Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum
Neyse aradim sabrettim pazarlik ettim sonunda 401 unimogum oldu.nadir beyle bilgiyi paylasmistim.parca vs bilgi usta her turlu bilgiye acigim.2 senelik bir proje olarak dusunuyorum.
Ynt: 1952 MODEL UNİMOG 411 (satılık)
Alper bey yarami destiniz ben burada bu tip unimog ariyorum diye konu acmistim.heyecanla linke tikladim.ama adamlar kafayi yemis 40 tl vereceksiniz bir de ustune en az 20 ne o unimog topladik valla hazir arac istesem bu paraya italyadan almanyadan ilk gunki...
Ynt: hararet
Siboplari kontrol ettinizmi sıkı olmasin
Avans rotar durumlari pompa takilirken pompaci avans degerini baglasada bazen makinenin durumuna gore 1-2 derece ileri geri istiyor
Ynt: 1986 300 GD aldık
Osman bey araciniz hayirli olsun.bizim g lerde on arka dif oranlari farklidir bir cok ototmobilde bir cok sebepten yer darligi vs bu uygulanir.dolayisi ile eski sahibi problemsiz kullanmistir.
Sizin niye kullanamadiginiza gelince siz sadece difleri takas etmissiniz eger...
Ynt: Mercedes G ' ye Turbo ..
özgür bey bir arkadaşımda direksiyon ve pompa var yanlız 230 benzinli motorun bağlantı parçalarını bulamıyor .sizn 240 dizel farklı motor farklı baglantı ama motor bloğuna bağlanan baglantı parçalarını buldunuzmu uydurmamı yaptınız bulduysanız neredn arkadaşımıza...
Ynt: Mercedes G ' ye Turbo ..
Özgür bey bizim g gene kış uykusunda.
geceleri dakar beklemekten uykusuz kaliyorum.foruma göz atıyorum vakit geçsin diye .
ortalikta değişik konularda bir sürü varki tam sürü.
buraya dönüyorum sesizlik.
Bari hıncımı sizden alayım ah vah derken hepimiz kendimizce...
Ynt: 30-12-2012 İzmir Urla Off Road Etkinlik
Merhaba biz alacatidan 930 da 3 arac ile katilabilecegiz gibi gozukuyor.urla iskelede bulusmak uzere bir aksilik olursa cebinizden ulasiriz veya yarin aksam buraya mesaj atariz
Ynt: G serisi motor kulaklari (ayaklari) ve titreme
Simple things first haha supermis ne kadar dogru.150 bin poundluk yaris arabalari 2 poundluk parcadan kalirdi zamaninda hep zor yerleri arardik
Ynt: G serisi motor kulaklari (ayaklari) ve titreme
Ben problemi tam anlamadim.ayni kulaklarin yenisini taksaniz olmuyormu.eger kulak disinda yerleri ile ilgili sorunmu var yani yapma kulakmi.belki sanjiman traversinden sanjimani ayirip kulaklarida sokerseniz bu yolla motoru indirmeden oldugu...
Cevaba tesekkurler.yanlis anlamayin biz isin mangal tarafiyla ilgilenmiyoruz.urla yagcilar tarafi yani otobanin guneyi bildigimiz yerler eger gezi ise stabilize yollardan gidiliyor pek bir espirisi yok bizim acimizdan . alacatida yasadigimiz icin cok...
Merhaba,
Bir kaç soru sormak isterim.
Bildiginiz bir parkur varmi?bu gezi mangal vs gibi bir gezimi yoksa bildiginiz bir parkurda off road seklindemi olacak.
Biz alacatiadan 3 arac katiliriz .2 mercedes 1 lada. eger off road yapilacaksa.ancak malum...
Ynt: Mercedes G direksiyon kutusu
Bosluk kutu uzerinden alinamaz durumdami ?
Eger kutu almak isterseniz benimarkadasim kendi arabasina takmak icin aldi ama takmadi buradan mesaj atin satarmi diye sorariz
Ynt: yukseklik farkı
Ben yaylari ve amortisorleri orc den aldim arkadan diger arabaya siparis ettik ama simdi hatirlamiyorum nr verdik o zaman arkadasim guido dan baska parca aliyordu guido bende de var aynisi dedi zannederim ikinci arabaya oyle alindi.kg farklari olabilir.camurluk...