Arama sonuçlarınız

1. U

1982 Model CJ8 - Polyester Kabinli - Tüv Muayeneli

Ynt: 1982 Model CJ8 - Polyester Kabinli - Tüv Muayeneli Teşekkürler yücel kardeşim aracıma kefilliğinden dolayı....

2. U

78 Model Dizel Cj5

Ynt: 78 Model Dizel Cj5 arkadasım Amerikana bineceksen Dizeli hiç çekilmez bence orjinal motorlusunu almanı öneririm. yakıt sorun ise bende terrano motorlu defender vardı sattım cj nin lpg lisi ile o motor aynı yakıyor. performas ise dizel bir cj düşünemiyorum.
  3. U

Ynt: 1982 Model CJ8 - Polyester Kabinli - Tüv Muayeneli ARKADASLAR ARAÇ FİYATI DÜŞTÜ BAŞKA ARAÇ ALACAGIMDAN DOLAYI ACİLDİR yeni fiyat 11.500 TL

4. U

defender için 15*8 inch jant aranıyor

Ynt: defender için 15*8 inch jant aranıyor http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-defender-icin-15-jant-7-inc-kromaj-celik-jantlar-32940114/detay/
  5. U

1980 Model - CJ6 Saç Kabinli - Tüv Muayeneli

Ynt: 1980 Model - CJ6 Saç Kabinli - Tüv Muayeneli 15000 TL

6. U

Ynt: 1982 Model CJ8 - Polyester Kabinli - Tüv Muayeneli GÜNCEL 13000 TL

7. U

Defender 110 Turbo Dizel 2.7

Ynt: Defender 110 Turbo Dizel 2.7 ARAÇ SATILMIŞTIR
  8. U

Düzgün bir CJ-6 Baska arac alacagım ıcın satıyorum..

Ynt: Düzgün bir CJ-6 Baska arac alacagım ıcın satıyorum.. inşallah ben satana kadar satamazsınız. elinizde kalır :)
  9. U

Ofsetli 16" Offroad Jantı CJ ve Suzukiler İçin

Ynt: Ofsetli 16" Offroad Jantı CJ ve Suzukiler İçin jantların benzeri kromajlı defendere uyanı bende vardır kullanılmamıştır arayan arkadaslara bildirilir.

10. U

defender için 15*8 inch jant aranıyor

Ynt: defender için 15*8 inch jant aranıyor aradıgınız jantlar bende vardır. aramaklada bulamazsınız sanırım.

11. U

Satılık çelik Jant

Ynt: Satılık çelik Jant defendere uyacak kromaj celik jant arayan . bende 4 adet kullanılmamış vardır.
  12. U

Kıyafetlere Reflektörlü Stickerler

Ynt: Kıyafetlere Reflektörlü Stickerler selam . ebatları ve fiyat hakkında bilgi verirmisiniz. güzel bir çalışma olmuş..

13. U

Vinç tercihi

Ynt: Vinç tercihi dursun usta bu Hd vinç ramsey burda bulunuyormu sanırım Hidrolik bu vinç kaç tonluk kaç para acaba ?
  14. U

Düzgün bir CJ-6 Baska arac alacagım ıcın satıyorum..

Ynt: Düzgün bir CJ-6 Baska arac alacagım ıcın satıyorum.. Benim araba gidici eger olursa . ben ne kadar indirim yaparsam sizde o kadar indirim yapacaksınız. bu işte kar yok zarar bol miktarda var :)
  15. U

Vinç ve Konuların Silinmesi?

Ynt: Vinç ve Konuların Silinmesi? madem bu kadar basit ve hafife alıyorsunuz bu konuyu bunu burdaki konuyu takip edenler için siz yapın böylece her keze yardımınız dokunmuş ve herkezi meraktan kurtarmış olursunuz . ne dersiniz bakalım dediğiniz kadarda kolaymı bu işler bunuda ispatlamış...

16. U

Ynt: Vinç ve Konuların Silinmesi? ünal bey arkadasın dediği bişey yok okudugum kadarıyla. sayfada yetkili olanlardan biri yazmış oda cevap vermiş bunda ne var? ayrıcada haklı bence tabiki bu konu burda tartışıldı burda birileride acıklama yapmalıdır. bunuda bu sayfada yetkisi olanlar...
  17. U

Ynt: Vinç ve Konuların Silinmesi? linkini yapıştırırmısınız buraya
  18. U

Vinç tercihi

Ynt: Vinç tercihi Warn türkiyede de var bulunuyor bursada bayisi ve servisi vardır.

19. U

Ynt: Vinç ve Konuların Silinmesi? Hayır arkadasım bu konu degil bahsi gecen . o kunu cok kapsamlı ve uzun bir mevzu idi.
  20. U

Ynt: Vinç ve Konuların Silinmesi? VİNÇ TAVSİYESİ adı altında açılmış konu başlığını bende bulamıyorum acaba silindimi diye düşünmüşken bu konuyu gördüm . abc reklamında dediği gibi bu sayfa da özgürce yapılan paylasımların tüm üyelere faydasının oldugunu düşünüyorum. kişiler iyi yada kötü...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR