Arama sonuçlarınız

1. A

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 günay bey ve yavuz bey cevaplarınız için teşekkürler

2. A

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 bekliyorum ;D bekliyorum ;D
  3. A

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 herkese iyi akşamlar...defender sahiplerine bi sorum olacak.anladığım kadarıyla sitede dizel kullananlar da var,benzin/lpg kullananlar da.defender 110 almayı düşünüyorum.bi kaç araç sahibiylede görüştüm.sizlerin tavsiyeleriyle dizel almayı düşünüyorum,ancak baktığım dizel...

4. A

Kurban Bayramı

Ynt: Kurban Bayramı Tüm gezenbilir ailesinin bayramı kutlu olsun,İyi bayramlar....
  5. A

Land Rover Defender 110 El Kitapları

Ynt: Land Rover Defender 110 El Kitapları reha bey ve günay beye, verdiği emeklerden dolayı sonsuz teşekkürler!...

6. A

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 2.5 benzinlinin bu özelliğini daha önceki yazılardan biliyorum. ancak benzinlinin modeli yüksek ve kaporta zannediyorum orjinal. lpg ile aynı hesaba gelir.onun için benzinliden pek korkmuyorum. yakıt aynı araç fiyatı aynı. model ve mekanik 92 model de cezbedici geldi...

7. A

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 bu ne hız 1den bey. :)cevaba teşekkürler. bu cevaptan 92 benzinli tercihi çıkıyor herhalde. kaportadaki ezikler çok problem olurmu acaba. servise de soracağım ama bir de ulemaya danışalım dedim :) selamlar.
  8. A

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 konu defender e dönmüşken ben de bir ili şey sorayım. elim de üç alternatifim var. 1. 87 düz dizel düz direksiyon(11500 ytl) 2. 89 düz dizel hid.direksiyon(11500) 3. 92 benzinli düz direksiyon lpg li.(11500). 3 nolu fiyat gerçek diğerlerini pazarlıkla bu fiyata...
  9. A

Giresun Yaylaları

Ynt: Giresun Yaylaları buradakilerin haricinde gölyanı, çıkrıkkapı, karadoğa yaylaları da görülmeye değer yerlerdir. uygun bir zamanda resimlerini göndereceğim.

10. A

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! tüm gezenbilir üyelerine selamlar. datvi konusundaki hassasiyetiniz önünde saygıyla eğiliyorum. gezenbilircilere de bu yakışırdı zaten. datviyi kendi doğal ortamına geri döndürebilmek için elimizden geleni yapmaya hazırız. gerçi iyi habe ryukarıda duruyor ama.... son...

11. A

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 araç harika olmuş.ancak böyle bişey için bayağı emek,para ve zaman harcamıştır.neredeyse sıfırdan araç yapmış.çok başarılı!...
  12. A

Kişisel Galeri (Erthem)

Ynt: Kişisel Galeri (Erthem) gerçekten çok güzel fotolar erdem abi..eline sağlık...

13. A

Modifiyede Son Nokta

Ynt: Modifiyede Son Nokta abi boşuna söylemiyor eskiler,'eşşeğe altın semer de vursalar eşşek yine aynı eşşek'berbat olmuş
  14. A

Bir Jeep Cj7 Hikayesi

Ynt: Bir Jeep Cj7 Hikayesi herkese selamlar...ben de cj8 almayı düşündüğüm için yedek parça fiyatları,parçaların temini gibi sorunlar beni düşündürüyor.en önemlisi giresunda oturduğum için istanbuldan parça getirtmek yada aracın bi sorunu olduğunda istanbula ustaya götüremeyeceğim için...
  15. A

CJ8 Yakıt Sorunu

Ynt: CJ8 Yakıt Sorunu orkun bey öncelikle çok çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için. zaman ayırıp ilgi göstermişsiniz. sağolun. istanbulda olmadığım için maslak'agetiremeyeceğim aracı(giresundayım). aracı baktırırken söylediklerinize özellikle dikkat edeceğim. selamlar.

16. A

CJ8 Yakıt Sorunu

Ynt: CJ8 Yakıt Sorunu bu arada hala bir korkum var ki bi türlü başa çıkamadım. tamir bakım masrafları nasıldır? parçası bulunur mu orjinal parçalar mı, pahalı mı ayrıca bu araçlar dayanıklı mı. ben bunlarla ilgili çok şey duydum ama, sizin görüşleriniz benim için daha kıymetli. özellikle...
  17. A

CJ8 Yakıt Sorunu

Ynt: CJ8 Yakıt Sorunu şöyle biz bu aracı almayı düşünüyoruz. araç 83 model. şanzıman ve diferansiyeller daha inceletmedim ama dış görünüşü itibariyle orjinaller. ön dif. dana 30 arka dana 20 ama oranlar ne bilemem. lastikler kumho venture 33 yada 35 inch. bayağı bir kalın yani. şu anki sahibi...
  18. A

CJ8 Yakıt Sorunu

öncelikle herkese selamlar...cj8 in yakıt sarfiyatı konusunda bana yardımcı olabilrmisiniz?tüketimi azaltmak için neler yapabilirim?şimdiden teşekkürler...

19. A

Giresun

Ynt: Giresun erdem abi işine karışmak gibi olmasın ama'Kirmit' değil ' Tirmit'dir mantarın diğer ismi yada yöredeki ismi. iyi günler...( bu rada abi sen ordulu musun ,trabzonlu mu?)
  20. A

CJ5 mi CJ7 mi?

Ynt: CJ5 mi CJ7 mi? ben 8 derim:))amaikisi arasında seçim yapmak gerekirse 5 diyorum ben...ama tabi ki başta da söylediğim gibi benimgönlümde yatan aslan CJ8 (ne yapayım hastayım ben bu canavarlara). iyi günler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri