Arama sonuçlarınız

1. ibrahim_ipek

Fj alimi icin yardim

Ynt: Fj alimi icin yardim Trial yarislarinda kullanilan turuncu toyota dan mi bu arac ibrahim IPEK

2. ibrahim_ipek

Midland 199a icin anten ariyorum .

Ynt: Midland 199a icin anten ariyorum . Evet 165 santim goruntusu gayet guzel ibrahim IPEK
  3. ibrahim_ipek

Buggy İçin Önerileriniz.

Ynt: Buggy İçin Önerileriniz. Capa motorlarinin uzerinde debriyaj ve vites mevcut zaten . Ki bu vites capalama islaminde kullanıldığından dayaniklidirda ibrahim IPEK

4. ibrahim_ipek

Buggy İçin Önerileriniz.

Ynt: Buggy İçin Önerileriniz. http://www.kaanbahce.com/ATV-APARATI-BENZINLI,PR-162.html Bu urune benzer sase yapip on tarafa iki teker tasarlanabilir . Tabi buggy goruntusu icin ust tarafada kafes yapmak lazim . Guc olarak 9 beygir dizel motor tek sanzuman ile (2 ileri ) 500 kg yuku...
  5. ibrahim_ipek

Buggy İçin Önerileriniz.

Ynt: Buggy İçin Önerileriniz. O dediginiz capa makinlarina uygun 3 tekerli arac iskeletleri mevcut kaan makinanin sitesinden inceleye bilirsiniz . 10 hp lik dizel ve uzerinde sanzumani (2ileri 1 geri olanlar ve 4 ileri 1 geri olanlar mevcut ) bulunan capa makinasi ikinci el alip uygulaya...

6. ibrahim_ipek

30 Ağustos Zafer Konvoyu Yapsaydık

Ynt: 30 Ağustos Zafer Konvoyu Yapsaydık Yanlis anlamayin sizi elestirmiyorum . Keske kendi markamiz olsaydi . Gururla bu guzel gunlerde konvoylar yapsa idik . Defenderimi cok seviyorum yanliz ingiliz yapimi oldugu aklima gelince bi an soguyorum ibrahim IPEK

7. ibrahim_ipek

30 Ağustos Zafer Konvoyu Yapsaydık

Ynt: 30 Ağustos Zafer Konvoyu Yapsaydık Ingiliz defender ve amerikan jeep lerle pekde hos olurdu ;-) ibrahim IPEK
  8. ibrahim_ipek

Duster 4x4- 110 Hp (81 Kw) Dpf-k9k-898 Motor Triger Değişimi Hakkında

Ynt: Duster 4x4- 110 Hp (81 Kw) Dpf-k9k-898 Motor Triger Değişimi Hakkında Laf lafi acar affetmez ;-) ibrahim IPEK
  9. ibrahim_ipek

Ynt: Duster 4x4- 110 Hp (81 Kw) Dpf-k9k-898 Motor Triger Değişimi Hakkında Tabi o hareketli parcasi bol olan . Iki sanzumani . 3 diferansiyeli . Iki safti olan aracdan bende kullaniyorum . Aradaki farkin farkindayim ;-) ibrahim IPEK

10. ibrahim_ipek

Ynt: Duster 4x4- 110 Hp (81 Kw) Dpf-k9k-898 Motor Triger Değişimi Hakkında Yanlis anlasilmasin linea ile Duster karsilastirmadim cok farkli araclar fakat motorlari benzer bu araclarin genellikle yeni cikan dizeller hep birbirine benzer kotu motorda pek kalmadi . Servis konusunda cokca...

11. ibrahim_ipek

Ynt: Duster 4x4- 110 Hp (81 Kw) Dpf-k9k-898 Motor Triger Değişimi Hakkında Mevzu binek suv ayrimi degil ki he tabi daha cok hareketli parca oldugundan kontrol daha dikkatli ve sık yapilmali . Lakin bu cakal servislere para kaptirilmamali ibrahim IPEK
  12. ibrahim_ipek

Ynt: Duster 4x4- 110 Hp (81 Kw) Dpf-k9k-898 Motor Triger Değişimi Hakkında Iste tamamen servis kazigi o yuzdendirki sifir arac almayi istemem bunu en son 2012 de sifir corolla aldigimiz zaman yasadik . 20 binde disk degistirmeye calistilar balans icin 100 lira istediler . Cok mantiksiz geldi...

13. ibrahim_ipek

Ynt: Duster 4x4- 110 Hp (81 Kw) Dpf-k9k-898 Motor Triger Değişimi Hakkında Turkiye sartlarinda akaryakit yedek parca ve ilk alim maliyetleri fazla oldugundan normal kullanicilarin araclarina daha ozenli yaklastigi gorusundeyim . Gaza basmakda para frene basmakda para tabi en azindan...
  14. ibrahim_ipek

Ynt: Duster 4x4- 110 Hp (81 Kw) Dpf-k9k-898 Motor Triger Değişimi Hakkında Bu turkiye sartlari nedir merak ettim dogrusu . Bizde soforluk mu yok nedir yani . Cok mu agrefis kullaniyoruz . ibrahim IPEK
  15. ibrahim_ipek

GPS ve Kumburgaz da denizde kaybolan 5 kisi

Ynt: GPS ve Kumburgaz da denizde kaybolan 5 kisi Denizde telefon cekermi ki . yalova ist ido seferinde cekmiyor ibrahim IPEK

16. ibrahim_ipek

Yavuz (çelikel) Arkadaşımızn Babasını Kaybettik

Ynt: Yavuz (çelikel) Arkadaşımızn Babasını Kaybettik Allah rahmet eylesin . Basiniz sagolsun ibrahim IPEK
  17. ibrahim_ipek

Yardim ricasi

Ynt: Yardim ricasi Landlar da parca sikintisi yok gibi ibrahim IPEK
  18. ibrahim_ipek

Yardim ricasi

Ynt: Yardim ricasi Yurdumun ustalari genellikle ferrari . Maseratti . Bugatti ve rolly royce baktiklari icin bizim defenderler seriesler basit kaliyor . Yagli pasli tenekelerle ilginemiyorlar ibrahim IPEK

19. ibrahim_ipek

Midland 199a icin anten ariyorum .

Ynt: Midland 199a İcin Anten Ariyorum . özelden gönderdim
  20. ibrahim_ipek

Bahçeşehir

Ynt: Bahçeşehir Fan acmadida simdi bu motorlarin devirdaimi normal yol durumlarina gore yapilmis . Dusuk devirde yetmiyor . Devri yukseltilce sogutma sistemi daha verimli calisacak . (Tabi insallah ) ibrahim IPEK

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,791
Kaydolan Son Üyemiz
hayklaz422

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri