Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 78 Model Dizel Cj5
arkadasım Amerikana bineceksen Dizeli hiç çekilmez bence orjinal motorlusunu almanı öneririm. yakıt sorun ise bende terrano motorlu defender vardı sattım cj nin lpg lisi ile o motor aynı yakıyor. performas ise dizel bir cj düşünemiyorum.
Ynt: defender için 15*8 inch jant aranıyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-defender-icin-15-jant-7-inc-kromaj-celik-jantlar-32940114/detay/
Ynt: Ofsetli 16" Offroad Jantı CJ ve Suzukiler İçin
jantların benzeri kromajlı defendere uyanı bende vardır kullanılmamıştır arayan arkadaslara bildirilir.
Ynt: Düzgün bir CJ-6 Baska arac alacagım ıcın satıyorum..
Benim araba gidici eger olursa . ben ne kadar indirim yaparsam sizde o kadar indirim yapacaksınız. bu işte kar yok zarar bol miktarda var :)
Ynt: Vinç ve Konuların Silinmesi?
madem bu kadar basit ve hafife alıyorsunuz bu konuyu bunu burdaki konuyu takip edenler için siz yapın böylece her keze yardımınız dokunmuş ve herkezi meraktan kurtarmış olursunuz . ne dersiniz bakalım dediğiniz kadarda kolaymı bu işler bunuda ispatlamış...
ünal bey arkadasın dediği bişey yok okudugum kadarıyla. sayfada yetkili olanlardan biri yazmış oda cevap vermiş bunda ne var? ayrıcada haklı bence tabiki bu konu burda tartışıldı burda birileride acıklama yapmalıdır. bunuda bu sayfada yetkisi olanlar...
VİNÇ TAVSİYESİ adı altında açılmış konu başlığını bende bulamıyorum acaba silindimi diye düşünmüşken bu konuyu gördüm . abc reklamında dediği gibi bu sayfa da özgürce yapılan paylasımların tüm üyelere faydasının oldugunu düşünüyorum. kişiler iyi yada kötü...