Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar arabayı sattığım için elimde kutusu hiç açılmamış 94,95,96 Model Frontera Debriyaj Balata Seti 2.0 Sport var. İlgilenen arkadaşlara uygun ücret karşılığı vereceğim. 0-532-600 80 71. :)
:) Meraba arkadaşlar.karavan almayı düşünüyorum fakat çekme karavan mı? yoksa arabalı mı? karar veremedim.Sizler hangisini önerirsiniz ve ikisinin arasındaki avantaj ve dezavantajlar nelerdir? :o
:o Arkadaşlar merhaba.Ben sizlere birşey danışacağım.Yardımcı olursanız sevinirim. 94 model Frontera 20İ sport kullanıcısıyım. Şimdilerde ise almayı düşündüğüm bir Frontera 2.2 DTI Sport 2000 model var aklımda.Nasıl tavsiye edermisiniz? Olumlu veya olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum.Şimdiden...
Selam arkadaşlar 97 - 98 model tek kapı 20i Sport Frontera arıyorum.Tek şartım araba bakımlı ve orjinal olacak.Satan veya bilen arkadaşlar lütfen beni arasın.Hikmet ÜNLÜ 0532 - 600 80 71 :)
Ynt: Federal MT Çamur Lastiği ( Kullanılmamış )
arkadaşım merhaba bende Lada Niva var üzerindeki lastiklerin ebatları 205/16 yazıyor ama yüksekliğini bilmiyorum bana hangi ölçüde Federal m/t olur fiyatı kaç liradır.