Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankarada Meşhur Bir Ustayı Aradım Hillux e % 100 Kilit Olmaz Dedi
amerikada kilit bulundu maillerin sonucu powertrax lockright 294 $ nospin 427$ gemi ile gelmesi 60$ son durum bu.
Ynt: Defender 110 İçin Vinç Öneriniz?
aracınız hayırlı uğurlu olsun iyigünlerde çamurlayın.araçlarımıza vinç seçerken araç ağırlığı X 1,5 yada araç ağırlığı X 2 katı şeklinde seçiyoruz.araç ağırlığını hesaplarken tam techizatlı ağırlığıdır.7000 lb den aşağı sizin araç için uygun olmaz...
Ynt: Şehitler İçin Ortak Hareket?.
araçlarımızla yapacağımız anıtkabir e büyük bir konvoy çok ses getirecektir.böyle bir eylem için katılımın yüksek olması gerekli.
ilgileriniz için teşekkürler.kilit takılacak yurt dışından getirtmek için çalışmalarımı başlattım.kumandalı olanlar tercihimiz ...elektrikli olanlar sanki daha pratik.arızası az gibi ...tüm seçenekler değerlendiriliyor. :)
yavuz bey kafaya koydum kesinlikle kilit takılacak.kimi önerirsiniz.kim bu işi yapabilir.şehir fark etmez..
lsd kilitli araç kullandım ;D ;D ;D varlığını pek hissettirmedi. ilk virajda uçmakta var ama ben yinede %100 diyorum.
bu meşhur usta aynı zamanda parçada satıyor.toyotası olupta ondan parça almayan taktırmayan her halde yoktur.isim vermeyi o yüzden doğru bulmadım..
%70 lsd için 500tl diyor.lsd kilit önceki aracımda vardı pek işe yaramıyor.çamurda karda yada lastik havaya kalktığı durumlarda yokmuş gibi...meşhur usta tehlikelerden ve zararlarından dolayı olmaz demedi öyle bi anlattıki...
evet arkadaşlar .çok meşhur ve parçacı bir arkadaşımız toyota hılux e %100 kilit olmaz dedi.hiç uygulaması yok.hatta vx100 lerin bile bazılarında olur bazılarında lsd olur dedi.evet yapan, kullanan, uygulayan arkadaşlardan bilgi ve deyeyimleri rica etsek..ustamız haklımı ...hılux e %100 kilit...
Ynt: Sakarya - Hendek - Dikmen - Bolu - Abant Gölü Keşif Gezisi (20-22 Mayıs 2010)
çok güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler.ilk görsellerdeki diskoya ne oldu.. :)