Arama sonuçlarınız

1. Y

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Eski defterleri karıştırdığına göre,senin aklın hala cj de kalmış galiba Ergün abi. :)

2. Y

Şile - Hacıllı'da Biraz Sulu, Çamurlu, Bol Yeşilli ve Acılı Off-Road Gezisi (26 Nisan 2009)

Ynt: Şile - Hacıllı'da Biraz Sulu, Çamurlu, Bol Yeşilli ve Acılı Off-Road Gezisi (26 Nisan 2009) Yüklenmiş Ateş.Ellerine sağlık çok güzel olmuş.
  3. Y

Belgrat Camel Parkuru (19 Nisan 2009)

Ynt: Belgrat Camel Parkuru (19 Nisan 2009) Turlarız Dursun usta.Bende benim maymunun camel performansını çok merak ediyorum.

4. Y

ZJ için 33" MT lastik

Ynt: ZJ için 33" MT lastik Off-road yaptı Ergün abi.. :D :D Yanlış anlaşılmasın.Faruk (frkbdr) pek acımaz arabalara canını okur.Bu araba burdan geçmez dediğiniz yerden,oturur gazın üstüne hiç acımaz arabayı geçirir. ;D
  5. Y

CJ İçin Spacer Nerden Bulabilirim ?

Ynt: CJ İçin Spacer Nerden Bulabilirim ? Yornacı yapamaz diye birşey yoktur.Her tornacı yapamaz diyelim buna.Sonuçta amerikadan gelenleride tornacılar yapıyor. 7075 serisi aluminyum dan yapıldımı hem hafif olur hemde sağlam olur.Uçak sanayisinde,makine sanayisinde ve kalıp sanayisinde...

6. Y

ZJ için 33" MT lastik

Ynt: ZJ için 33" MT lastik Fatih'de söylemiş zaten ben bir ilve daha yapayım. Adem abini zj sinde 33'' var. Genişlik 12.5 Musanın Zj sindede 33'' lastik var.Ama Musanın lastikleri daha dar. Musa nın zjsinin ön aksını Faruk birkez doğramıştı. ;D Arka lar sağlam ama önler pek sağlam değil.Tabi 33...

7. Y

Belgrat Camel Parkuru (19 Nisan 2009)

Ynt: Belgrat Camel Parkuru (19 Nisan 2009) Off of camel maceralarım canlandı gözümde.En son bir arkadaşımızı kurtarma operasyonu yapmıştık bu parkurda,kışın ortasında.Akşam 22:00 da başlayıp sabah 08:00 de bitmişti.Ogün bugündür uğramayız camel etabına.Ama çok zevklidir.Adrenalin tavan...
  8. Y

Diferansiyel Kilidi

Ynt: Diferansiyel Kilidi Videonun sahibi powertrax ın bayisimidir nedir :D :D Kiiliti olan ve olmayan araçların test edildiği güzel bir video. http://www.dailymotion.com/video/x1kvxa_powertraxisbest_auto
  9. Y

Diferansiyel Kilidi

Ynt: Diferansiyel Kilidi Nette gezinirken powertrax ın kilidinin çalışma prensibini gösteren bir video buldum.açık seçik herşey görünüyor. Bende bu sistemin aynısını kendim imal etmeki düşünüyordum.İyi oldu bu video. http://www.dailymotion.com/video/x1kvoa_verrouillage-deverrouillage-powertr_auto

10. Y

Xj nin Kaya Performansı 1

Araba ucuz olunca elemanda hakkını veriyor. http://www.dailymotion.com/video/x1u12x_drivin-with-gyver_auto

11. Y

Hadi Öt

Şunun şirinliğine bakarmısınız.
  12. Y

Heryerde Off-Road

Kardeşim başka bir yer yokmuydu off-road yapacak.Allahtan adamın airbag sağlammış :D :D

13. Y

4x4 Çekerken Dikkat Etmek Lazım

Bir 4x4 çekiyorsun.Üstelik sahibinide çok fena kızdırmışsın.Sahibide bir bayan olursa böyle olur işte.Oh olsun :D :D :D
  14. Y

Karpuzumu Yeme Baba

Bu kadarmı çok sevilir karpuz.

15. Y

Gezenbilir'in Dört Ayaklı Üyeleri !..

Ynt: Gezenbilir'in Dört Ayaklı Üyeleri !.. Fotoğrafı geçtiğimiz hafta sonu Hakan (hural) arkadaşımız çekmişti.Fotoğrafı forumda yayınlarken Dikkat Köpek var yazısıyla yayınlamıştı.Yazıyı görünce dikkatli baktığıma ben bile zor buldum Boncuğumu. :D :D
  16. Y

Gezenbilir'in Dört Ayaklı Üyeleri !..

Ynt: Gezenbilir'in Dört Ayaklı Üyeleri !.. Buda benim hiperaktif kızım Boncuk.
  17. Y

Şile - Hacıllı'da Biraz Sulu, Çamurlu, Bol Yeşilli ve Acılı Off-Road Gezisi (26 Nisan 2009)

Ynt: Şile - Hacıllı'da Biraz Sulu, Çamurlu, Bol Yeşilli ve Acılı Off-Road Gezisi (26 Nisan 2009) Ateş verdiğin link açılmıyor. This file has been deleted. Reason: Deleted by uploader. Böyle bir uyarı çıkıyor.Sanırım silinmiş.

18. Y

XJ İçin Off-Road Harcamaları

Ynt: XJ İçin Off-Road Harcamaları Yukarıdan aşağı tüm mesajları okudum bende biraz bilgilendirme yazısı yazayım dedim sağ olsun Kamil kardeşim ve Murat gerekli şeyleri yazmış. Benim aracımda 32/11.5/15 lastikler var şu ana kadar hertürlü arazi şartında herhangi bir sürtme yapmadı.32 ideal 33de...
  19. Y

Mahmut Şevket Paşa Köyüne Off-Road Gezisi (24 Nisan 2009)

Ynt: Mahmut Şevket Paşa Köyüne Off-Road Gezisi (24 Nisan 2009) İyi bir tecrübe olmuş sizin için.Kurtarma videolarının sonundaki yazıya ilaveten.Tek araç araziye çıkılmamalı yı eklemek istiyorum. Paylaşımınız için teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

SON KONULAR

Geri