Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu
Burak bey,
radyom ile uğraşılıyor.Bugün iki entegre aradım ama bulamadım.Sizin sipariş problemsiz olur inşallah.Sonucu paylaşırsanız sevinirim.
Saygılar,
Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010)
İlk off-road gezimizdi, çok keyifli, çok heyecanlı, bol adrenalinli anlar yaşadık, organizasyonda bazı aksaklıklar olmasına rağmen.Ben bunlardan bahsetmeyeceğim, çünkü özcan arkadaşım pek çoğunu benden önce davranıp yazmış...
Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010)
Çok yoğun bir günden sonra ancak oturabildim bilgisayarın başına, bu güzel geziyi organize eden Zerrin hanıma teşekkür ederiz. Forumdaki yazışmalardan anladığım kadarıyla biz ilk off-road gezimizde baya zorlu pankurlar...
Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (21 Şubat 2010)
Bir kaç gündür forumu takip edemedim.Bizde ailece katılacağız bir aksilik olmazsa teşekkürler.
selamlar.
Sizlerle paylaşacağımı söylemiştim.Bugün radyomu söktürdüm, (Mesut elektronik)
ancak sonuç yarın belli olacak, antende sorun yok, tuner arızası olabilir dediler.
selamlar.
Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (21 Şubat 2010)
Merhaba,
bende katılmak istiyorum, ilk gezim olacak ama lastiklerim Off-Road için uygun değil. :)
Ynt: WJ Orjinal CD çalar degisimi.
merhaba, benim WJ'mde kanal bulamama sorunu var.Bugün arıza tesbiti için söktürdüm.Bana başka cd çalar önerdiler.(Alpina marka) Uyum sağlarmı siteme diye sordum, uyum sağlayacağını söylediler.Arıza belli olunca karar vermem gerekecek.
Selamlar.
Arkadaşlar herkese teşekkürler, Ersen bey ile görüştüm.Yılmaz elektronik'in bu cihazın servisi olduğunu söyledi.Akdeniz caddesinde, yakın zamanda bir ziyaret edeceğim.
selamlar.
Ynt: 1999 WJ overdrive kullanımı
Ben aracımı yeni aldım, bu konuda bilgim yok, bekliyorum bir yazan olursa bende bilgi sahibi olacağım.Başka yerden öğrenirsem aktarırım.
Selamlar.