Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Herşey iyi güzel de Range Rover almayı düşünmüyorum Kemal abi, bana bir Nissan Pathfinder yeter..:P Çok alçakgönüllüyüm, bir Pathfinder yeter diyorum :D Ferdane abla, en azından yanınıza yağmurluk alın, ne olur ne olmaz.
Ferdane abla meşgul, ben cevap vereyim :) hava açık şu anda gün içerisinde azıcık çiseledi, bir daha yağmadı hatta güneş açtı. Hava durumu sitesinden de baktım, yarın hep parçalı bulutlu görünüyor, ama yağmur yok.
Fatma abla bugün kaçırdın sanırım çok önemli ve üzerinde önemle durulması gereken bir konuyu konuştuk, bakmak istersen linki aşağıda.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40930.0
Sizin sohbetinizi takip ederken siteyi öyle açık unutmuşum, o yüzden de hep bu konuyu inceliyor göründüm sanırım :) İyiyim ablacım ders Öss çalışıyoruz işte (hiç inandırıcı değilim dimi kahretsin ;D) sen nasılsın, çok kızmadın umarım :(
Aa Fatma ablacım nasılsınız ;D bütün gün girersiniz umuduyla bekledim, dün Kemal abiyle baya bir kulaklarımı çınlatmışsınız, siteyi bu sayfada bırakıp uzunca bir süre bakmamıştım, sonra da kapatıp uyudum. Kusuruma bakmayın, telafi edeceğim :)
Ynt: Uyuşturucu Kullanıyor musunuz? Peki ya Arkadaşlarınız?
Yazıklar olsun böyle parayla biçilen sağlık hizmetine, Allah sabır versin Yeşim abla, ben burda okuyunca sinirden dudaklarımı dişledim..
Ynt: Bir Babadan Ogluna Nasihat...!!!!!!!!!
Ne güzel bir yazı olmuş.. Bütün babalarımız elleri öpülesi insanlardır, anne gibi babanın da hakkı ödenmez. Bütün babalara saygılarımı ve hürmetlerimi iletiyorum..
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Ben çıkaramadım, aradığınız kişiyi bulmak amacıyla Off-Road kategorisinde uygun bölüme bir konu açar, veya bölümlere bir göz atarsanız işiniz çok kolaylaşacaktır. Off-Road kategorisine buradan ulaşabilirsiniz...
Gözünüz aydın Kemal abi, Allah mesut bahtiyar etsin :)
Dediğin gibi istemiyorlar, istemiyorlar... Resmen bir bataklığın içinde, bir kısırdöngüye saplanmış olduklarını kendi gözleriyle göre göre devam ediyorlar. En çok duyduğum...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Hoşgeldiniz, size bu siteyi tavsiye eden kişiyi nasıl bulabiliriz acaba ? Bayan mı ? Erkek mi ? 40,000 civarı üyeyi bünyesinde barındıran bir sitedeyiz, bulmak pek de kolay olacağa benzemiyor :)
Ynt: Kırklareli - Demirköy Gezi Filmi (14-15 Eylül 2009)
Çok güzel olmuş, ellerinize ayaklarınıza sağlık. En azından netten böyle bir yayın akışının olması çok güzel olur :)
Düşünürken aklıma geldi, bir gün parkta arkadaşlarımla otururken iki çocuk geldi yanımıza, 10-11 yaşlarında ya var ya yok ikisi de. Çocuklar arkadaşımdan sigara istedi, arkadaşım da haklı olarak ufacık çocuksunuz, sigara mı içiyorsunuz...
Ve şunu lütfen ama lütfen aklımızdan çıkarmayalım, bu olayları orijin noktasından görerek anlatan biri olarak söylüyorum. Yasak olan, kötülenen, çocukluk boyunca yapma içme kullanma öldürürüm içersen gebertirim vs. şekillerde çocuğa...