Vinç ve Konuların Silinmesi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan abcreklam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,923
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Vinç ve Konuların Silinmesi?

Arşivdeki konuda yazılanlardan alıntı yapma ihtiyacı doğmuştur taraflardan birinin yazısı (henüz haklı olduklarına dair ellerinde bir mahkeme kararı olmadan yürütülen bu karalama kampanyası suçtur, hukuki yollara da başvurulucak, savcılığa şikayet dilekçesi verilecektir.) bu bizim için yeterlidir herhalde.

[Arşivdeki konuda yazılanlardan alıntı yapma ihtiyacı doğmuştur taraflardan birinin yazısı (henüz haklı olduklarına dair ellerinde bir mahkeme kararı olmadan yürütülen bu karalama kampanyası suçtur, hukuki yollara da başvurulucak, savcılığa şikayet dilekçesi verilecektir.) bu bizim için yeterlidir herhalde]
Sevgili hasan kardeşim benim yaşım 41 bende esnafım burada kimseyi karalamak gibi bir amacımız yokken iş buralara kadar geldi. amacımız kimseyle uğraşmak yada ekmeğiyle rızkıyla uğraşmak değil siz site yönetimi olarak bu konuyu yayından kaldırma yetkisine sahipseniz ya bu konuyu şu amaç için kaldırdık der belgesiniz ibraz edip konuyu askıya alırsınız.
ayrıca yukarıdaki söylemler kişiler arasında söylenir ve daha sonra allahından bul deyip davadan vazda geçilebilir veya bu konuda arkadaşlarında mağduriyeti olup konu hakkında bilgi sahibi olabilirler bende alışveriş yaptım bendede sorunlar çıktı amatör yada profesyonel olarak bazı harcamalarım olsada ilgilendiler ama hiçbirzaman mahkemeye gitme gibi birdüşüncem olmadı.ayrıca haklarımızı aramasınıda biliriz. adli mercilere ulaşmış davalarda davalıya mutlaka celp kağıdı gönderilir konuyu bukadar uzatmadan iki arkadaşıda biliyorsunuz belgeyi isteseniz size gönderirler. bu sitede yönetici olabilirsiniz sizi iki kelime tatmin edebilir fakat binlerce üyenin tadmin olacağını zannetmiyorum

ben size tertip diyeyim,tarafların son durumunu bilemiyoruz ama ben sizdeki sıkıntıyı anlamaya çalışıyorum sizdemi aynı vinçten alıp sıkıntı yaşadınız ???

bu sitenin böyle bir yükümlüğü olduğunu sanmıyorum burası bilgi paylaşım olarak kurulmuş bir site ve bu kadar bu belgeyi istiyosanız siz arayıp isteyin siz yayınlayın size söylencekle site yöneticilerine denileçek aynı şeydir böylece binlerce kişide sayenizde bu bilgiye kavuşmuş olur

ünal sen bu konuyu okuduğuna eminmisin. biz ne için bu konuyu açtığımızın farkında değilsin heralde biz konuyu buradan kaldırmışsınız bunun sebebi nedir bir belgeye dayanarak mı kaldırdınız diye yönetmen arkadaşlara sorduk konuyu kaldıran arkadaş bu konu hakkında bir belgeye ulaşırbilirse bizi aydınlatsın istedik.eski konunun gidaşıtından seninde haberin var seninde arada mesajların vardı yoksa biz vinç almasını biliyorsak belge istemesinide biliriz

konudan haberim var ne olduğundanda konununda gidişatına göre son mesajlar kırıcı olmaya başlamışdı ve mahkemelik tarafına gelincede illa bu siteye celp yollamaz mahkeme direk cezada keser sen bilmediğin konu hakkında yapılan yorumlara izin verdin diye yada taraflardan birisi davada açmaya hak s ahibi olur bu sebepten konunun kalkması herkes için hayırlı ..sonuç kesinleşince o zaman zaten gereken a cıklamayı taraflardan birisinin yapacağı kesin ben kazandım ben haklyım diye ...ve vinci siteden almadınki herhangi bir belgeyide burdan birisi sana versin zaten alış veriş yaptığın yerden gereken belgeni almışsındır ama illada site belge evrsin illada bişe kanıtlasın diyede bişe yok gene tekrarlıyorum send e esnafsın acar firmaya sorarsın konuyuda beşgeyide aldığın cevabıda bizle burda paylaşırsın bu kadar basit bu bi telefonuna bakar buda ve bu vesile ile herkesde bilmiş olur ne olduğunu konunun gene tekrarlıyorum burası insanların üye olup bilgisini gezip gördüğünü paylaşdığı bilgi paylaşım sitesi hee her bilgi doğrumudur değilmidir o ayrı konu

ünal bey arkadasın dediği bişey yok okudugum kadarıyla. sayfada yetkili olanlardan biri yazmış oda cevap vermiş bunda ne var? ayrıcada haklı bence tabiki bu konu burda tartışıldı burda birileride acıklama yapmalıdır. bunuda bu sayfada yetkisi olanlar yapabiliyor sanırım.

ben dediğinde bişe var demedim zaten ama burda yüzlerce konu açılıyo hepsine yöneticiler bişe demek zorunda değil her acılan konu soruluyomiki yöneticilere yada her yaşanan olay hakkında fikir sahibide olamaz yöeticiler ama bu kadar uzayana kadar basitce kendiside istediği bilgiye ulaşabilir benimde demek istediğim bu her yazılan konu için yönetici kalkıpda konunun peşine gidemez hepsi bu :smiley:

tekrar yazıyorum istenilen bilgi ve belgeye herkes ulaşabilir sizlerde bunun için site yöneticisi bişe yapmak zorunda değil yada sitenin bir yaptırım işlevide yok ..mesela arkadaşınız için bunu isizde yapabilirsiniz ararsınız firmayı konu ne öğrenir arkadaşınızada dersiniz bak böyleymiş bu kadar basit :smiley:

ünal kardeşim yanlış anladın ben seni mahkemeye versem davalı olduğunu yada mahkeme günü nasıl öğrenirsin sana bir belge gelir. ben siteye belge gelir demedim. ancak davacı bu konu hakkında şuç duyurusunda bulunur,bulunurkende şu sitede beni rencide edici bir forum vardiye belirtir.mahkeme gerek duyarsa site yönetimine kaldırılmasına dair yazıyla tebliğ eder.yüzlerce böyle forum siteleri var hangi sitede neler var kimler bilecek yada bu site yöneticileri kim kimi mahkemeye vermiş nereden biliecek.yanlışım varsa özür dileriz Ayrıca konunun kalması gayet tabi mantıklı gidaşat değişti amacı farklı yerlere gitmeye başladı ama bizleride düşünsünler herşeyimizi buradan paylaşır bilmediklerimizi gezenbilirden öğrenir olduk. ayrıca firmadan servis belgelerimizi istedik onları göndermediler belki adnan bey okur ve bizleri aydınlatır

madem bu kadar basit ve hafife alıyorsunuz bu konuyu bunu burdaki konuyu takip edenler için siz yapın böylece her keze yardımınız dokunmuş ve herkezi meraktan kurtarmış olursunuz . ne dersiniz bakalım dediğiniz kadarda kolaymı bu işler bunuda ispatlamış olursunuz. ( belge ile olsun Lütfen )
------------------------------- sayfada atıp tutmak kolay oturdugun yerden ahkam kesmek kolay kimse üzerine almasın ama bu böyle--------------------------------------------

belgeyi isteyen ben değilim öncelikle belgede belge demiyorum :smiley:) bana lazım olsa 500 mt ötemde alırdım 5000 km ötemde olsa acar fakslamasını isterdim basitce anlatmaya calışdım ama neden anlamamakda ısrar etiniz anlamadım bu sitenin yaptırım gücü olamaz ne yöneticisinin nede başkasının abc reklam nickli arkadaş geldi yanıma bilirim sen geldinmi hatırlamıyorum birkaç kişi idiniz başkasını bilmemde ben ah kam kesmem kendi adıma yazıyorum bunu oturduğm yerdende konuşmam yaptığımın ve yazdığımın söylediğim herşeyinde altına imza atarım ben arkadaşına bildiğim için yardımcı olmaya calşdım cünki bu sitenin amacı bu gercekten biliyosa birisi bişeyi paylaşsın faydası olsun diye kendiside esnaf kendiside firmayıda biliyo konuyuda basitce ben riça ettim hemd e 3 defa yazdım konuyu takip edenler içinde kendisinin böyle bir talebi oldu bu merakıda diğerleri adına kendisi bilgilendirmeli bence tabi ama sen diyosan yok illa sen hallet sabah ilk iş koşarak gidip öğreneyim :smiley:)) sorarlarsada d erim bu arkadaşlar illa belge istedi kendileri arayamıyor konuşamıyor bene söylediler istersen bunu yapayım

Arkadaşlar forumları madem bu kadar iyi takip ediyorsunuz, konu hakkında açmış olduğum duyuruyu da görmüş olmanız lazım. Olay hakkında hukuki süreç başlamıştır, konu silinmeden arşive kaldırılmıştır, hukuki sürecin sonunda hem mahkeme sonucu hem de olayla ilgili yazışmalar foruma geri taşınacaktır... Yaşanan olayda her iki taraf da çok sevdiğimiz arkadaşlarımızdır, kimseyi kimseden kayırmak yada taraf tutmak gibi niyetimiz yoktur, olması da mümkün değildir, her zaman olduğu gibi mağdur olan kimse onun yanında yer alarak olayı kimseyi kırmadan çözmeye çalışıyoruz. Ancak mahkeme süreci bitmeden bu konuyu tekrar canlandırmak, taraflar arasını iyice germekten öteye gitmez. Bu konuda lütfen anlayış gösteriniz...

yol' Alıntı:
Geçen haftadan beri gündemimizi yoğun bir şekilde meşgul eden ve üzücü diyalogların yaşanmasına sebep olan vinç konusu, olayın mahkemeye taşınmış olması nedeniyle geçici olarak forumdan kaldırılmıştır. Olayın her iki taraf için de daha fazla tatsızlaşmamasını ümit ederek hep beraber sonucu bekliyoruz...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=70694

uzman41' Alıntı:
madem bu kadar basit ve hafife alıyorsunuz bu konuyu bunu burdaki konuyu takip edenler için siz yapın böylece her keze yardımınız dokunmuş ve herkezi meraktan kurtarmış olursunuz . ne dersiniz bakalım dediğiniz kadarda kolaymı bu işler bunuda ispatlamış olursunuz. ( belge ile olsun Lütfen )
------------------------------- sayfada atıp tutmak kolay oturdugun yerden ahkam kesmek kolay kimse üzerine almasın ama bu böyle--------------------------------------------

Konu hakkında yazmıyoruz diye kimse uğraşmıyor olduğumuzu zannetmesin. Ünal bey ve diğer arkadaşlarımızın da yazdığı gibi böyle bir misyonumuz olmadığı halde, her iki taraf da arkadaşlarımız olduğu için araya girdik, uzlaştırmaya çalıştırdık ama malesef haftalar süren, zaman zaman kırıcı hale gelen diyaloglara rağmen uzlaşmaya vardıramadık. Bir önceki mesajımda da dediğim gibi, her zaman mağdurun yanında olduğumuz halde konu hakkında gösterdiğimiz çabaların karşılığında bizleri kırabilecek kadar ileri giden yazıları okumak üzücü...

Tekrar ediyorum, mahkeme süreci başlamıştır. Mahkemeyle ilgili Gezenbilir yönetiminin herhangi bir evrağı forumlarda yayınlayabilmesi mümkün değildir, çünkü davanın bizlerle bir alakası olmadığı için elimizde herhangi bir belge yoktur. Davayı açan arkadaşlarımız uygun/gerekli görürlerse mahkemeyle ilgili belgeleri forumda yayınlayabilirler, bu tamamen kendi tercihleridir. Ancak hukuki süreç bitene kadar forumda herhangi bir kişinin konuyla ilgili olumlu yada olumsuz yorum yapmasına izin vermemiz mümkün değildir... Bunun sebebini hukuk konusunda uzman tanıdıklarınıza sorarsanız sizlere gerekli cevabı vereceklerdir. Anlayışınız için teşekkür eder, birbirimizi kırmamaya özen gösterilmesini rica ederim...

Sevgi ve saygılarımla,
Sedat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,815
Kaydolan Son Üyemiz
muzi_ko

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri