Arama sonuçlarınız

1. SabriARIKAN

Miami Vice (2006)

Ynt: Miami Vice (2006) ben sabahları 5'te tekrarı olurdu onu bile izlerdim. Ancak bu filmdeki Colin Ferral'ı eleştirmenler pek beğenmedi polis karakterine pek uymamış daha çok asi ve kural tanımaz birini oynamış, sanırım bunu da yönetmek film satsın diye yaptı, ancak yinede konusu güzel bir...

2. SabriARIKAN

Dana 30 "knuckle" arıyorum

Ynt: Dana 30 "knuckle" arıyorum Artik cok gec!
  3. SabriARIKAN

Ynt: Dana 30 "knuckle" arıyorum Sami cevaplasana, sorun ne? Soruyu sorali 3 gun oldu. Belki ben buyuk lastik takmaktan vazgececem.

4. SabriARIKAN

Ynt: Dana 30 "knuckle" arıyorum Sami bey bu parcanin asinmasinin buyuk lastikle bir baglantisi var mi?
  5. SabriARIKAN

Otokar Akrep & Cobra & ZPT

Ynt: Otokar Akrep & Cobra & ZPT Birde şu aracı yerli diye tanıtmıyorlar mı, sinir oluyorum, Amerikan Türk ortak imalatı de. Amacım ülkemin şevkini kırmak değil ancak %100 yerli olması çok daha gurur verici ancak Dünya da motor yapabilen firma sayısı bile sayılı, çin firmaları bile Japon nissan...

6. SabriARIKAN

CJ Aracınız Orijinal mi ? Araç Sorgulama Linki

Ynt: CJ Aracınız Orijinal mi ? Araç Sorgulama Linki Arkadaşlar linkte bir sorun mu var, ben siteye giremedim.

7. SabriARIKAN

Wrangler'da Değişken Geometrili Süspansiyon Uygulaması.

Dikkat ettiyseniz helezonlar salıncakta değil, merkezde, yani yarış otomobillerinde olduğu gibi. Türkiye'de dizel wranglerlara yapılabilecek uygulama. www.gocms.com 2008 Wrangler demo vid. Not an extreme video but one is on the way...
  8. SabriARIKAN

Su Geçişleri

Ynt: Su Geçişleri Benzinli araçlar için distribütörü nasıl korumalıyız, ben aracıma 31inç taktıktan sonra altı havalandığı için ufak su birikintilerinden daha etkilenir hale geldi, distribütörü açtığımızda içi çalışmasını engelleicek şekilde ıslanmıştı. Aşağıdaki linkteki silikon spreyleri işe...
  9. SabriARIKAN

Nissan Patrol 3.0 mi Land Cruiser hzj 76 mi

Ynt: Nissan Patrol 3.0 mi Land Cruiser hzj 76 mi Patrol'de güç yok 2 sene önce bir geziye katılmıştım, birinde nerdeyse geçecektim ancak onlar 4-5 kişi varlardı bizim araçta 2 kişiydik. Toyota'da bu serilere servis verilmiyor bildiğim kadarıyla. Arayıp distiribütörle görüşmek lazım en iyi...

10. SabriARIKAN

Rusların Göl ve Nehirde Gidebilen Aracı

http://www.youtube.com/watch?v=Uf5m2cKu0IU Video youtube'dan Firma daha çok yeni,

11. SabriARIKAN

Gelmiş Geçmiş CJ Modellerin Resimleri

Ynt: Gelmiş Geçmiş CJ Modellerin Resimleri Amerikalının bir sorunu olmalı, onlar zaten cj6 kullanmadılar pek, cj7 ve cj8 kullandılar. Sami 1977'den öncekilerin şaseleri dar değil mi? Seninkide cj6'dan kısaltıldığına göre aslında 1975 model ve (benimkinin de)şasinin dar, önler kampanalı olması...
  12. SabriARIKAN

Çin Malı Hummer

Ynt: Çin Malı Hummer Motoru cummins ve gm seçenekli diyor. Motoru hala Amerikansa savaş anında çalışmayabilir. Bu çok komik olur. Vay özgünlüğün gözünü sevim ya. http://en.wikipedia.org/wiki/High_Mobility_Multipurpose_Wheeled_Vehicle_manufacturing_in_China...

13. SabriARIKAN

Dalgıç Hummer

Ynt: Dalgıç Hummer sıyrık herif ya yaptığına bak eline geçiyor şimdi.
  14. SabriARIKAN

Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ?

Ynt: Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ? Ben 31/10.5/15 discoverer stt'lerimi aldım 8.5 janta taktım tırnaklı taban genişliğide 8.3'müş, şu an hafif bir hılırtı var ancak rahatsız edecek boyutta kesinlikle değil gayette memnunum. sayın Afonso sanırım bu tırnaklı taban genişliğiyle jant...
  15. SabriARIKAN

Cehennem Çukuru... Özbekistan...

Ynt: Cehennem Çukuru... Özbekistan... Eskiden Özbekistan'lı bir arkadaşım vardı Rus poltikasına boyun eğmekten alkol manyağı olmuştu, sen alkoliksin dediğimde kabul etmemişti, sonradan da kapıma gelip kendimi kirlenmiş hissediyorum demiştide onu aklıma getirdi. :D Herbişeyin fazlası zarar tabi...

16. SabriARIKAN

Bu Wrangler Nasıl ?

Ynt: Bu Wrangler Nasıl ? 98'ler yine helezon bu makas yay sistemli, 16 iyi hesaplı vermişler.
  17. SabriARIKAN

Ynt: Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ? aslında şu açıklama mantıklı, ben toyota hiluxte görmüştüm 2007 model civarı bişeydi.
  18. SabriARIKAN

Ynt: Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ? Yalnız ben şahit oldum Federalin M/T'si gerçekten gürültülü bir lastik, ben cj kullanıyorum, araç askeri ve bu nedenle sade, lastiğin sessizlik özelliği benim için çok önemli. Kafayı sıyırmak istemem.

19. SabriARIKAN

Ynt: Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ? benim burayı okuyunca anladığım Çamurda iyi ve asfaltta sessiz lastikler sırasıyla cooper discoverer stt, marshal/kumho KL71, bridgestone m/t 673, kumho/marshal 834, maxxis 734 buckshot mı oluyor. Ben Cj kullanıcısı olarak izolasyonu olmayan araç...
  20. SabriARIKAN

Bunların Yaptığı Off-Road İse Biz Ne Yapıyoruz

Ynt: Bunların Yaptığı Off-Road İse Biz Ne Yapıyoruz Bu offroad değil ya, yol pickup'ın içine girmiş buna roadtoin denmeli veya başka bir terim bulunmalı.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri