Arama sonuçlarınız

1. M

401 unimog alıp toplamak istiyorum

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum Neyse aradim sabrettim pazarlik ettim sonunda 401 unimogum oldu.nadir beyle bilgiyi paylasmistim.parca vs bilgi usta her turlu bilgiye acigim.2 senelik bir proje olarak dusunuyorum.

2. M

1952 MODEL UNİMOG 411 (satılık)

Ynt: 1952 MODEL UNİMOG 411 (satılık) Alper bey yarami destiniz ben burada bu tip unimog ariyorum diye konu acmistim.heyecanla linke tikladim.ama adamlar kafayi yemis 40 tl vereceksiniz bir de ustune en az 20 ne o unimog topladik valla hazir arac istesem bu paraya italyadan almanyadan ilk gunki...
  3. M

hararet

Ynt: hararet Sormayin sormayin boyle bir yedek parcayi kim istemez yan sanayinin kalitelisi

4. M

hararet

Ynt: hararet Sayin cartop sistem cok guzel ya aslinda kiz cok guzel hahahha
  5. M

hararet

Ynt: hararet Siboplari kontrol ettinizmi sıkı olmasin Avans rotar durumlari pompa takilirken pompaci avans degerini baglasada bazen makinenin durumuna gore 1-2 derece ileri geri istiyor

6. M

G-Karavan

Ynt: G-Karavan El oğlu yapiyor yapmasina simdi haber geldi adam taş olmuş.bu araci kesen taş olur bence de

7. M

1986 300 GD aldık

Ynt: 1986 300 GD aldık Osman bey araciniz hayirli olsun.bizim g lerde on arka dif oranlari farklidir bir cok ototmobilde bir cok sebepten yer darligi vs bu uygulanir.dolayisi ile eski sahibi problemsiz kullanmistir. Sizin niye kullanamadiginiza gelince siz sadece difleri takas etmissiniz eger...
  8. M

Mercedes G ' ye Turbo ..

Ynt: Mercedes G ' ye Turbo .. özgür bey bir arkadaşımda direksiyon ve pompa var yanlız 230 benzinli motorun bağlantı parçalarını bulamıyor .sizn 240 dizel farklı motor farklı baglantı ama motor bloğuna bağlanan baglantı parçalarını buldunuzmu uydurmamı yaptınız bulduysanız neredn arkadaşımıza...
  9. M

Mercedes G ' ye Turbo ..

Ynt: Mercedes G ' ye Turbo .. Özgür bey bizim g gene kış uykusunda. geceleri dakar beklemekten uykusuz kaliyorum.foruma göz atıyorum vakit geçsin diye . ortalikta değişik konularda bir sürü varki tam sürü. buraya dönüyorum sesizlik. Bari hıncımı sizden alayım ah vah derken hepimiz kendimizce...

10. M

G serisi motor kulaklari (ayaklari) ve titreme

Ynt: G serisi motor kulaklari (ayaklari) ve titreme 601 motorun kasnaginda kaucuk olabilirmi o kaucuk bozuluncada bu tur vibrasyonlar oluyor

11. M

30-12-2012 İzmir Urla Off Road Etkinlik

Ynt: 30-12-2012 İzmir Urla Off Road Etkinlik Merhaba biz alacatidan 930 da 3 arac ile katilabilecegiz gibi gozukuyor.urla iskelede bulusmak uzere bir aksilik olursa cebinizden ulasiriz veya yarin aksam buraya mesaj atariz
  12. M

Ynt: G serisi motor kulaklari (ayaklari) ve titreme Simple things first haha supermis ne kadar dogru.150 bin poundluk yaris arabalari 2 poundluk parcadan kalirdi zamaninda hep zor yerleri arardik

13. M

Ynt: G serisi motor kulaklari (ayaklari) ve titreme Ben problemi tam anlamadim.ayni kulaklarin yenisini taksaniz olmuyormu.eger kulak disinda yerleri ile ilgili sorunmu var yani yapma kulakmi.belki sanjiman traversinden sanjimani ayirip kulaklarida sokerseniz bu yolla motoru indirmeden oldugu...
  14. M

Ynt: 30-12-2012 İzmir Urla Off Road Etkinlik Cok tesekkurler
  15. M

Ynt: 30-12-2012 İzmir Urla Off Road Etkinlik Cevaba tesekkurler.yanlis anlamayin biz isin mangal tarafiyla ilgilenmiyoruz.urla yagcilar tarafi yani otobanin guneyi bildigimiz yerler eger gezi ise stabilize yollardan gidiliyor pek bir espirisi yok bizim acimizdan . alacatida yasadigimiz icin cok...

16. M

Ynt: 30-12-2012 İzmir Urla Off Road Etkinlik Merhaba, Bir kaç soru sormak isterim. Bildiginiz bir parkur varmi?bu gezi mangal vs gibi bir gezimi yoksa bildiginiz bir parkurda off road seklindemi olacak. Biz alacatiadan 3 arac katiliriz .2 mercedes 1 lada. eger off road yapilacaksa.ancak malum...
  17. M

Mercedes G direksiyon kutusu

Ynt: Mercedes G direksiyon kutusu Bosluk kutu uzerinden alinamaz durumdami ? Eger kutu almak isterseniz benimarkadasim kendi arabasina takmak icin aldi ama takmadi buradan mesaj atin satarmi diye sorariz
  18. M

satilik ORC 2" lift helezon yaylar.

Ynt: satilik ORC 2" lift helezon yaylar. Off road meraklisina lazim

19. M

yukseklik farkı

Ynt: yukseklik farkı Ben yaylari ve amortisorleri orc den aldim arkadan diger arabaya siparis ettik ama simdi hatirlamiyorum nr verdik o zaman arkadasim guido dan baska parca aliyordu guido bende de var aynisi dedi zannederim ikinci arabaya oyle alindi.kg farklari olabilir.camurluk...
  20. M

yukseklik farkı

Ynt: yukseklik farkı Cok ilginc her sey ayni

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader