Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Atatürkçü'lerdi...
Size Neyzen Tevfik'ten bir şiir paylaşmak istiyorum.
DÜRÜSTSEM SARHOŞKEN DE GEÇERİM
Ne ararsın TANRI ile aramda!...
Sen kimsin ki orucumu sorarsın?
Hakikaten gözün yoksa haramda
Başı açığa niye türban sorarsın?
Rakı, şarap içiyorsam sana ne.
Yoksa sana bir zararım...
Ynt: Dünyanın Hangi Kentini İsterseniz Tıklayın Seyredin
Başlığı görünce dünyadaki tüm şehirleri canlı gösteren bir site olduğunu düşünmüştüm. Yine de teşekkürler.
Ynt: Uyuşturucu Kullanıyor musunuz? Peki ya Arkadaşlarınız?
Tabi ki bu konuları hepimizden daha iyi biliyorsunuzdur, Kemal abi yarın çok önemli birinin bu konuya misafir olacağını söyledi, sanırım bu olay burada bu konu başlığı altında uzman biriyle enine boyuna konuşulacak. Umarız bu...
Ynt: Uyuşturucu Kullanıyor musunuz? Peki ya Arkadaşlarınız?
Ne deseniz yerden göğe kadar haklısınız Yeşim ablacım, herkes üç maymunu oynuyor, aman benim çocuğuma birşey olmasın diyor ama iş bunları düşünüp önlem almaya gelince homurtular başlıyor. Kemal abimin de dediği gibi bu bataklıklar...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Ben bu konularda çok cahil kaldım galiba, markette ekmek kadayıflı dondurma mı satılıyor :D durun durun hatırladım, reklamlarda görmüştüm sanırım şimdi oldu :) yarın ilk işim olucak, gece gece canım çekti :(
İyi diyelim iyi olalım Fatma ablacım, odamın her yanı soru bankalarıyla, konu anlatımı kitaplarıyla doldu, kim çalışacak bu kadar şeye :-\
Kemal abi yüreğime indirmeden söyle de kurtulayım bu dertten :D aracın 6 aylık vergilerine baktığım günden beri kabusum oldu, çok pahalı vergisi çok :(
Ama vergileri de çok ağız yakacak boyutlarda bu arabanın, çocukluğumdan beri de hastasıyım, yok mudur bunun bir orta yolu Kemal abi, kurtar beni bu dertten :(
Dört gözle bekliyoruz Kemal Abi, Yeşim hanım da çok sevindi bu forumda bu konuya bu kadar duyarlı insanları bulduğu için.
Biz ancak çevremizdekileri bilinçlendirebiliriz böyle internet ortamından veya yüz yüze konuşarak, başka elimizden ne gelir ablacım. Çok haklısınız, biz ancak birşeyleri kaybettikten sonra akıllanıyoruz. Bakın ben liseyi İzmir'de okudum, 2006 senesinde...