Belgrat Camel Parkuru (19 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan reis28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,187
Ynt: Belgrat Camel Parkuru (19 Nisan 2009)

ndoganci' Alıntı:
aslında geçen haftasonu laastikleri takınca tekrar girdik aynı parkura... cengaverlik yapıp her kanala bodoslamadan dalmasaydım sıfır takılmayla geçecektim ... pek zevki kalmadı işin....

bu arada heavy duty rot kolları da takıldı doğak olarak...

yarın yapsakmı acaba bi orman ?

hocam dogal olaraktan evde tadilata başlattı patron izin vermiyor mümkündegil yoksa ben kacırırmıyım bu teklifi

Etiketler

hasanfb' Alıntı:
Son resimler açılmadı ama zevkli ve zor bir etapmış...Emeğinize sağlık...

tşkler sayfaya bir seferde cok fazla resim yükledim sorun ondan kaynaklanyor resimlerin boşlugunda sag tıklayıp yinele yaparsanız acılmayan yerler acılacaktır

Reis süpersiniz ya 3,5 bitti bundan sonra beraber g,rer,z artık :smiley:

cagri_ali' Alıntı:
Reis süpersiniz ya 3,5 bitti bundan sonra beraber g,rer,z artık :smiley:

ali herzaman bende samuyu dagıtım hele bir toparlansın nerelere girecez daha ormanın altını üstüne getirecez kısmet olursa

reis28' Alıntı:
evt samuyu batırdık hemde ne batırdık görseler geliyor arazide acil mudahale uzun rot mili yamulan LR 110 olay yerinde pansuman

DSC03277.jpg

DSC03278.jpg

DSC03279.jpg

DSC03280.jpg

istanbulda girilecek en güzel etap..
özellikle kışın çok keyiflidir ..

Off of camel maceralarım canlandı gözümde.En son bir arkadaşımızı kurtarma operasyonu yapmıştık bu parkurda,kışın ortasında.Akşam 22:00 da başlayıp sabah 08:00 de bitmişti.Ogün bugündür uğramayız camel etabına.Ama çok zevklidir.Adrenalin tavan yapar.Aracın ve sürücünün tüm hünerlerinin sınanacağı bir etap.

Bu güzel geziyi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler Dursun usta.

Saygılar;

O etabı bende iyi biliyorum..uzun zaman anrenman yaptım. tek kelime ile dehşettir... Niva mı o etap sonrasında satma kararı aldım,Pajerom ile ilk girişim ve kalışımdan sonrada viraj demirlerini söküp attım,o günden sonrada bir daha takmadım,tabi sonraki 2 girişimde de asla kalmadım :smiley: foto çekenlere teşekkürler..
Her şey gönlünüzce olsun..

arkadaşlar camel parkuru gercekten keyifli bir parkur aracları orda denerim genelde nerde yetersiz kaldıklarını tespit etmek için yakınımızda cok güzel bir etap bana biri hadi camele gidelim desin hemen ben hazırım kışın her zaman girerim etaba yaz la beraber birdaki son bahar yagmurlarına kadar yeni aracımı tam istedigim gibi hazırlamak için baya bir zamanım olacak arac hazır olsun birdaha turlarız etabı

Turlarız Dursun usta.Bende benim maymunun camel performansını çok merak ediyorum.

yuysal' Alıntı:
...Off of camel maceralarım canlandı gözümde...Adrenalin tavan yapar.Aracın ve sürücünün tüm hünerlerinin sınanacağı bir etap...

Evet benim de anılarım canlandı :smiley:
"Mümkün değil ben buradan geçemem" diye diye etabı baştan sona geçip bir de geri dönmüştük...
Suat Kabal etabı tamamladığım için diploma verdi bana (ama pilotajdan değil cesaretten) ;D ;D

Reis teşekkür ederiz...Gezinizi bizlerle paylaştığınız, anılarımızı tazelediğiniz için :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
kal9090t

Çevrimiçi üyeler

Geri