Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bu yaz ayvalık sarımsaklı ya tatile gitmeyi düşünüyorum. ilk defa gidecem sahili nasıldır? benim 6 ve 2 yaşında iki çocuğum var. tavsiye edeceğiniz otelin denize yakın olması ve sahili sığ ve az dalgalı bir yer olursa sevinirim. ben kayseride yaşıyorum. güzergahımız Ankara-Abant-...
Ynt: samurai 413 ün helezyon mu makaslımı tutuluyor?
samurailaerin yakıtları 4x4 kategorisinde en az diyebiliriz.1,3 motor çünkü...ben memnunum burada ilk defa ben aldım samurai şimdi lada sı olan arkadaşlar da suzuki düşünüyorlar...
Ynt: samurai 413 ün helezyon mu makaslımı tutuluyor?
bende makaslı var. 95 model. biraz sarsıyor. yani çukurları çoknet hissediyorsunuz. ama daha dayanıklı olduğunu öğrenince traktör misali zevk almaya bakıyorum...
Ynt: Alınık 30-9.5-15 lastik
15 cm kalkmasında bir sorun olmaz değilmi? sadece makaslamı kalkacak. çekiş ile ilgili bir problem olurmu acaba? bilgin varmı?
Ynt: Alınık 30-9.5-15 lastik
eren bey; ben makasçıya gittim 3-5 cm yükseltirim dedi 120tl ye olur dedi. siz bir fiyat aldınız mı? dursun ustanın bir yorumu vardı. oda aynı şekilde bide makas küpesi taktır demişti. sizinde resimlerinizi bekliyorum...