Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaşlar 6 ay önce motoruma komple rektefe yaptırdım a dan z ye her şey yenilendi sadece krank kaldı.yaklaşık 15 gün önce hava filteresinin altındaki su tahliye sibobunun hareket ettiğini gördüm içeri ve dişarı şekilde oynuyor ve ses yapıyor(rolantide çalışırken).elimle dokunduğumda...
Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz
harika gezi olmuş her kes bir köşede oynamış, eğlenmiş.böyle giderse nazar olacaksınız maşallah diyelim.:)
Ynt: Bilecik - Bozüyük Kömürsu Yaylası Macerası (09 Mayıs 2010)
önceki aracımda (gc) bahsettiğiniz üçgen bağlantıyı yaptığımda alt şaseden gelen ve dik olarak çalışması planlanmış olan çeki noktalarım birbirine doğru esnemiş ve o şekilde kalmıştı :( . bildiğim kadarıyla çeki noktaları yükü tam...
Ynt: Toyota Hilux'e Vinç Tamponu Yapım Aşamaları
tamponu bayağı yola soktuk hala bitmedi ama...sinyal yerleri açılacak. gömme sis yapılacak vinç yeri açılacak şimdilik böyle idare ediyoruz. :) :)
Ynt: Bilecik - Bozüyük Kömürsu Yaylası Macerası (09 Mayıs 2010)
kaptan süper gezi oldu ....her şeyy yine harikaydı...yalnız önceki fotolarda toyota yı ters görünce ödüm koptu. sevgili sutozu siz yokken iki kere zirve yaptık. ;)
evet onlar biziz iki kafadar her hafta başka yerlerde dolaşıyoruz.gerçi böbrek taşlarını düşürmede suya gerek yok ..toyota nın üzerine tanımam ama.bu arada imzan çok güzel o şiire bayılırım.
Ynt: Nissan veya Diğer Pick - Uplar 1 Milyon Km. Yapar mı.?
aracım km ömrünün off road ile direk alakalı olacağını düşünmüyorum.aracın hızlı gidip gitmemesi değil de daha çok yüksek yada düşük devirle kullanımı ile alakalı olacaktır.arazideki düşük vites ve düşük hız aracı uygun devirde...
sevgili sisdağili arka tamponu daha önce yapmıştık klasik bi görüntü ama çok sağlam ve işlevsel ayrıca tamponun içine 80 mm '' U '' demirinden birde destek var fotoları koyarım.sizin düşünceniz biraz daha farklı sanırım...