Arama sonuçlarınız

1. B

1990 Range Rover Klasik Almalı Mıyım ??

dostum bu sekilde bi aracı ustune para verseler almam hadi arabanın sizde hatıraları vardır ve uZın zamandır tanıdığınız bildiğiniz birinde istikrarlı şekilde çalışıyordur ve uygun fiyata verir... o zaman anlayabilirim ama icini bilmediğiniz bir arac????? hem de ingiliz aracı... bir land rover...

2. B

2000 Model 4.7 V8 Grandcherokee Mi Aldım Sonunda..

artış olması çok nırmal cunku tum kademelere zam geldi siz esas kasko kademesini iskalasa idiniz ne olqcakti onu dusunup mutlu olun
  3. B

5 Dakikada Karavan 5 Dakikada Kamyonet

sn akdeniz de ben paylasiminiza itiraz etmek icin yazmadım. hakikaten gorulmemis guzel bir ornek vermissiniz hepimize faydalı bir gorus kazandırdışğınız icin tesekkur etmeyı unutmusum acele ile.... ben arabama ahsaptan bazı seyler yaptırdım ama anormal ağır oluyor. ayrıca metalden katlanır...

4. B

Ikinci El Karavan Fiyatlarındaki Uçukluk

.elbette bazı kendini ve malını bilmezler olacaktır anca piyasadaki fiyatları arz ve talep olusturur. sonucta fiyatlar boyle ise mutlaka vardır bir sebebi. yeni karavancı arkadasları yanıltan 2 sebep var yurtdısındaki 2.el fiyatları ve yurticindeki bazi ureticilerin 8-10-12 binlik sifir...
  5. B

5 Dakikada Karavan 5 Dakikada Kamyonet

bu elinden is gelen birinin yapabileceği bişey değil. katlanır metal jonstruksiyon... benzer yakın seyler olabilir ama bu cok farklı

6. B

Önden Çeker Araç Karavan Çekebilir Mi ?

o den cekisli araclarla karavan cekildigini cok gordum ama sizin dusunduklarinizden bir hayli kucuklerdi. sonucta cekersiniz elbette de cekmek var ÇEKMEK var. arkadan cekisli araba pek kalmadi artik ya eski bi araba alican yada pahali salon bi araba alican (mercedes E bmw 5 ve uzeri) yada 4...

7. B

Roof Top Tent (tavan Üstü Çadır) Konusunu Irdeleyelim

Arkadaslar tava ustu cadir almak istiyorum ama hepimizin bildiği katlanır klasik çadırlardan değil. bir de boyle modelleri var bunlar bana cok daha guvenilir ve ergonomik geliyor, ayrıca kenarına tente de eklenebilir. komple kampa giderken tavana takılıp donunce sokulebilir. - bu konuda...
  8. B

Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız

dostum bu tasarruf cihazlarının %100 ü palavradır. bak dikkat et %99 demiyorum tasarruf paketi sağ ayağının ayarını bilmektir
  9. B

Babalar Çocuklar Kampı

bu işi hakkaten biz icad ettik. bundan 5-6 sene evvel basladik buna adı da babalar cocuklar kampı idi. ama ticari degil dostlar arkadaslar arasında idi, tabi hepimiz tabiat sever kampcı dağcı izci lideri vs. cooook sahane zamanlar gecirdik. hala da senede 1-2 yapiyoruz bu isi dostlar aradaslar...

10. B

Gökçetepe Milli Parkı Ve Bölge Durumu

biz de cok plastik yaktık (onun da cevreye ne kadar faydası var tartışılır) 7-8 torba da çöpü kapming girisindeki cop konteynerlerine taşıdık ama çöpü değil atanı yok etmek lazım

11. B

Gökçetepe Milli Parkı Ve Bölge Durumu

Dunya kucuk saniyorum sizinle komsu kaldık bir gece siz cekmek icin kutuk arayan arkadassiniz herhalde dimi ben de size devasa agac gosteren viano sahibi 100 m kadar yanınızda kalmistik super bir yer hakkaten ama bu kadar zor girilen bir yere bile cop dagları yapan yurdum insanına yazıklar...
  12. B

Kamp Aracı Olarak Panevan Yada Römork

Ynt: Kamp Aracı Olarak Panevan Yada Römork arif abinin şahesirini zamanında ağzımın suları aka aka okudum ama ben oyle bir karavan yapmayı bir tarafa bırakın bakmayı bile beceremem. o kadar cok ayrıntı ve detay var ki uğraşılması gereken senede 3-5 kere kullanacağım bi alete o kadar emek vermek...

13. B

Kamp Aracı Olarak Panevan Yada Römork

arkadaslar bri yerli bir de eski avrupa cekme karavan sahibi olup kullanmis biri olara gördüğüm bu işi ekonomik butce ile yapmak icin cok meraklı ve bol vakit sahibi olup eli işe yatkın olmak gerekiyor ve tabiiki sağlam bir sinir sistemi. benim gibi bunların hemen hemen hiçbirine sahip...
  14. B

E Tipi Ehliyetle O2 Sınıfı (750 Kg -3500 Kg) Römork Karavan Çekme

Ynt: E Tipi Ehliyetle O2 Sınıfı (750 Kg -3500 Kg) Römork Karavan Çekme cok tesekkur ederim verdiğiniz doyurucu ve uzman bilgilerinizden dolayı
  15. B

E Tipi Ehliyetle O2 Sınıfı (750 Kg -3500 Kg) Römork Karavan Çekme

arkadaslar 750 kga kadar b tipi ile çekiyoruz sorun yok. peki 750 kg üstü ruhsatlı karavan çekmek içi e sınıfı yeterlimi ben E sınıfı aldım ama öğrendim ki belli bir yıldan sonra alınan E ler ile çekilemiyormuş ve D sınıfı gerekiyormuş... eeee simdi ben bir de D mi alacağım DE-A2 mi olacak...

16. B

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım herşeyin .okunu cikarmakta ustumuze yok. bi iş bu kadar mı ayaga duser arkadas yaaa
  17. B

Disco3 Mu Yoksa Range Rovermi ( 2002-2012 Arası Çıkan Bi Önceki L322 Kasa)

Ynt: Disco3 Mu Yoksa Range Rovermi ( 2002-2012 Arası Çıkan Bi Önceki L322 Kasa) tabiiki 2.7 ve 3.0 diesel olanları
  18. B

Disco3 Mu Yoksa Range Rovermi ( 2002-2012 Arası Çıkan Bi Önceki L322 Kasa)

arkadaslar hasmetli buyuk konforlu bi range ariyorum. problemsizlik açısından hangisini tercih etmeliyim. biliyorum ikisi de masum araclar degil ama hangisi daha az masraf acar ve parca servisi kolaydır?

19. B

4x4 Pick Up Tavsiyesi

Ynt: 4x4 Pick Up Tavsiyesi amarok bilmiyorım ama okudugum kadarı ile konforlu ama arazi performansı kötü çift kabin araclar bence cok guzeller ozellikle 4x4 lerin arazi performansı profesyonel yarışçı olmayan herkesin ihtiyacını fazlası ile karşılar. ama.... 1. köprü gecemezsin 2. yolcu...
  20. B

Arazi Tasiti Ve Kamyonet Bunalimi

Ynt: Arazi Tasiti Ve Kamyonet Bunalimi şahıs adına kayıtlı 3500 kg altı ticari araclarda asla K belgesi sorunu kanunen yasamazsınız ama sahis adına kayıtlı aracta ticari bir mal tasirsaniz (mesela ambalajında sizden baska biri adına fatura kesilmis bir buzdolabı camaşır makşnesi) oyarlar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri