Arama sonuçlarınız

1. B

Tecrübeli Arkadaşların Yardımına İhtiyacım Var...

Ynt: Tecrübeli Arkadaşların Yardımına İhtiyacım Var... 4x4 çift kabinli kamyonet de düşünebilirsiniz. Eger agir araziye kara , balçık çamura derin izli yollara vurmayacaksanız 4x2 kamyonetler de dereye kadar rahatlıkla inip cikabilirler. Onde oturanlar için bir otomobil kadar olmasa da 20...

2. B

Ranger Hakkında Bir Kaç Soru

Ynt: Ranger Hakkında Bir Kaç Soru bugun depoyu fulledim 154 km yol yaptim 90-100 ile bombos trafikte 3 kisi ile tam 15,04 lt yakıt aldim . yani 10 lt/100 km ile
  3. B

Yeni Aracımız L200 Dakar ile Test gezileri

Ynt: Yeni Aracımız L200 Dakar İle Test Gezileri Arac fabrikasyon standart'mı acaba? (Mekanik yürür olarak)

4. B

İstanbul Yakınlarında Kışın Yapılabilicek Gezi Rotası ?

Ynt: İstanbul Yakınlarında Kışın Yapılabilicek Gezi Rotası ? Enistesi defender toplayan , tabiat seven bir insanin defender'siz kalmamasi lazim.
  5. B

İstanbul Yakınlarında Kışın Yapılabilicek Gezi Rotası ?

Ynt: İstanbul Yakınlarında Kışın Yapılabilicek Gezi Rotası ? Ümraniye'den şile ağva'ya uzanan bizim nevzat demir dediğimiz yol var.... Ama arac otomobilse olmaz tabi. En azindan orta yapili jeep olmasi lazim. Yine kemerburgaz arkasından karadeniz kıyılarına giden yollar var buralara arabalar...

6. B

Plastik Sanatlar Çocuk Eğitimi Arayışım

Ynt: Plastik Sanatlar Çocuk Eğitimi Arayışım Verdiginiz degerli bilgiler icin cok tesekkur ederim.

7. B

Dağ Aslanıı Ünimog 404 S

Ynt: Dağ Aslanıı Ünimog 404 S supper bizim arabamız 5 Kusur ton oldugu icin kamyonet olarak yazdiramamistik ve hususi olmasina ragmen k2 muafiyetinden faydalanamamisti ve k1 alma zorunlulugu oldugu ve almamiz imkansız oldugu icin satmak zorunda kalmistik aracinizin hafif ticari arac olmasinn...
  8. B

Dağ Aslanıı Ünimog 404 S

Ynt: Dağ Aslanıı Ünimog 404 S muhtesem bir arac daha resim isteriz sagdan soldan icten distan arkadan caprazlardan bir de tam olarak kc kg yaziyor ruhsatta ogrenebilirmiyim
  9. B

Yeti & Vap

Yetı Artık Yetım Oldu. Onu Ben Evlat Edındım arkadaslar ahmet abimizden aracı satın aldım ve adını yetim olarak degistirdim bilginize. Umarım ahmet abimiz daha guzel bi arac sahibi olur

10. B

4x4 Ranger Surat

arkadaslar 2005 4x4 aracim var. yukseltilmis ve kocaman lastikleri var gorsel olarak ve arazide cok hos . yolda da 90-100 de adam gibi gidiyor ama 110-120 gitmek icin gaza ciddi basmak arabayi zorlamak gerekiyor son 140 vurdum belki 150 de yapabilir bu arada surat lastik capinın buyumesinden...

11. B

Ranger Hakkında Bir Kaç Soru

Ynt: Ranger Hakkında Bir Kaç Soru bende 100 km de ceyrek depoya geliyor. bir 100 daha gidince yarıya geliyor ama son ceyrek ile 200 km gidiyor yani depo samandırası bende ayarsız benim araba 100 km de tam 11 lt yakiyor bence birkac depo lt ve km yazın bi taraf ve tuketiminizi lt/100 km...
  12. B

Plastik Sanatlar Çocuk Eğitimi Arayışım

Arkadaslar Bizim 3 numara 2.sınıfa gidiyor. Acaip yaratıcı bir çocuk. O kadar enteresan ve güzel seyler yapıyor ki ... Resimleri konulu fotoroman kıvamında. Sadece resim filan değil 3 boyutlu objeleri kesip biçip birbiri ile birleştirip acaip seyler yapıyor. O kadar seviyor ki butun gun kessin...

13. B

Günlük Ve Off Road Kullanmak İçin 4x4 Tavsiye

Ynt: Günlük Ve Off Road Kullanmak İçin 4x4 Tavsiye iyi bir butceniz var malum sitede aradiginiz kısıtları girip sıralatabilirsiniz. karsinşza cok fazla sayida secenek cikacak 2000 model uzeri nissan terrano , landrover disco-freelander , kia sorento , jeep cheroke-g.cherokee , hyundai...
  14. B

Araç Seçimi Ve Araçlar Hakkında Siz Değerli Üstadlarım Bana Yardım Edermisiniz ?

Ynt: Araç Seçimi Ve Araçlar Hakkında Siz Değerli Üstadlarım Bana Yardım Edermisiniz ? merhaba 14-15 butcen varsa sorun yok ama taş çatlasa kelimesi tehlikeli. arazi araclari clio symbol gibi degildir yani mazotunu koy git yoktur. a- bir kere sarfiyatlari fazladir benzinli 4 ceker ve daha agir...
  15. B

V8 130 Defender Yeniden Doğuyor

Ynt: V8 130 Defender Yeniden Doğuyor elinize saglik muhtesem olmus tek kelime ile harcadiginiz para da bazilari aaaa dese de bence cok makul hatta az bile bu araca soyleyecegim tek sey tabiiki bence diyerek basliyayim ben olsam lpg baglatmazdim bu araci senede en fazla 3-5 bin km kullanirsiniz...

16. B

Fabrikada Kullanmak İçin Telsiz

Ynt: Fabrikada Kullanmak İçin Telsiz Biz fabrikada cep telefonu kullaniyoruz ancak genele cagri yapilamiyor tabiiki. Ben de cok isterdim telsiz kullanmak. Bi ara yaesu'nun telsiz telefonlarindan almistim cok yuksek cikis gucu var saniyorum yasal degildi ama kullaniliyordu. Ancak onda da sorun...
  17. B

Unimog Virüsü Bulaşmış..

Ynt: Unimog Virüsü Bulaşmış.. bizimki max 85 yapiyordu ama inanilmaz gurultu ile o halde 10 km den fazla gştmek hem surene hem arabaya yazık arkadaslarin da dedigi gibi 70 i gecmemek lazim tabi bu bizim koseli buyuk karayollarinin kullandigi motorun kupa disinda oldugu unimoglar icin gecerli...
  18. B

Manuel Hub Devamlı Lock Da İken 2 Çekerde Kullanabilirmiyim?

Ynt: Manuel Hub Devamlı Lock Da İken 2 Çekerde Kullanabilirmiyim? detayli cevabınız icin tesekkur ederim

19. B

Aralik 2013 Arjantin Sili

Ynt: Aralik 2013 Arjantin Sili mutesem bir proje sabirsizlikla bekliyorum donup yazmanizi ben de hayal etmeye basladim simdiden gütmeyi
  20. B

Vespa Px200 Hakkında Bilgilerinize Sığınmam Lazım

Ynt: Vespa Px200 Hakkında Bilgilerinize Sığınmam Lazım px 200 bakmak ve arada bir kısa mesafelerde zevkine binemk icin muhtesem bir motordur. motorlu aracların sonsuza kadar kullanılmak icin yapıldığı bir devirden kalma bir klasikdir.(bence) sevgili px200 umu sonsuza kadar saklayacagim insallah...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
kal9090t

Çevrimiçi üyeler

Geri