Arama sonuçlarınız

1. S

harici dijital hararet ve devir saati

Ynt: harici dijital hararet ve devir saati Tam da ondan bahsedecektim, siz benden önce davranmışsınız, bu forumdaki araçların lastik ebatları normal olmadığından gidilen mesafe ancak GPS ile gerçekten ölçülebiliyor. Ayrıca bir isteğim daha olacak, genelde TWIPUTER'ı monte ettiğiniz yer olan ön...

2. S

Ynt: harici dijital hararet ve devir saati Mehmet Hocam google'dan bulabildiğim kadarıyla TWIPUTER'in şekline şemaline baktım, gayet güzel estetik tasarımlı ve bol fonksiyonlu bir cihaz olmuş, elinize sağlık. Ama merak ettiğim şey bu cihaz bizim suzi'lere uyar mı? Cihaz ile ilgili ayrıntılı...
  3. S

Ynt: harici dijital hararet ve devir saati Merhaba Mehmet Hocam, youtube'a giremeyenler için tasarımlarınızın görsellerini ekleyebilir veya varsa web sitenizin adresini verebilir misiniz acaba?

4. S

Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Ayrıca kasislerde, çukurlarda aracın tepkisi çok daha yumuşak bir hale geldi Cooperlarla. Lassa Competusla veya üzerinde olan Michelin H/T'lerle çok sert bir şekilde girdiğim yerlerde, şimdi binek araçla ufacık bir kasisden, yavaşça...
  5. S

Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Ben de dün 215, 70, 16 Cooper Discoverer A/T3 takım aldım, almaya giderken aracın üzerinde Michelin H/T lastikler vardı, kar yağmaya başladı, Michelinlerle 2H'de kaya kaya lastikçiye ulaşmayı başardım, çıkışta Cooper'larla zerre sıkıntı...

6. S

Muayenede 3K Grand Vitaralarda Koltuk Sayısı Problemi

Ynt: Muayenede 3K Grand Vitaralarda Koltuk Sayısı Problemi Valla hocam kontrol eden arkadaş bana +-1 koltuk toleransı yeni yönetmelikte kaldırıldı dedi, önceden şoför hariç, şoför dahil diye iki sayım yöntemini de saydıklarından önceki muayenelerde araçlarımız sıkıntısız geçiyormuş. Şimdi yeni...

7. S

Muayenede 3K Grand Vitaralarda Koltuk Sayısı Problemi

Merhaba Arkadaşlar; 2005 Model 3K Grand Vitaram var, profil fotoğrafımdaki araç. Dün araç muayenesi için TüvTürk istasyonuna gittim, araçta domuzluk, arka koruma, çeki demiri, domuzluk üzerinde ekstra sisler, üstte 4 tane uzak mesafe sis lambaları , port bagaj demirleri, cam filmi, kaput filmi...
  8. S

Suzuki Servis Ankara - Imaj Japon

Ynt: Suzuki Servis Ankara - Imaj Japon http://www.suzukiimaj.com/ dan adresleri bulunabilir.
  9. S

Lastik Seçimi

Ynt: Lastik Seçimi Hocam Merhaba; Sanırım Lassa Competus'u 20 aralıkta taktırdınız, 21 aralıkta Ankara'ya yağan karda sıkıntı çektiniz mi acaba? Bende de Grand Vitara 2005 3K var, hafif offroad, hafif çamur ve karlı, buzlu Ankara günleri için AT lastik düşünüyorum ama Lassa Competus hakkında...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri