Arama sonuçlarınız

1. endüstri

3L 2800 Dizel Motor!

Ynt: 3L 2800 Dizel Motor! ?

2. endüstri

Bütün Uzakdoğu Araçlarının 0 Yedek Parçaları

Ynt: Bütün Uzakdoğu Araçlarının 0 Yedek Parçaları toyota ln 106 kasa 1989 model hilux ... arka diff için %100 kilit arıyorum.
  3. endüstri

3L 2800 Dizel Motor!

selam arkadaşlar 6 ay önce motoruma komple rektefe yaptırdım a dan z ye her şey yenilendi sadece krank kaldı.yaklaşık 15 gün önce hava filteresinin altındaki su tahliye sibobunun hareket ettiğini gördüm içeri ve dişarı şekilde oynuyor ve ses yapıyor(rolantide çalışırken).elimle dokunduğumda...

4. endüstri

TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz harika gezi olmuş her kes bir köşede oynamış, eğlenmiş.böyle giderse nazar olacaksınız maşallah diyelim.:)
  5. endüstri

Bilecik - Bozüyük Kömürsu Yaylası Macerası (09 Mayıs 2010)

Ynt: Bilecik - Bozüyük Kömürsu Yaylası Macerası (09 Mayıs 2010) önceki aracımda (gc) bahsettiğiniz üçgen bağlantıyı yaptığımda alt şaseden gelen ve dik olarak çalışması planlanmış olan çeki noktalarım birbirine doğru esnemiş ve o şekilde kalmıştı :( . bildiğim kadarıyla çeki noktaları yükü tam...

6. endüstri

KJ ile Aranıza Katıldım Arkadaşlar

Ynt: KJ ile Aranıza Katıldım Arkadaşlar hayırlı olsun... ileriki fotolar daha agresif olacak eminim....

7. endüstri

Ynt: Bilecik - Bozüyük Kömürsu Yaylası Macerası (09 Mayıs 2010) kaptan bayağı yorucu bi gezi oldu...özelliklede senin için...
  8. endüstri

Arkadaşımız Yunus'un (yunus bager) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Yunus'un (yunus bager) Doğum Günü Kutlu Olsun doğum günün kutlu olsun yunus...wikipediyle aran nasıl .suv araştırması bittimi....
  9. endüstri

Toyota Hilux'e Vinç Tamponu Yapım Aşamaları

Ynt: Toyota Hilux'e Vinç Tamponu Yapım Aşamaları ,

10. endüstri

Ynt: Toyota Hilux'e Vinç Tamponu Yapım Aşamaları tamponu bayağı yola soktuk hala bitmedi ama...sinyal yerleri açılacak. gömme sis yapılacak vinç yeri açılacak şimdilik böyle idare ediyoruz. :) :)

11. endüstri

Ynt: Bilecik - Bozüyük Kömürsu Yaylası Macerası (09 Mayıs 2010) kaptan süper gezi oldu ....her şeyy yine harikaydı...yalnız önceki fotolarda toyota yı ters görünce ödüm koptu. sevgili sutozu siz yokken iki kere zirve yaptık. ;)
  12. endüstri

Ynt: Toyota Hilux'e Vinç Tamponu Yapım Aşamaları aracım 89 model ln 106 kasa ...2.8 3L dizel motor....

13. endüstri

Ynt: Toyota Hilux'e Vinç Tamponu Yapım Aşamaları evet onlar biziz iki kafadar her hafta başka yerlerde dolaşıyoruz.gerçi böbrek taşlarını düşürmede suya gerek yok ..toyota nın üzerine tanımam ama.bu arada imzan çok güzel o şiire bayılırım.
  14. endüstri

Nissan veya Diğer Pick - Uplar 1 Milyon Km. Yapar mı.?

Ynt: Nissan veya Diğer Pick - Uplar 1 Milyon Km. Yapar mı.? aracım km ömrünün off road ile direk alakalı olacağını düşünmüyorum.aracın hızlı gidip gitmemesi değil de daha çok yüksek yada düşük devirle kullanımı ile alakalı olacaktır.arazideki düşük vites ve düşük hız aracı uygun devirde...
  15. endüstri

6 Mayıs Sabaha Karşı . . .

Ynt: 6 Mayıs Sabaha Karşı . . . özlemle anıyoruz....

16. endüstri

Ynt: Toyota Hilux'e Vinç Tamponu Yapım Aşamaları ,
  17. endüstri

Ynt: Toyota Hilux'e Vinç Tamponu Yapım Aşamaları son gezimizden arka görüntü için bir kaç foto kaptan11 abdullah beyin objektifinden
  18. endüstri

Ynt: Toyota Hilux'e Vinç Tamponu Yapım Aşamaları sevgili sisdağili arka tamponu daha önce yapmıştık klasik bi görüntü ama çok sağlam ve işlevsel ayrıca tamponun içine 80 mm '' U '' demirinden birde destek var fotoları koyarım.sizin düşünceniz biraz daha farklı sanırım...

19. endüstri

Ynt: Toyota Hilux'e Vinç Tamponu Yapım Aşamaları sağ olun darısı herkesin başına...kaptan biraz tarif ette sanada şık bi tampon tasarlayalım...
  20. endüstri

Ynt: Toyota Hilux'e Vinç Tamponu Yapım Aşamaları bi kaç eksiğimiz kaldı...2''borudan değişik bi koruma planlıyorum hadi bakalım çoğu gitti azı kaldı..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,094
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri