Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Boncuk Kamping; Marmaris
Yarın hava yağmurlu olmazsa büyük ihtimalle Boncuk Koyunda olacağım geçen hafta sahibi Uğur Abiyle piknik yapmıştık tadı hala damağımda kaldı akşamleyin mangal yaptık benim üzerimde bir tane kazak olduğu halde bu kış zamanında bile üşümedim inanım eve gidesim...
Boncuk Koyu ile ilgili bilgi almak isterseniz sizlere yardımcı olabilirim çünkü sahipleriyle her zaman irtibat halindeyim.
Boncuk Koyu telefonu 0-252-4958114-4958116 telefonlar bazen arıza yapıp çalışmayabiliyor uzunca bir süre çaldırın . Koy şu anda açiktır bekçisi bulunmaktadır her isteyen gelebilir ayrıca Anadolu Turiizm den bilgi alabilirsiniz telefonu 0-252-4124646
Ynt: Unimog Restorasyonu (Ohio - Amerika)
Harika bir çalışma işten anlayan bir usta,ucuz ve kolay bulunabilen parçaları olsa her off-road severin gönlünden geçen kendi arabasını kendi toplamaktır ama nerede bizde o şans para bulursun usta bulamazsın usta bulursun para bulamazsın hadi bunları...
Ynt: Bizim de Bir Transatlantiğimiz Oldu!
1910 yılında Gülcemal isimli Transatlantiğimiz varken yıl 2009 üç yerimiz deniz şu anda bir tane Transatlantiğimiz varmı bunu merak ediyorum denizcilik alanında ileriyemi gittik yoksa geriyemi.
Ynt: Yapmadan Dönme
Babadağlılar işhanının karşısında kapalı otoparka giderken yolun sol tarafında Fırın Kebabçıda kebap harika ufak ve çok fazla konforlu bir yer değil ama kebap süper.
Ynt: Gümüşhane Zigana Dağı'nda Çığ Faciası (25 Ocak 2009)
Allah yaralılara şifa,ölenlere rahmet,geride kalan yakınlarına dayanma gücü versin.Umarım bu tür faciaları bir daha yaşamayız.Tüm doğa sevenlerin başı sağ olsun.