Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 65 willys...
allah gönlüne göre versin.çok güzel olacak inşallah.kazasız belasız."aracı kaça aldın acaba ilk haliyle" diye sorsam ayıp olmaz değilmi.:)
Ynt: Satılık 1959 toplandıktan sonra kullanılmamış Willys
param olsa 2. araç olarak alırdım ama şu an için imkansız.sade olmuş araba süper bence.tek kusuru o da bana göre üstündeki kabin.arabayı ezmiş.heybetini düşürmüş. naçizane fikrim
Ynt: Gezenbilir Sticker larını nereden temin edeceğiz ???
herhangi bir reklamcı sticker ları basabilir.klasik o reklam tabelalarını bastıkları makinalar bu resmi çıkarabiliyor.
Ynt: Heider CF1 Super Power El feneri Bilgisi Olan Varmı
ülkemizde bu 2 linkteki fenerlerden satan firma bulunuyormu acaba.linkteki sitelere girdim baktım almaya karar verdim lakin ingilizcem sınırlı sayıdaki kelimelerden oluştuğu için beceremedim.:ülkemizden temin edebileceğim firma adresi...
Ynt: otomatik l200 ön fren balatası
diğer araçlarda fren balatası değişimi kaç senede veya kaç km.de yapılıyor bu konuda bilgin varmı.benimde aracım 2008 45000 de daha değiştirmedim balatalırımı.ama 4 senede 450 tl.normal değilmi.bende 45000. km bakımına gideceğim 450-500 tl istiyorlar daha...