Arama sonuçlarınız

1. endüstri

Ankarada Meşhur Bir Ustayı Aradım Hillux e % 100 Kilit Olmaz Dedi

Ynt: Ankarada Meşhur Bir Ustayı Aradım Hillux e % 100 Kilit Olmaz Dedi amerikada kilit bulundu maillerin sonucu powertrax lockright 294 $ nospin 427$ gemi ile gelmesi 60$ son durum bu.

2. endüstri

Defender 110 İçin Vinç Öneriniz?

Ynt: Defender 110 İçin Vinç Öneriniz? off-road teknik bölümünde pek çok bilgiler bulacaksın.bu arada tanışma köşesinde kendini tanıtmayı unutma... :)
  3. endüstri

Defender 110 İçin Vinç Öneriniz?

Ynt: Defender 110 İçin Vinç Öneriniz? aracınız hayırlı uğurlu olsun iyigünlerde çamurlayın.araçlarımıza vinç seçerken araç ağırlığı X 1,5 yada araç ağırlığı X 2 katı şeklinde seçiyoruz.araç ağırlığını hesaplarken tam techizatlı ağırlığıdır.7000 lb den aşağı sizin araç için uygun olmaz...

4. endüstri

Şehitler İçin Ortak Hareket?.

Ynt: Şehitler İçin Ortak Hareket?. araçlarımızla yapacağımız anıtkabir e büyük bir konvoy çok ses getirecektir.böyle bir eylem için katılımın yüksek olması gerekli.
  5. endüstri

ZJ Gerçek Olarak Ne Yakar

Ynt: ZJ Gerçek Olarak Ne Yakar aslan besliyen yemini düşünmez. :)

6. endüstri

Ağustos Sonu Balkanlara Trenle Yolculuk İçin Yardım

Ynt: Ağustos Sonu Balkanlara Trenle Yolculuk İçin Yardım hadi bakalım kolay gelsin...balkan göçmeni misiniz. ?

7. endüstri

Ynt: Ankarada Meşhur Bir Ustayı Aradım Hillux e % 100 Kilit Olmaz Dedi sevgili çağlar olmasada zorla olduracağız. ;D ;D ;D powertrax, lokka aynı mı? sitede tümer lokka takmış senelerdir kullanıyorum diyor .hiç tereddüt etme dedi.sizler diğer kullanıcı arkadaşlarımın tavsiyelerine uyarak...
  8. endüstri

Ynt: Ankarada Meşhur Bir Ustayı Aradım Hillux e % 100 Kilit Olmaz Dedi ilgileriniz için teşekkürler.kilit takılacak yurt dışından getirtmek için çalışmalarımı başlattım.kumandalı olanlar tercihimiz ...elektrikli olanlar sanki daha pratik.arızası az gibi ...tüm seçenekler değerlendiriliyor. :)
  9. endüstri

Ynt: Ankarada Meşhur Bir Ustayı Aradım Hillux e % 100 Kilit Olmaz Dedi yavuz bey kafaya koydum kesinlikle kilit takılacak.kimi önerirsiniz.kim bu işi yapabilir.şehir fark etmez..

10. endüstri

Ynt: Ankarada Meşhur Bir Ustayı Aradım Hillux e % 100 Kilit Olmaz Dedi lsd kilitli araç kullandım ;D ;D ;D varlığını pek hissettirmedi. ilk virajda uçmakta var ama ben yinede %100 diyorum.

11. endüstri

Ynt: Ankarada Meşhur Bir Ustayı Aradım Hillux e % 100 Kilit Olmaz Dedi yavuz bey çok teşekkür ederim...
  12. endüstri

Ynt: Ankarada Meşhur Bir Ustayı Aradım Hillux e % 100 Kilit Olmaz Dedi

13. endüstri

Ynt: Ankarada Meşhur Bir Ustayı Aradım Hillux e % 100 Kilit Olmaz Dedi bu meşhur usta aynı zamanda parçada satıyor.toyotası olupta ondan parça almayan taktırmayan her halde yoktur.isim vermeyi o yüzden doğru bulmadım..
  14. endüstri

Ynt: Ankarada Meşhur Bir Ustayı Aradım Hillux e % 100 Kilit Olmaz Dedi kaynak çok uzcuza gelir ama park manevralarında ne olur?
  15. endüstri

Ynt: Ankarada Meşhur Bir Ustayı Aradım Hillux e % 100 Kilit Olmaz Dedi kesin olmaz böyle kilit toyota hilux için yok dedi.

16. endüstri

Ynt: Ankarada Meşhur Bir Ustayı Aradım Hillux e % 100 Kilit Olmaz Dedi %70 lsd için 500tl diyor.lsd kilit önceki aracımda vardı pek işe yaramıyor.çamurda karda yada lastik havaya kalktığı durumlarda yokmuş gibi...meşhur usta tehlikelerden ve zararlarından dolayı olmaz demedi öyle bi anlattıki...
  17. endüstri

evet arkadaşlar .çok meşhur ve parçacı bir arkadaşımız toyota hılux e %100 kilit olmaz dedi.hiç uygulaması yok.hatta vx100 lerin bile bazılarında olur bazılarında lsd olur dedi.evet yapan, kullanan, uygulayan arkadaşlardan bilgi ve deyeyimleri rica etsek..ustamız haklımı ...hılux e %100 kilit...
  18. endüstri

Sakarya - Hendek - Dikmen - Bolu - Abant Gölü Keşif Gezisi (20-22 Mayıs 2010)

Ynt: Sakarya - Hendek - Dikmen - Bolu - Abant Gölü Keşif Gezisi (20-22 Mayıs 2010) çok güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler.ilk görsellerdeki diskoya ne oldu.. :)

19. endüstri

Takaslı Garmin Nuvi 200 Navigasyon Cihazı

Ynt: Takaslı Garmin Nuvi 200 Navigasyon Cihazı teşekkürler arkadaşım seri port çok eski teknoloji...benim pc de seri port bile yok..
  20. endüstri

Arkadaşımız Murat Çakıcı'nın (murat067) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Murat Çakıcı'nın (murat067) Doğum Günü Kutlu Olsun doğum günün kutlu olsun murat bey.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri