Arama sonuçlarınız

1. GezenGen

Forester;Karda,plajda,kumda vs...

Ynt: Forester;Karda,plajda,kumda vs... Çok güzel geldi, teşekkürler ;) lastikler nedir standart geolander mı?

2. GezenGen

Subaru Forester Yardım

Ynt: Subaru Forester Yardım O zaman zor bulunsa da 2.5 turbo öneririm bende ;) mesela : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-4-x-4-subaru-forester-2.5-turbo-230ps-24-ay-vade...takas-112586867/detay
  3. GezenGen

Tepe Lambası Tavsiyesi

Ynt: Tepe Lambası Tavsiyesi Stepnenin jant deliklerinden kilidi geçirip üstüne koyacağınız sepete sabitleyeceksiniz. Thulenin hava direncini kıran sepetleri var, çok güzeller ve faydalılar ama biraz pahalı. Stepneye zarar verenler de çıkabilir, o nedenle stepneyi bir kılıfla daha az görünür...

4. GezenGen

Tepe Lambası Tavsiyesi

Ynt: Tepe Lambası Tavsiyesi Öyle birşey yapacaksanız mutlaka tavan sepetini barlara, lastiğide sepete kilitlemenizi öneririm.
  5. GezenGen

Tepe Lambası Tavsiyesi

Ynt: Tepe Lambası Tavsiyesi Daha öncede yazmıştım, normal şartlarda haklısınız. Ancak Foresterların çerçeveleri yok kapılarda ve hafif bir boşluk/esneme rüzgar sesinin çok içeriye girmesine neden oluyor. Ayrıca araç normal arazi araçlarından daha alçak olduğundan meraklı kişiler rahatlıkla o...

6. GezenGen

Tepe Lambası Tavsiyesi

Ynt: Tepe Lambası Tavsiyesi Kabloyu camın oradan içeri aldırabilirsiniz bir izolasyon ile. Ama camlarda çerceve olmadığı için uygun kablo olmalı, yoksa esnerse rüzgar sesi gelir. Ama tavsiyem ya benim yaptırdığım gibi birşey düşünmeniz yada öne koruma barı taktırıp ona monte ettirmeniz.

7. GezenGen

Tepe Lambası Tavsiyesi

Ynt: Tepe Lambası Tavsiyesi Tavan sepeti ve barlar aerodinamik olanlardan olmazsa (yeni tip) yakıt sarfiyatı ve rüzgar sesi rahatsız edebiliyor. Foresterlar normal arazi araçları kadar yüksek olmadığı için bu tür aparatlara herkesin kolaylıkla ulaşabilecek olmasından vazgeçmiştim. Sunroofta...
  8. GezenGen

Tepe Lambası Tavsiyesi

Ynt: Tepe Lambası Tavsiyesi Öyle fotoğrafı yok maalesef. Ama az önceki postta gönderidiğiniz işaretli alana FF75leri taktırdıktan sonra hepsiburada'dan araba aksesuarları bölümünden siyah renkli metal ızgara almıştım (çok ucuzdu, petekli bir yapısı vardı). O işaretli boşluk kısmına uygun...
  9. GezenGen

Tepe Lambası Tavsiyesi

Ynt: Tepe Lambası Tavsiyesi Normalde ekstra sis farlarının seyir halinde açıkta olmaması gerekiyor veya bir örtüyle kapatılması gerekiyor. Benim geliştirmiş olduğum çözümde istenildiği zaman devreye alınabiliniyordu ve örtüye gerek kalmamıştı. Böyle açıkta olursa mıcırlı yolda önden sıçrayacak...

10. GezenGen

Tepe Lambası Tavsiyesi

Ynt: Tepe Lambası Tavsiyesi Aynen oraya taktırmıştım. FF75'ten başka iyi bir sis farıda bulamamıştım. Çin mallarına falan bakmayın. Izgara ile radyatör arasında çok az yer var ve sığmadı FF75'ler.

11. GezenGen

Tepe Lambası Tavsiyesi

Ynt: Tepe Lambası Tavsiyesi Forumun eski Forestercılarından olarak bu konuyla ilgili bir bilgi paylaşmak istedim. Bende sizler gibi ekstra far bakmıştım ve araştırmalarım sonucunda Hella FF75 delici far alarak ön plakanın altına taktırmıştım. Yapıları ince olduğu için hiçbir sıkıntı olmadıydı...
  12. GezenGen

Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi

Ynt: Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi Sistem 90 km/saate kadar devrededir. Bunun üzerindeki hızlarda normal viraj demiri şeklinde davranır diye de ilave yapayım ;)

13. GezenGen

Subaru forester boxer motor ve awd sistemi anlatımı

Ynt: Subaru forester boxer motor ve awd sistemi anlatımı Güzel videolar için teşekkürler. Dizel otomatik çıkartsa Subaru eminim çok daha fazla kişiye hitap eder o zaman.
  14. GezenGen

Hız Göstergesi Sorunu

Ynt: Hız Göstergesi Sorunu Hız cezalarındaki %10luk toleranta buradan geliyor zaten. Kargılının yazdığı gibi lastik ebadatları da olması gerektiğinden farklı ise hız farkını doğurabiliyor.
  15. GezenGen

Forester için Kapalı bagaj çantası mı yoksa bagaj sepeti mi?

Ynt: Forester için Kapalı bagaj çantası mı yoksa bagaj sepeti mi? Eğer çok büyük bir lastik yarığı vs. olmadığı sürece tamir köpükleri de iş görecektir. O zaman ne küçük stepne ne de portbagaja gerek kalır. Hatta Skoda ve bazı başka araçlarda da artık bu köpüklerden var, yedek lastik yok.

16. GezenGen

cruise control

Ynt: cruise control Adaptif sürüş sistemi artık birçok firmada var. Subaru Türkiye'ye de getirse keşke.
  17. GezenGen

2013 Subaru Forester

Ynt: 2013 Subaru Forester Umarım şanzumanlarda da değişiklik yapmışlardır.
  18. GezenGen

Forester için Kapalı bagaj çantası mı yoksa bagaj sepeti mi?

Ynt: Forester için Kapalı bagaj çantası mı yoksa bagaj sepeti mi? Portbagajı aldınız mı?

19. GezenGen

Forester;Karda,plajda,kumda vs...

Ynt: Forester;Karda,plajda,kumda vs... Karasunun kumuna saplanan traktör bile gördüm, Forester ile deneme fırsatım olmadı ama Şile'de denemiştim, sorun olmamıştı. Fakat durup kalkışlara dikkat etmek gerekiyor.
  20. GezenGen

Forester Bagaj Filesi

Ynt: Forester Bagaj Filesi Spoyler bile getirtmiştim, sorun olmamıştı. Ancak gümrük sınırını fiyat veya ağırlık olarak aşarsa gümrükten gidip alınıyor. Çok sorun değil o işlemde.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri