Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kronik Hararet
öncelikle geçmiş olsun... radyatör suyu kahverengi mi(sütlü kahve gibi)... azda olsa içinden hava kabarcıkları geliyormu. eğer soruların cevabı evet se contanız aşırı sıcaklıktan zarar görmüş ...silindir kapağı açılmadan sorunu çözmeniz mümkün değil...soruların cevabı hayır...
Ynt: 3L 2800 Dizel Motor!
toyota nın orjinal filtresi değil piyasadan buldum.bizim orjinal filtremizin aynı ölçülerinde ama dikey duruyor.sanki normal filtreyi dikey pozisyona getirmiş gibi...filtreyi 50 tl ye aldım boru kelepçe yağ falan 5o tl de onlar tuttu. önceki gezilerimde su ve çamur...
yardımların için teşekkürler.bu gün kaptan11 le hava filtresini yağlı filtreye çevirdik...performans artışı inanılmaz oldu motor sesi azaldı ve motorda bir rahatlama oldu.
tahliye subabı arızalıymış deforme olmuş. her şey normal.1tl ye iş çözüldü.hafif şekilde havanın geri tepmesi diğer araçlarda var.tek tek japon araçlarını kontrol ettim :) hatta bazılarını yoldan çevirdim... :)
selamlar...malum toyota sahibiyiz yağ, su, hava filtresi başka sorunumuz yok. :D ;) ... aracım 89 model 2800cc 3l dizel motor hangi yağ kullanılacak.15-40 yağ kullanıyorum...ama aynı model 2800cc dizel olan arkadaşım da 20-50 yağ kullanıyor.ustalardan bazıları kışın 15-40 yazın 20-50...
Ynt: Durmayan 68 Land Rover
bu model arabası olupta usta olmayan var mı? sorunun çözüldüğüne sevindim...her üçünüzüde allah uzun ömür versin.(land, naci efe ve sen)
Ynt: Bozuyük Acısu Yaylası (23-24 Mayıs 2010)
kadir bu güne kadar tanıştığım arkadaşların içinde en çabuk off road olayına adapte olan arkadaşlardan biri.. allah sonunu hayır etsin... avukatta diskonun stepneye yaslanmış yok böyle bi keyif.
Ynt: Benim Çirkinim (93 Vitara)
başlık yanlış (ÇİRKİN ) değil (ÇİKİN ) çirkin herkesin bildiği çirkin :) ÇİKİN çok güzel olan, iyi maşallahı olan demek, nazar değmesin diye çikin denir.. :) :) :) ... maşallah nazar değmesin aracınız çok güzel..