Arama sonuçlarınız

1. CEM50

Defender a V8 disco motoru takabilirmiyim ?

Ynt: Defender a V8 disco motoru takabilirmiyim ? Bahsi geçen 3,5/v8 motor buıck ve pontıaclarda kullanılan 210/220''motorlardır temelde ve bu motorlar edelbrock manifold/ateşleme kitleri ile 1 inç =1 hp elde etmek mümkün hurdacılarda eski amerikan bol ama parça fiyatları ;D

2. CEM50

Land Rover 110 'u Elektronik Ateşlemeye Çevirmek

Ynt: Land Rover 110 'u Elektronik Ateşlemeye Çevirmek Özgür yaglı filtre iç direnç'ini artırmak için yag seviyesinin yüksek olması veya hava akım yollarının kısmi olarak kapatılmış olması gerek her ikiside bogulmaya yönelik bir çalışma saglayacagı için yakıtı arttırır(benzin'de ;D), Şehir içi...
  3. CEM50

Tüfek Seçimi Konusunda Yardım

Ynt: Tüfek Seçimi Konusunda Yardım Field hunter modelinin pompalı 20'' 5+1 olanını hilal avdan çekinceli olarak almıştım ancak dengesi ve çalışma kararlılıgı gerçekten tatminkar, lazer muhtemelen üzümlüde küçük atölyelerden birinde yapılan bir model.

4. CEM50

Land Rover 110 'u Elektronik Ateşlemeye Çevirmek

Ynt: Land Rover 110 'u Elektronik Ateşlemeye Çevirmek Series 3 ler 2500 degil 2250 cc motorludur orjinali distribütörleri 2500 cc den farklıdır bunu göz önünde bulundurarak sistemi aldıgınızı düşünüyorum çünki farklılık var ikisi arasında, kablolara gelince siyah kabloyu - yani şase kablosu...
  5. CEM50

Defender için bilmedigimiz parçalar

Ynt: Defender için bilmedigimiz parçalar Parça numara ve şekilleri el kitabı ve atölye kitabı bölümünde mevcut, bütün parçaların yerli ve uygun fiyata olanı oldugu gibi yurt dışından degişik varyasyonlarda modifiye ve yükseltmeye olanak veren parçalar mevcut parça seçimi tamamen sizin duygusal...

6. CEM50

ATV Motor Grubu

Ynt: yardım istiyorum Kanuninin ATV lerinin hiç biri 4x4 degil üstelik hepsi made in PRC 1 2 yaz yogun kullamın sonrası epey bi gayretle kullanımda tutabilirsiniz.

7. CEM50

1991 - 1999 4x4 Dodge 250 Hakkında Bilgi ?..

Ynt: 1991 - 1999 4x4 Dodge 250 Hakkında Bilgi ?.. KACKARIUM fotografını eklediginiz dodge akdeniz şeridinde tur düzenleyen bir firma için askam tarafından özel olarak tasarlanıp yapılmış araçtır, 250 lik dodgelar land'a göre daha iri yakıtı daha fazla vergisi yine landdan fazla ve paslanmak...
  8. CEM50

87 defender 60-85 km/h arası gelen tınlama

Ynt: 87 defender 60-85 km/h arası gelen tınlama Ana şanzımana zaten ATF yag olması gerekli 5. vites o kutuya sonradan ilave edildigi için ana şanzımanda 5. vites için farklı bir yag haznesi ve bu haznede bir yag pompası ve yag filitresi var ıslık sesini genelde filtre tıkanıp veya yag seviyesi...
  9. CEM50

Tüfekmi-PomPalımı Kararsız Kaldım Lütfen Yardımcı Olun...

Ynt: Tüfekmi-PomPalımı Kararsız Kaldım Lütfen Yardımcı Olun... 1,arkadaş dügüncü olabilir ;D 2,maçlardan sonra tüfegi tezahürat amaçlı kullanmayı düşünüyordur ;D 3,bir arkadaşımız gibi 44 magnumla kulaklıksız atış yapıp mest oluyordur ;D şimdilik aklıma gelenler bunlar.

10. CEM50

Ynt: Tüfekmi-PomPalımı Kararsız Kaldım Lütfen Yardımcı Olun... Sn adil26 pompalı tercihiniz sanırım görsel medyadaki özellikle abd yapımı filmlerin etkisinde kalarak oluşmuş, pompalı tabir edilen av tüfekleri fişek gramajlarını göz önünde tutarak degerlendiririseniz aynı çap ve namlu boyunda...

11. CEM50

Ynt: Tüfekmi-PomPalımı Kararsız Kaldım Lütfen Yardımcı Olun... Sn hahuki dökümanı alıntıladıgınız yeride yazarak emege saygı göstermek zor olmasa gerek.
  12. CEM50

VW T3 El Kitabı

Ynt: VW T3 El Kitabı Sahip oldugum 86 modelde yok 88 modelde orjinal hidrolik direksiyon vardı çıkma belki bulunur pompa ve depo arkada kutu önde epey uzun bir borulama vardı ancak çok enterasan sattıgımda araç 300,000 km sınırına dayanmasına ragmen sistemde en küçük bir sıkıntı yoktu(belkide 0...

13. CEM50

VW T3 El Kitabı

Ynt: VW T3 El Kitabı Pardon haklısınız araçtan ayrılalı epey oldu ;D ;D ;Dyukardaki proplen yataklarıda greslemeniz gerekli sadece metal alanlar greslenmiş proplen yataklar kuru çalışmış.
  14. CEM50

VW T3 El Kitabı

Ynt: VW T3 El Kitabı Kırmızı ile işaretli yerdeki proplen dayanak veya yatak fazla aşınmış buda 1,vites için kolu manüple ettiginizde olması gerekenden farklı bir yol izlemesine yol açarak 1, vitese geçişte sıkıntı yaratıyor, mavi ile işaretli yerdende anlaşıldıgı üzere kolun sürekli olarak...
  15. CEM50

VW T3 El Kitabı

Ynt: VW T3 El Kitabı Depo'da pompa'da hava yapmayacak sistemler, arada bir pompanın arkasında enjektör borularının çıktıgı yerde bir kör tapa var onu sökün birikmiş pislik aksın, hatalı avans vuruntuya sebep olur buda gürültüye, vites sistemi vw kaplumbaga ve T 2 lerden miras kaldıgı için ;D...

16. CEM50

Türkiye'nin İlk ve Tek Yerli Üretim Uçağı

Ynt: Türkiye'nin İlk ve Tek Yerli Üretim Uçağı Bahsi geçen uçagın akıbeti konuyu bilenler için ülkesini gerçekten sevenler için insanın içini parçalar düzeydedir, fabrika uçak üretimi durdurulduktan sonra MKE tarafından kontraplak imalathanesi olarak uzun bir süre çalışmış ve şu an kapalı...
  17. CEM50

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya Bunlarda benden olsun bu orijinalligi bozulmuş olarak şu anda trabzonda yeni aldıgım 2001 T 4 2,4 fiyatına satılmayı bekliyor.
  18. CEM50

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya 5 adet enjektör memesini 140 a aldım T 4 2,4 ve BOSCH orjinal 0 parça T 3 ile fiyatlar hemen hemen aynı 1,9 enjektörü kütükleriyle degişirse verimli olur ancak şu saatten sonra temizi bulunurmu bilmem T 3 lerinizi kıymetini bilin T 3 mü satıp T 4 aldım tamam daha...

19. CEM50

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. İllaki sarı olsun diye bi takıntınız yoksa orjinal siyahını 30 tl gibi bir rakkama satıyolar 0 parça olarak illede sarı olacaksa alırız bi kutu taxi sarısı sprey boya hallederiz ;D ;D ;D para sizin tabi siz bilirsiniz.
  20. CEM50

VW T3 El Kitabı

Ynt: VW T3 El Kitabı Berk bey arkaya dogru giden vites borusunun şanzımana irtibatlandıgı yerde bir rotil var bir onu birde arka debriyaj hidrolik merkezini gözden geçirin zaman içinde vites yerleri malzeme aşınması veya kişisel kullanım alışkanlıklarının yol açtıgı enterasan aşınmalar sonucu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri