Arama sonuçlarınız

1. endüstri

Ordu Off Road Kulubü Kabadüz Kar Şenlikleri

Ynt: Ordu Off Road Kulubü Kabadüz Kar Şenlikleri bu havada ilaç gibi geldi kar ve 4x4 ler....10.ay dan önce kar göremeyiz artık...devamıda gelsin...

2. endüstri

Kronik Hararet

Ynt: Kronik Hararet öncelikle geçmiş olsun... radyatör suyu kahverengi mi(sütlü kahve gibi)... azda olsa içinden hava kabarcıkları geliyormu. eğer soruların cevabı evet se contanız aşırı sıcaklıktan zarar görmüş ...silindir kapağı açılmadan sorunu çözmeniz mümkün değil...soruların cevabı hayır...
  3. endüstri

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. buda benim ki.

4. endüstri

Karavanların 1. Köprüden Geçişi Serbest midir?

Ynt: Karavanların 1. Köprüden Geçişi Serbest midir? m1 olunca arazi taşıtı olmuyormu..
  5. endüstri

Nissancılar Neden Toplanıp Bir Yere Gitmiyoruz?

Ynt: Nissancılar Neden Toplanıp Bir Yere Gitmiyoruz? yakınbiryer olursa çok daha iyi olur...

6. endüstri

1986 Nissan Patrol-SD33 Günlüğümün Fotografları

Ynt: 1986 Nissan Patrol-SD33 Günlüğümün Fotografları çok beğendiğim araçlardan biri..elinizde dahada güzelleşmiş... kazsız belasız...iyigünlerde kullanın...

7. endüstri

Nissan Patrol Tarihçe

Ynt: Nissan Patrol Tarihçe selamlar..paylaşımınız için teşekkürler... görselleri ne zaman eklemeyi düşünüyorsunuz....
  8. endüstri

Erzurum'un Ayazında Kalan Discovery

Ynt: Erzurum'un Ayazında Kalan Discovery bazıları çok şanslı ....keşke benimde böyle bir işim olsa...hem offroad yap hem üste maaş al...
  9. endüstri

3L 2800 Dizel Motor!

Ynt: 3L 2800 Dizel Motor! toyota nın orjinal filtresi değil piyasadan buldum.bizim orjinal filtremizin aynı ölçülerinde ama dikey duruyor.sanki normal filtreyi dikey pozisyona getirmiş gibi...filtreyi 50 tl ye aldım boru kelepçe yağ falan 5o tl de onlar tuttu. önceki gezilerimde su ve çamur...

10. endüstri

Bozuyük Acısu Yaylası (23-24 Mayıs 2010)

Ynt: Bozuyük Acısu Yaylası (23-24 Mayıs 2010) ha ha ha fotomodel tuttum bunu... :) o kocaman defenderle ''0'' bedenmi.. ::) ;D

11. endüstri

3L 2800 Dizel Motor!

Ynt: 3L 2800 Dizel Motor! yardımların için teşekkürler.bu gün kaptan11 le hava filtresini yağlı filtreye çevirdik...performans artışı inanılmaz oldu motor sesi azaldı ve motorda bir rahatlama oldu.
  12. endüstri

3L 2800 Dizel Motor!

Ynt: 3L 2800 Dizel Motor! tahliye subabı arızalıymış deforme olmuş. her şey normal.1tl ye iş çözüldü.hafif şekilde havanın geri tepmesi diğer araçlarda var.tek tek japon araçlarını kontrol ettim :) hatta bazılarını yoldan çevirdim... :)

13. endüstri

3L 2800 Dizel Motorda Hangi Yağ Kullanılıyor.

selamlar...malum toyota sahibiyiz yağ, su, hava filtresi başka sorunumuz yok. :D ;) ... aracım 89 model 2800cc 3l dizel motor hangi yağ kullanılacak.15-40 yağ kullanıyorum...ama aynı model 2800cc dizel olan arkadaşım da 20-50 yağ kullanıyor.ustalardan bazıları kışın 15-40 yazın 20-50...
  14. endüstri

Nissan Country 2005 Model 4X4 Diesel Off-Road ve Onn-Road

Ynt: Nissan Country 2005 Model 4X4 Diesel Off-Road ve Onn-Road maşallah süper olmuş...kazasız belasız...bi mahsuru yoksa toplam maliyet nedir.
  15. endüstri

Durmayan 68 Land Rover

Ynt: Durmayan 68 Land Rover bu model arabası olupta usta olmayan var mı? sorunun çözüldüğüne sevindim...her üçünüzüde allah uzun ömür versin.(land, naci efe ve sen)

16. endüstri

Ynt: Bozuyük Acısu Yaylası (23-24 Mayıs 2010) kaptan çok acil yağlı filtre ve şnorkel lazım...sendeki sorun bendede başladı :) :) :)
  17. endüstri

Ynt: Bozuyük Acısu Yaylası (23-24 Mayıs 2010) kaptan döktürmüşsün yine... ne zaman çektin bu kadar görseli.. :)
  18. endüstri

Skystar Rally Raid (Off-road Modifikasyonu)

Ynt: Skystar Rally Raid (Off-road Modifikasyonu) araziye en çok yakışan araçlardan biri.. güle güle kullanın...

19. endüstri

Ynt: Bozuyük Acısu Yaylası (23-24 Mayıs 2010) kadir bu güne kadar tanıştığım arkadaşların içinde en çabuk off road olayına adapte olan arkadaşlardan biri.. allah sonunu hayır etsin... avukatta diskonun stepneye yaslanmış yok böyle bi keyif.
  20. endüstri

Benim Çirkinim (93 Vitara)

Ynt: Benim Çirkinim (93 Vitara) başlık yanlış (ÇİRKİN ) değil (ÇİKİN ) çirkin herkesin bildiği çirkin :) ÇİKİN çok güzel olan, iyi maşallahı olan demek, nazar değmesin diye çikin denir.. :) :) :) ... maşallah nazar değmesin aracınız çok güzel..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri