Arama sonuçlarınız

1. tommycan

Adrenalin Kadıköy'den Gezenbilir Üyelerine Özel %40 İndirim!

Ynt: Adrenalin Kadıköy'den Gezenbilir Üyelerine Özel %40 İndirim! Arkadaşlar yanlış anlamaya sebep olmayalım.....Firma olmayan bir ürünü varmış gibi ilan edip, arayınca "hepsini sattık, elimizde kalmadı, elimizde bu var, onu verelim " demiyor, yani kaba tabirle müşteriye gel-gel...

2. tommycan

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Vibram asfalt, seramik, yer karosu ve mermer gibi yüzeylerde kayar... Hem de iyi kayar.....:) Estetikten biraz uzaklaşabilirseniz.....Magnum Stealth model özel kuvvetlerin kullandığı askeri botu öneririm......Yukarıda saydıklarınızın hepsini yapar............:)
  3. tommycan

FEDEX MAĞDURİYETİ

Ynt: FEDEX MAĞDURİYETİ Barış bey gümrük mevzuatına bakmadım ama.... balata ile ilgili ilk akla gelen asbest içermesinden dolayı çoğu ülkeye giriş çıkışının kontrollü olmasıdır. Hesabına para yatırılmasını istedikleri gümrükçü de ayrı bir ekmek kapısından başka bir şey değildir........ ;D...

4. tommycan

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi 155 USD yi verince alınabilecek o kadar güzel botlar var ki.......Bu bot ilk 10 a bile giremez.............Kimse kusura bakmasın......... ;D
  5. tommycan

Hangi Çantayı Almalıyım?

Ynt: Hangi Çantayı Almalıyım? Matın aynı işi görecek daha ucuzu var..........Bence Everestoutdoor'a bir bark............ Tulum yaz ve özellikle kuru yağışsız ilkbahar-sonbahar kampları için uygun...fermuarın açılıp yorgan olarak kullanımı faydalı...... Çadır için aynı şeyi...

6. tommycan

Goretex Tamiri ?

Ynt: Goretex Tamiri ? Merhaba Ali Osman........ Yırtığı tamir için gore-teks membran bulman lazım ki içerden yırtığa lamine edesin.......O da dayanıklı olmayacaktır....... Benim sana önerim..........Çok ince bir kumaşı (hatta çadır sinekliğinden bir parça bile olabilir......) yırtığın iç...

7. tommycan

Hangi Çantayı Almalıyım?

Ynt: Hangi Çantayı Almalıyım? Merhaba 36 lt. çanta ile ancak müze gezisi yaparsınız........... ;D Ucuz çanta istiyorsanız bu.....http://www.dagevi.com/evolite-storm-50-sirt-cantasi-mavi Uzun süre kullanmak için iyi bir çanta arıyorsanız da bu...
  8. tommycan

eider softshell alarak hata mı yaptım...??

Ynt: eider softshell alarak hata mı yaptım...?? Merak edecek bir şey yok...adı üstünde rüzgar geçirmez....20000 çok iyi bir değer....ama soğuması kötü veya yok ise 5 para etmez.örnek.pvc yağmurluk sugecirmezlik 100000 dir belki.ama soluma 0 olduğu için ter ile içi ve siz tabi sırılsıklam...
  9. tommycan

Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Gecenin 2.sinde Bolu plakalı bir ticari taksi yolda kara saplanmıştı........Adama da yardım eden kimse olmamış o saate kadar......İstanbul'dan gelen bizler adamın arabasını çıkarmaya çalıştık , ama çıkaramadık....Yoldan geçen Bolu plakalı WV...

10. tommycan

Aku Camana Bot Hakkında?

Ynt: Aku Camana Bot Hakkında? Bulursanız alın.......Sonuncuyu ben aldım üç yıl önce....Artık resimdeki Camana üretilmiyor....Daha çok parçalı camana süet üretiliyor.....taban da aynı değil.......iki hafta önce baktım...ayağımdaki 3 senelik camanaya kıyasla yenisi bana güven vermedi ;D

11. tommycan

eider softshell alarak hata mı yaptım...??

Ynt: eider softshell alarak hata mı yaptım...?? Mrb......... Bir şeyi anlayamadım......Her ikisi de aynı grup ürün değil mi...?.......Windstopper=rüzgar geçirmez........ ise ucuz olanı tercih edin............ Bu arada; Winstopper=kazandırmaz, kazanmanıza engel olur... Windstopper=rüzgar...
  12. tommycan

Kutusunda Sıfır Gore-tex Vibram Tabanlı Belleville 790G Bot

Ynt: Kutusunda Sıfır Gore-tex Vibram Tabanlı Belleville 790G Bot Kullandıkça açılır merak etmeyin ;D ;D ;D

13. tommycan

Sakarya Ayyıldız ve E.S.G gurubu Sarıalan yaylası kış kampı (15-17/02/2013)

Ynt: Sakarya Ayyıldız ve E.S.G gurubu Sarıalan yaylası kış kampı (15-17/02/2013) Çiğdem ben lens değiştirmeye kuruş para vermedim........Bence seni keklemişler 2.5 TL diye................ Hasan'a sor bakalım lens değiştirmeye para falan vermiş mi...... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
  14. tommycan

Ynt: Sakarya Ayyıldız ve E.S.G gurubu Sarıalan yaylası kış kampı (15-17/02/2013) Bu süpermen kim bilen var mı arkadaşlar ;D
  15. tommycan

Ynt: Sakarya Ayyıldız ve E.S.G gurubu Sarıalan yaylası kış kampı (15-17/02/2013) Çok güzel fotolar çekmişsin Hasan'ım.......Daha da ben foto moto çekmem sen varken......... Özetle; - 9 yaşındaki Alp'in dayanıklılığına ve kamp konusundaki uyumlu davranışlarına - Çiğdem'in bütün işini kendisinin...

16. tommycan

Ynt: Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Efe abinin fotolarini bekliyoruz....hatta kliplerini...
  17. tommycan

Ynt: Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Zararı yok Recep kardeş...bizim oralarda "gozlusu de görsün gozsuzu de " olmuş...... ;D
  18. tommycan

Ynt: Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Murat bey kamp yerimize kadar gelmişsiniz, ayağınıza sağlık....... İadei ziyaret yapalım dedik ama sizi bulamadık.......Kısmet bir dahakine...........

19. tommycan

Ynt: Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Hasan Bey malzeme nedir ki.... Malzeme senin ayağının tûrabı olsun...Teknik kazmanda çentik, 5 mevsim çadırında ekstremi -40 olan tulumundan kaçmış kaztüyü olsun...... ;D
  20. tommycan

Ynt: Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Recep kardeş (Taaaaa Trabzon'dan gelen Mustafa Abi'nin kardeşi ;D) ben ve grubum olarak biz de sizlerle tanıştığımıza çok sevindik ......Mustafa Abi gibi bir abi herkese lazım valla......... ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri