor...

2. C

L200 Magnum Sis farı

Ynt: L200 Magnum Sis farı ebay ve diğer uluslararası satış yapan siteleri kontrol etmenizi öneririm.
  3. C

L200 aile aracı olarak kullanılabilir mi?

Ynt: L200 aile aracı olarak kullanılabilir mi? Merhaba, 2007 model L200 kullanicisi olarak arka koltuk aralığının Megane ve aynı segmentteki araçlardan daha geniş olduğunu söyleyebilirim. Kesinlikle yer problemi çekmezsiniz.

4. C

2007 model 4x4 L200 kalkarken titreme...

Ynt: 2007 model 4x4 L200 kalkarken titreme... Emre bey merhaba, öncelikle aracınız hayırlı olsun. Ben de aynı aracın AT versiyonunu kullanıyorum. Öncelikle şunu belirteyim eğer Ankara'da aracı servise götürecekseniz Mitsubishi Şeref sizin için en ideali olacaktır. Diğer servisleri...
  5. C

L200 lastik tavsiyesi

Ynt: L200 lastik tavsiyesi teşekkürler, fiyat listesine ulaşamadım malesef...

6. C

Rize'de Tırmanış Parkuru Arıyorum

Ynt: Rize'de Tırmanış Parkuru Arıyorum "karadeniz otoyolu" isimli arkadaşımız size yardımcı olacaktır.

7. C

Mitsubishi Marka Buluşması

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması Kesinlikle katılıyorum, haziran ayında çoğu kişi tatil mevsimi dolayısıyla uygun olmayabilir. Mayıs ayında yapılması bence daha uygun olur.
  8. C

Mitsubishi Marka Buluşması

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması Çok güzel olur, ne zaman düzenlemeyi planlıyor sunuz?
  9. C

Mitsubishi 4x4 Ototmatik şanjuman servis tavsiyesi?

Ynt: Mitsubishi 4x4 Ototmatik şanjuman servis tavsiyesi? Aracınız hayırlı olsun, kesinlikle Ankara'da Şeref oto'yu tavsiye ederim...

10. C

Otomatik Vites L200 problemleri

Ynt: Otomatik Vites L200 problemleri Merhaba, bildigim kadariyla isitici sonradan ve istege bagli olarak takiliyor ama bir servise danismakta fayda var.

11. C

Otomatik Vites L200 problemleri

Ynt: Otomatik Vites L200 problemleri Aynı problem bende de var malesef, nasıl çözebiliriz bu "sabah huysuzluğu" problemini?
  12. C

L200'de EGR iptali

Ynt: L200'de EGR iptali Bu hafta manifolt ve egr temizliği yaptıracağım (içi epey kurum bağlamış), sonuç olarak egr yi iptal ettirmeli miyiz? (l200 2007 A/T 4x4)

13. C

JZ'mi Sattım. Grand Vitara 2.0 Aldım. Modifiyesindeyim.

Ynt: JZ'mi Sattım. Grand Vitara 2.0 Aldım. Modifiyesindeyim. Kenan bey aracınız hayırlı olsun. Merakla bekliyoruz gelişmeleri...
  14. C

L200 4x4 sistem hakkında acil yardım

Ynt: L200 4x4 sistem hakkında acil yardım Evet belirtmeyi unutmuşum, modlar arasında farklılıklar var, çok teşekkürler uyarınız için :)
  15. C

yeni l200 sport

Ynt: yeni l200 sport Satış kaygısının nedeni fiyat olabilir, eğerki uçuk fiyatlarda satmaya çalışırlarsa tabikide insanlar başka araçları tercih edeceklerdir. L200'den bir miktar daha fazlası kabul edilebilir ama yüksek miktarlar alıcıları uzak durmaya itecektir. Fiyatı bırakalımda keşke gelse...

16. C

Decathlon B'Twin Rockrider 5.2

Ynt: Decathlon B'Twin Rockrider 5.2 L boyu 13.7 kg, siz kaç gram hafifleme sağladınız?
  17. C

L200 4x4 sistem hakkında acil yardım

Ynt: L200 4x4 sistem hakkında acil yardım Öncelikle aracınız hayırlı olsun, ben yeni kasa 4x4 L200 kullanıyorum, bahsettiğiniz gibi bir problem yok ama iki çekere göre araç biraz daha kasıntılı olarak dönüyor. Ama servis 4x4 konumunda çok fazla açılı dönmekten kaçınmamı tavsiye etmişti...
  18. C

Dacia Duster Off Road Testi (Sözde)

Ynt: Dacia Duster Off Road Testi (Sözde) Hocam benim size eleştirim şu yönde; insanlar bir şekilde birikimleriyle, kişisel tercihleiryle ve ihtiyaçlarına göre araçlar satın alıyorlar. Başlığın açılış şekli ve tartışmanın başlangıcı araç kötüleme amaçlı hissediliyor (kanımca bu sadece benim...

19. C

Dacia Duster Off Road Testi (Sözde)

Ynt: Dacia Duster Off Road Testi (Sözde) Şimdi diğer bir Unimog kullanıcı çıkıp aşağıdaki başlığı açarsa hoş olur mu? Tabiki de hayır... Terrano Off Road Testi (Sözde)
  20. C

L200 Güç Artırımı (chip tuning, powerbox vs)

Arkadaşlar herkese merhaba, malumunuz sitedeki araç sahipleri araçlarından maksimum performansı almak için epey çaba harcıyorlar. Ben de L200 lerdeki performans artışı tecrübelerinizi öğrenebilmek için bir başlık açtım. Aşağıda aracımın özellikleri mevcut sizce hangi uygulamayı yaptırmalıyım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri