Arama sonuçlarınız

1. mrteglmz

Bilecik' e Yolunuz Düşerse

Herkese merhaba, Sedat Bey saolsun bana tavsiye de bulundu buraya yazmam da fayda var sanırım :) Olur da yolunuz BİLECİK e düşerse gezenbilir dostlarını otelimizde ağirlamaktan sevinç duyarım. Şehrin tam ortasında ATATÜRK heykelinin karşısında otelimiz. selamlar murat eğilmez...

2. mrteglmz

avcı montu arıyorum

Ynt: avcı montu arıyorum sıtede gusel montlar var bu lınkten bakabılırsınız murat http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53343.0
  3. mrteglmz

avcı montu arıyorum

Ynt: avcı montu arıyorum merhaba, bilecikteyım ve bende ava gıdıyorum uzun suredır. amerıkadan mont ve pantalon getırttım ole calıda yırtılır cınsten deıl cok soguklarda bıle ınanılmaz sıcak turuyor. tavsıyen yurtdısına gıden bırı olursa rıca et getırt gerçi köylü amcalar bi içlik bide ceket...

4. mrteglmz

defender tercihi için yardım

Ynt: defender tercihi için yardım berk bey arac sızın evet karar asamasındayım bakalım ya nasıp ızmıt yolları gozukuyor sankı :) lada niva kullandım daıhatsu terıos ve ısuzu dmax ım halı hazırda var ama ıngılterede ıken bıgun alıcam demıstım defenderlardan bırtane defender hakkında teknık...
  5. mrteglmz

Ynt: defender tercihi için yardım yorumları okuyorum bır fıkır elde etmeye calısıorum acelem de yok aslen :) yorumlarınız ıcın tesekkur ederım sıte ıcındekı defenderlara bakım tekrar fıkrınızı alıcam. cok saolun murat

6. mrteglmz

Ynt: defender tercihi için yardım bır de bunu buldum.... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-off-road-meraklilari-icin/detay yakın iller den bakıorum acıkcası gıdıp alması gelmesı vs kolay olsun dıye...

7. mrteglmz

Ynt: defender tercihi için yardım bursada kı mavıyı cok begendım fıyatıda uygun ama.... karar vermek zor.
  8. mrteglmz

arkadaşlar merhaba; land rover defender almayı dusunuyorum bilecikteyım, sürekli ava ve off-road a gıdıyorum sızlere bırkac lınk verecegım ozellıkle bursada olan mavi arac ıcın dusuncelerınızı soylersenız cok sevınırım sımdıden tesekkurler murat eğilmez 1. tercıhım...
  9. mrteglmz

Satılık Lada Niva

Ynt: Satılık Lada Niva takas dusunmuyorum daha modellı bır lada alıcam.saolun

10. mrteglmz

Satılık Lada Niva

Ynt: Satılık Lada Niva http://www.sahibinden.com/lada_niva_indirim_-37WQQaXQQ20208505WQQpXQQdisplayitem? aracım bakımlıdır. baska arac alıcam oyusden satıorum bı bakın ıstersenız murat

11. mrteglmz

Lada Niva Satın Almayı Düşünüyorum

Ynt: Lada Niva Satın Almayı Düşünüyorum merhaba; bende 6500 tl ye lada niva lmıstım ama lastık olsun frenler olsun orası burası derken yıne masraf nerden baksan 8 e yaklastı bence daha bakımlı bır araba al masraf etme... komık olacak ama ben ladamı satıorum baska bır araba alacagım istersen bı...
  12. mrteglmz

Satılık Lada Niva

ARKADAŞLAR ARACIM SATILIKTIR... DETAYLAR İÇİN WWW.SAHİBİNDEN.COM İlan No: #20208505 YENİ BİR LADA ALACAĞIM İÇİN SATIYORUM. HİÇBİR EKSİĞİ HATASI DARBESİ VS. YOKTUR. MURAT EĞİLMEZ

13. mrteglmz

Bilecik' ten Lada Fotoğrafları

MERHABALAR; LADA YA 4X4 LASTİĞİ ALDIM DAĞ BAYIR DERE DEMEDEN GEZİYORUM. KAYINPEDER VETERİNER OLDUĞU İÇİN ARTIK ONA ŞÖFÖRLÜKTE YAPIYORUM HER KÖYE ÇIKAMIYOR TOURNEO CONNECT İLE. BİKAÇ RESİM EKLEDİM... SON RESİM İSE BİLECİK TEKİ KARASU DERESİNİN ORTASINDAN... :) SELAMLAR MURAT EĞİLMEZ
  14. mrteglmz

Bilecik'ten Bir Lada Niva

Ynt: Bilecik'ten Bir Lada Niva fahri arkadasım; lastıkler 120 tanesı 4 adet aldım ama okadar ses yapıyordu kı eskısehırden buraya kadar kafam şişti.... bugun 4 mevsım lastık aldım dıgerlerını cok agır kış fılan olursa takıcam selamlar
  15. mrteglmz

Ynt: Bilecik'ten Bir Lada Niva arkadaşlar buldum lastik eskişehir den... herkese tskkrler... fahri arkadasım bende bılecıkte merkezdekı petrol ofısınin sahıbıyım gelırsen buyur çayımı iç :)

16. mrteglmz

Satılık 31*10.5*15 MT Lastik

Ynt: Satılık 31*10.5*15 MT Lastik Dursun ustaya ve 8 bir çeyrek e tesekkurler... öğrenecez bakalım daha :)
  17. mrteglmz

Satılık 31*10.5*15 MT Lastik

Ynt: Satılık 31*10.5*15 MT Lastik selamlar cokda bilgim yok ama lada niva için bu lastikler uygun mudur? ınternette bı araçda gördüm sanırım ondan soruyorum... tesekkurler
  18. mrteglmz

Ynt: Bilecik'ten Bir Lada Niva arkadaşlar ıyı dıleklerınıze cok tesekkur ederım... ALLAH sizlere daha iyilerini kısmet eder inşallah saygılar selamlar

19. mrteglmz

Ynt: Bilecik'ten Bir Lada Niva fahri arkadasım telefonun fılan varsa yazarmısın? nerde varsa gelıp alayım lastık bılecıkte yok :(
  20. mrteglmz

Lada Hem Yükseldi, Hem de Spor Bir Görünüm Aldı.

Ynt: Lada Hem Yükseldi, Hem de Spor Bir Görünüm Aldı. merhabalar; aracın üstündeki lastik marka ve ebatlarını yazar mısın?? lastik arıyorum da malum.... lada için.....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri