Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dostum bu sekilde bi aracı ustune para verseler almam
hadi arabanın sizde hatıraları vardır ve uZın zamandır tanıdığınız bildiğiniz birinde istikrarlı şekilde çalışıyordur ve uygun fiyata verir... o zaman anlayabilirim
ama icini bilmediğiniz bir arac????? hem de ingiliz aracı...
bir land rover...
sn akdeniz de ben paylasiminiza itiraz etmek icin yazmadım. hakikaten gorulmemis guzel bir ornek vermissiniz hepimize faydalı bir gorus kazandırdışğınız icin tesekkur etmeyı unutmusum acele ile....
ben arabama ahsaptan bazı seyler yaptırdım ama anormal ağır oluyor. ayrıca metalden katlanır...
.elbette bazı kendini ve malını bilmezler olacaktır anca piyasadaki fiyatları arz ve talep olusturur.
sonucta fiyatlar boyle ise mutlaka vardır bir sebebi. yeni karavancı arkadasları yanıltan 2 sebep var
yurtdısındaki 2.el fiyatları ve yurticindeki bazi ureticilerin 8-10-12 binlik sifir...
o den cekisli araclarla karavan cekildigini cok gordum ama sizin dusunduklarinizden bir hayli kucuklerdi. sonucta cekersiniz elbette de cekmek var ÇEKMEK var.
arkadan cekisli araba pek kalmadi artik ya eski bi araba alican yada pahali salon bi araba alican (mercedes E bmw 5 ve uzeri) yada 4...
Arkadaslar
tava ustu cadir almak istiyorum ama hepimizin bildiği katlanır klasik çadırlardan değil. bir de boyle modelleri var
bunlar bana cok daha guvenilir ve ergonomik geliyor, ayrıca kenarına tente de eklenebilir. komple kampa giderken tavana takılıp donunce sokulebilir.
- bu konuda...
bu işi hakkaten biz icad ettik. bundan 5-6 sene evvel basladik buna adı da babalar cocuklar kampı idi. ama ticari degil dostlar arkadaslar arasında idi, tabi hepimiz tabiat sever kampcı dağcı izci lideri vs.
cooook sahane zamanlar gecirdik. hala da senede 1-2 yapiyoruz
bu isi dostlar aradaslar...
biz de cok plastik yaktık (onun da cevreye ne kadar faydası var tartışılır) 7-8 torba da çöpü kapming girisindeki cop konteynerlerine taşıdık ama çöpü değil atanı yok etmek lazım
Dunya kucuk saniyorum sizinle komsu kaldık bir gece
siz cekmek icin kutuk arayan arkadassiniz herhalde dimi ben de size devasa agac gosteren viano sahibi 100 m kadar yanınızda kalmistik
super bir yer hakkaten ama bu kadar zor girilen bir yere bile cop dagları yapan yurdum insanına yazıklar...
Ynt: Kamp Aracı Olarak Panevan Yada Römork
arif abinin şahesirini zamanında ağzımın suları aka aka okudum ama ben oyle bir karavan yapmayı bir tarafa bırakın bakmayı bile beceremem. o kadar cok ayrıntı ve detay var ki uğraşılması gereken senede 3-5 kere kullanacağım bi alete o kadar emek vermek...
arkadaslar
bri yerli bir de eski avrupa cekme karavan sahibi olup kullanmis biri olara gördüğüm bu işi ekonomik butce ile yapmak icin cok meraklı ve bol vakit sahibi olup eli işe yatkın olmak gerekiyor ve tabiiki sağlam bir sinir sistemi. benim gibi bunların hemen hemen hiçbirine sahip...
arkadaslar 750 kga kadar b tipi ile çekiyoruz sorun yok. peki 750 kg üstü ruhsatlı karavan çekmek içi e sınıfı yeterlimi ben E sınıfı aldım ama öğrendim ki belli bir yıldan sonra alınan E ler ile çekilemiyormuş ve D sınıfı gerekiyormuş... eeee simdi ben bir de D mi alacağım DE-A2 mi olacak...
arkadaslar hasmetli buyuk konforlu bi range ariyorum. problemsizlik açısından hangisini tercih etmeliyim. biliyorum ikisi de masum araclar degil ama hangisi daha az masraf acar ve parca servisi kolaydır?
Ynt: 4x4 Pick Up Tavsiyesi
amarok bilmiyorım ama okudugum kadarı ile konforlu ama arazi performansı kötü
çift kabin araclar bence cok guzeller ozellikle 4x4 lerin arazi performansı profesyonel yarışçı olmayan herkesin ihtiyacını fazlası ile karşılar. ama....
1. köprü gecemezsin
2. yolcu...
Ynt: Arazi Tasiti Ve Kamyonet Bunalimi
şahıs adına kayıtlı 3500 kg altı ticari araclarda asla K belgesi sorunu kanunen yasamazsınız
ama sahis adına kayıtlı aracta ticari bir mal tasirsaniz (mesela ambalajında sizden baska biri adına fatura kesilmis bir buzdolabı camaşır makşnesi) oyarlar...