Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.7 XL-7 V6 173 HP
Sitede XL için bilgi arayışından sonra bu aracı almaya karar verdim. Bu ilanı gördüğümde daha ilk anlardan itibaren kalbim çarpmaya başladı. Sayfa sonuna doğru heyecanlı şekilde indim . Hala satılmamış olduğunu görünce telefonu elime aldım. Ama sonra...
Ynt: XL-7 önerisi
Öneriniz için çok teşekkürler, evet ben de uzun zamandır çeşitli araçlar ile ilgili araştırmalardan sonra XL'ye karar verdim.
Sizin bahsettiğiniz gibi 3 çocuklu bir aile için geniş ve aynı zamanda olabildiğince konforlu ama çoluk çocuk 'hadi baba bizi pikniğe götür' ya da...
Yaşar Hocam teşekkürler ,
Sizlerin yönlendirmeleri benim için çok önemli şimdiden hepinize teşekkür ederim...
Bu arada Hatayda işler durgun galiba yeni arabanızı hala göremedim. Yok mu güzel bir gezi ; fotolarına bakıp gözümüz şenlense ;D
Evet bazı şeyler şans işi oluyor. Ne kadar temiz araç alsanda miadlı parçalar bazen bozulup sorun çıkarabiliyor. Enjektör ile ilgili yorumu okudum. Dedğim gibi bazı şeyler şans işi oluyor.
Bu arada sizin aracınız pardon eski aracınız ne kadar albenili duruyor. Eğer satmamış...
Herkese merhaba. Uzun araştırmalardan sonra ailemle beraber kullanabileceğim ; büyüklük olarak kalabalık aileme hitap eden ama hafif dağ , bayır , piknik gezilerinde beni yarı yolda bırakmayacak bir araç arayışı içerisindeyken en sonunda XL-7'de karar kıldım. (İnanın forumun mitsubishi, nissan...
Ynt: Grand Vitara XL-7 2.0 TD motor ışığı sorunu
Merhaba nasılsınız?
Bende de binek dizel araç var ve bahsettiğiniz sorun genel olarak EGR filtresi denen bir malzemeden kanaklanıyor. Dizel araçlarda zamanla oluşan bir sorun , ben EGR'yi yeni değiştirdim . Eğer sorun bundansa size vereceğim...
Ynt: İşte Grand Vitara XL-7 ' im
XL ile ilgili başka sayfada da yazdım ama sorumu burada da tekrar edeyim
selam , dağ , piknik ve hafif av gezileri için kalabalık ailem ile beraber olacağım araç arayışı içerisindeyken XL-7 ' yi farkettim. Hem bahsettiğim hafif doğa gezileri için hem kalabalaık...
Ynt: Mitsubishi 2.8 Turbo dizel araç egsozdan siyah duman atıyor.
Evet mesajı şimdi gördüm sorun EGR'den.
Bende de 2004 model ford var .EGR'yi yeni değiştirdim. Acaba binek aracın da EGR'sini bypas edişebilinir mi? egzos emisyon değeri ve muayenede sorun olur mu?