Arama sonuçlarınız

1. hsbasar

Satılık 4.11 Oranlı Toyota LC Grubu Ayna Mahruti (Ön Ve Arka)

Ynt: Satılık 4.11 Oranlı Toyota LC Grubu Ayna Mahruti (Ön Ve Arka) Libyalılar arkadaşlarına, tamam mal senindir, gel al, tak kullan, beğenirsen satın alırsın dedikten sonra ilan güncellemez. ;) Hayırlı satışlar kardeş. Arkadaşlar ilan günceldir.

2. hsbasar

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Burak çok sevindim, Allah analı babalı, sağlıla büyümesini nasip etsin. :D darısı bize ;)
  3. hsbasar

Ynt: Satılık 4.11 Oranlı Toyota LC Grubu Ayna Mahruti (Ön Ve Arka) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D senin yerin ayrı

4. hsbasar

Ynt: Satılık 4.11 Oranlı Toyota LC Grubu Ayna Mahruti (Ön Ve Arka) Güncel ;D
  5. hsbasar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi herkese Günaydın, Altan abi mesajını yeni gördüm, gayet iyiyim, çok sağol.

6. hsbasar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Eşref bey iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Gördüğünüz fotoğraf ekteki bağlantıda olan ise ben değilim. http://www.kanalturk.com.tr/haber-detay/40929-olmeden-once-son-sozleri-haberi.aspx

7. hsbasar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Ahmet usta Beni benzetmiş olabilirsin, yada yalan haber. Belkide haber doğru yanlış bir fotoğraf kullandılar. Çünkü bizim ekipte tek türk benim.
  8. hsbasar

Ynt: Satılık 4.11 Oranlı Toyota LC Grubu Ayna Mahruti (Ön Ve Arka) Arkadaşlara bile opsiyon vermem diyorsun yani, durum anlaşıldı, sende yahudi kanı var ;D
  9. hsbasar

Ynt: Satılık 4.11 Oranlı Toyota LC Grubu Ayna Mahruti (Ön Ve Arka) sen anladın ayak yapma, burdan ayna mahrutide getiririm mallar elinde patlar

10. hsbasar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Ahmet usta o haberle ilgili tam tarih ve saat verebilirmisin, eğer gazetede de çıktıysa mümkünse benim için bir kopya saklayın. Gelince dava edeyim onları.

11. hsbasar

Ynt: Satılık 4.11 Oranlı Toyota LC Grubu Ayna Mahruti (Ön Ve Arka) Arkadaşım sen niye böyle yapıyorsun anlamış değilim :o
  12. hsbasar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Hayyyddaaaa, yalanın böyle daniskası. Kesin facebooktan almışlardır fotoğrafımı. Bıkmadılar yalan haberlerle insanları ağlatmaya. Anam ayrı ağlıyor, Karım ayrı ağlıyor, çocuklarım ayrı sıkıntıda. Benim gibi birsürü insanda aynı durumda, basında çıkan abartılı...

13. hsbasar

Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011)

Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011) Ben basıcam o kampı, o kadar dedimki 12-13 ünde yapalım ;D Burdan topladığım bütün silahlarla gelirsem görürsünüz, hepinizi lastiklerinizden vuracağım ;D
  14. hsbasar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Bu da eşantiyon. Ne zamandır yakınına gidip fotoğraf çekmek istiyordum ama olmadı. Uzaktan bir kare aldım, öyle oluncada net olmadı :)
  15. hsbasar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Arkadaşlar birkaç gün sonra arkamızda bırakacaklarımız, koordinat isteyen varmı? ;D

16. hsbasar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Arkadaşlar merhaba, Birkaç gündür havaalanlarında sorun var, bunlar düzene girene kadar beklemeyi düşünüyorduk. Ancak bugün ben bir grişimde bulunarak yakındaki bir üretim kapına gittim belki onları uçağı ile dönerim diye, fakat uçak gelmedi trablustan. Hal...
  17. hsbasar

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Binali bey çok güzel olmuş, iyi günlerde kullanın. Bunlarda benim eşimin kıskandıkları ;D
  18. hsbasar

Land Cruiser Mont Yaptıralım

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım Ömer bey, bizde gelişmeleri kaygı ile izlemeye devam ediyoruz, rutin döngüde benim dönüşüm 9 mart. Şirket bir karar alırsa belki bütün arkadaşlar döneriz. Zaten bizim şirkette toplam 4 Türk varız, bizim ekipte ise sadece ben. :D Kamplardan üç aşağı beş...

19. hsbasar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Arkadaşlar ilginizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun sevindim, geldiğimde bir İstanbul niyetim var. Fırsat olursa gelip bakayım.
  20. hsbasar

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi Ben 60 takini görmemiştim. Araç BJ45 olduğundan 40 serisinde olmalı.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri