Arama sonuçlarınız

1. atikbey

Aramiza Bir WJ Daha Katildi

Ynt: Aramiza Bir WJ Daha Katildi Hayırlı olsun, iyi günlerde güle güle kullanın. Selamlar.

2. atikbey

Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum!

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Selamlar.
  3. atikbey

WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu

Ynt: WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu Burak bey radyo ulaştımı? aldınızmı?

4. atikbey

Ynt: WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu Burak bey, radyom ile uğraşılıyor.Bugün iki entegre aradım ama bulamadım.Sizin sipariş problemsiz olur inşallah.Sonucu paylaşırsanız sevinirim. Saygılar,
  5. atikbey

Sizce Grand Cherokee'nin Hangi Modeli Daha Güzel?

Ynt: Sizce Grand Cherokee'nin Hangi Modeli Daha Güzel? Bende katılayım. 1-WJ 2-ZJ 3-XJ

6. atikbey

Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010)

Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010) Şimdi Yavuz'un muhteşem gemisi.(Muhteşem eksoz homurtusu kulaklarımda)

7. atikbey

Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010) Devam ediyorum.
  8. atikbey

Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010) İlk off-road gezimizdi, çok keyifli, çok heyecanlı, bol adrenalinli anlar yaşadık, organizasyonda bazı aksaklıklar olmasına rağmen.Ben bunlardan bahsetmeyeceğim, çünkü özcan arkadaşım pek çoğunu benden önce davranıp yazmış...
  9. atikbey

Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010) Göndereceğim fotoğraflarda başka hatırlayacakların da olacak :)

10. atikbey

Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010) Çektiğimiz fotoğrafları göndermeye çalışacağım (özcan bey heyecanla bekliyor da)

11. atikbey

Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010) Çok yoğun bir günden sonra ancak oturabildim bilgisayarın başına, bu güzel geziyi organize eden Zerrin hanıma teşekkür ederiz. Forumdaki yazışmalardan anladığım kadarıyla biz ilk off-road gezimizde baya zorlu pankurlar...
  12. atikbey

Ynt: WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu Radyomu tamir edemediler.Ankara dışında başka bir tamirciye gönderdim.Sonucu bekleyeceğim.

13. atikbey

Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (21 Şubat 2010)

Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (21 Şubat 2010) Özcan bey listeye eklemiş sağolsun.
  14. atikbey

Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (21 Şubat 2010) Bir kaç gündür forumu takip edemedim.Bizde ailece katılacağız bir aksilik olmazsa teşekkürler. selamlar.
  15. atikbey

Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 )

Ynt: Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 ) Hayırlı olsun, kazasız belasız, iyi günlerde kullanmanız dileklerimle. selamlar.

16. atikbey

Ynt: WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu Sizlerle paylaşacağımı söylemiştim.Bugün radyomu söktürdüm, (Mesut elektronik) ancak sonuç yarın belli olacak, antende sorun yok, tuner arızası olabilir dediler. selamlar.
  17. atikbey

Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (21 Şubat 2010) Merhaba, bende katılmak istiyorum, ilk gezim olacak ama lastiklerim Off-Road için uygun değil. :)
  18. atikbey

WJ Orjinal CD çalar degisimi.

Ynt: WJ Orjinal CD çalar degisimi. merhaba, benim WJ'mde kanal bulamama sorunu var.Bugün arıza tesbiti için söktürdüm.Bana başka cd çalar önerdiler.(Alpina marka) Uyum sağlarmı siteme diye sordum, uyum sağlayacağını söylediler.Arıza belli olunca karar vermem gerekecek. Selamlar.

19. atikbey

Ynt: WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu Arkadaşlar herkese teşekkürler, Ersen bey ile görüştüm.Yılmaz elektronik'in bu cihazın servisi olduğunu söyledi.Akdeniz caddesinde, yakın zamanda bir ziyaret edeceğim. selamlar.
  20. atikbey

1999 WJ overdrive kullanımı

Ynt: 1999 WJ overdrive kullanımı Ben aracımı yeni aldım, bu konuda bilgim yok, bekliyorum bir yazan olursa bende bilgi sahibi olacağım.Başka yerden öğrenirsem aktarırım. Selamlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,052
Kayıtlı Üye Sayımız
166,795
Kaydolan Son Üyemiz
tora2005

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri