Ynt: LR Defender 110
Herkese merhaba , yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum.
İtiraf edeyim çirkin lafını ortaya ben attım ama kurduğum cümlede tam olarak anlatmak istediğim defenderin çirkinliği değildi, belki çoğunluğa göre çirkin ama bizi kendine bağlayanda bu çirkinliğidir demiştim konu yanlış anlaşıldı.
Doğuşlunun dediği gibi arabasını su birikintisine sokmaktan korkanlardan değilim beni tanıyanlar tanır, ayrıca seri I den light weight e, forward controlden seri III e , RR den Discovery III e kadar tüm landların ciğerine kadar inclemişliğim vardır, Bunun sonucundada kararım hem on hem off roadda Discovery I Diğer bir deyişle Series 300 dür, Defendere göre avantajları tatminkar konforu, 10 inch daha kısa şasisisyle kazandığı off-road kabiliyeti (90 ın dik yokuşlarda geriye devrilme eğilimi 110 incin de karın açısı zayıflığı bilinen bir gerçektir ideal ölçünün 100 inch olduğunda tüm otoriteler hem fikirdir) ve defendere göre çok yakın olmakla birlikte daha geliştirilmiş yürüyen aksamı örnegin R380 şanzıman, 24 spline lik aks başları , rotoflexli şaft gibi ki bunlar son yıllarda üretilen defenderlerde de kullanılmaya başlandı, Defender karşısındaki tek dezavantajı ise dış kaporta aksamının pahalılığı ve küçük bagaj hacmi sayılabilir.
Selamlar