Arama sonuçlarınız

1. M

Bypass (!) Üstelik Çölün Ortasında...

Ynt: Bypass (!) Üstelik Çölün Ortasında... Zannedersem büyük ihtimalle mayın

2. M

Boncuk Kamping; Marmaris

Ynt: Boncuk Kamping; Marmaris Yarın hava yağmurlu olmazsa büyük ihtimalle Boncuk Koyunda olacağım geçen hafta sahibi Uğur Abiyle piknik yapmıştık tadı hala damağımda kaldı akşamleyin mangal yaptık benim üzerimde bir tane kazak olduğu halde bu kış zamanında bile üşümedim inanım eve gidesim...
  3. M

Boncuk Kamping; Marmaris

Ynt: Boncuk Kamping; Marmaris Boncuk Koyu ile ilgili bilgi almak isterseniz sizlere yardımcı olabilirim çünkü sahipleriyle her zaman irtibat halindeyim.

4. M

Boncuk Kamping; Marmaris

Ynt: Boncuk Kamping; Marmaris Boncuk Koyu telefonu 0-252-4958114-4958116 telefonlar bazen arıza yapıp çalışmayabiliyor uzunca bir süre çaldırın . Koy şu anda açiktır bekçisi bulunmaktadır her isteyen gelebilir ayrıca Anadolu Turiizm den bilgi alabilirsiniz telefonu 0-252-4124646
  5. M

Cj-7'ye Hard Top Arayanlar

Ynt: Cj-7'ye Hard Top Arayanlar Murat Bey resimlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz.

6. M

Unimog Restorasyonu (Ohio - Amerika)

Ynt: Unimog Restorasyonu (Ohio - Amerika) Harika bir çalışma işten anlayan bir usta,ucuz ve kolay bulunabilen parçaları olsa her off-road severin gönlünden geçen kendi arabasını kendi toplamaktır ama nerede bizde o şans para bulursun usta bulamazsın usta bulursun para bulamazsın hadi bunları...

7. M

Kendi Kamp Ocağınızı Yapın

Ynt: Kendi Kamp Ocağınızı Yapın Bu gün markete gittim 2-3tane içecek aldım ve bu çakma kamp ocağından yaptım.
  8. M

1 Soru 1 Cevap

Ynt: 1 Soru 1 Cevap Aro mu acaba
  9. M

Bizim de Bir Transatlantiğimiz Oldu!

Ynt: Bizim de Bir Transatlantiğimiz Oldu! 1910 yılında Gülcemal isimli Transatlantiğimiz varken yıl 2009 üç yerimiz deniz şu anda bir tane Transatlantiğimiz varmı bunu merak ediyorum denizcilik alanında ileriyemi gittik yoksa geriyemi.

10. M

Uzaklar II Yelkenlisi ile Horn Burnu'na Doğru Yola Çıktı

Ynt: Uzaklar II Yelkenlisi ile Horn Burnu'na Doğru Yola Çıktı Bu uzun ve tresli yolculukta Uzaklar II Yelkenlısıne başarılar diliyorum.

11. M

Rusya'da Buzda Balık (!) Avı

Ynt: Rusya'da Buzda Balık (!) Avı Benimde balık avlıyasım geldi burada harika balıklar çıkıyor.
  12. M

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Testi kebabı yemeden dönmeyin

13. M

Çökertme Koyu

Ynt: Çökertme Koyu Çok güzel bir yer fiyatlar dahada artmadan buradan yer kapmak lazım.
  14. M

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Babadağlılar işhanının karşısında kapalı otoparka giderken yolun sol tarafında Fırın Kebabçıda kebap harika ufak ve çok fazla konforlu bir yer değil ama kebap süper.
  15. M

Uyarlama Halat Yapımı

Ynt: Uyarlama Halat Yapımı Bu bizim bildiğimiz saç örümü tekniği.

16. M

XJ Off-Road'a Hazırlandı

Ynt: XJ Off-Road'a Hazırlandı Çok güzel bir araç yapmışsınız allah hatadan kazadan beladan korusun bol çamurlu günler senin olsun.
  17. M

İnsan Uçar mı?

Ynt: İnsan Uçar mı? Biran bende onlar gibi uçmak istedim gökyüzünde kuşlar gibi hür bir şekilde uçmak kimin rüyası değilki
  18. M

Gümüşhane Zigana Dağı'nda Çığ Faciası (25 Ocak 2009)

Ynt: Gümüşhane Zigana Dağı'nda Çığ Faciası (25 Ocak 2009) Allah yaralılara şifa,ölenlere rahmet,geride kalan yakınlarına dayanma gücü versin.Umarım bu tür faciaları bir daha yaşamayız.Tüm doğa sevenlerin başı sağ olsun.

19. M

Karadeniz Mutfağı

Ynt: Karadeniz Mutfağı Hamsi Karadenizin Kralıdır.
  20. M

Patatesin Faydaları Çok

Ynt: Patatesin Faydaları Çok Patatesi kızartma yemedikçe hiç bir zararı yoktur her zaman severek yerim çoğu zamanda külde pişirilirse bayılırım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR