Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
Aracımın satışı ile ilgili fotoğraflar eklenmiştir ve yeni fiyat biçilmiştir. İlgilenenlere..
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12838.new#new
Ynt: Sizce Hangi Lada Güzel?
valla ne yalan söyleyeyim soldaki benim daha çok hoşuma gitti. 3-5 modifiye attığınızı düşünsenize arkadaşlar.. bence dah güzel olur..
Ynt: Karamürsel - Gölcük Keşif Gezisi (20 Temmuz 2008)
cüneyt; güzel bir gezi olmuş babacan; yalnız sofrada et göremedim ben ;) ama megane ile gitmişsin normal tabi :) :) :)
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
hepsini batırmazsam adam değilim :)
sedat karadenizden aç gelecekmiş zaten.. ben de 9 yıldır aazıma lokma koymadım.. ;) ;)
Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008)
Yahu Derya; şu şapkayı bana bi gunlugune versene; işe bi gün bunla gideyim. Tersanedeki tüm karizmanın cizildiginin resmidir ;)
Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008)
Yine gevşekler; yine çok yiyenler, yine kamyonlar.. ;D Ben çok eğlendim. Harikaydı.. Aynı şeyi bi de şehir hatları vapurunda kotarabilirsek olmuş demektir ;) Hepinize teşekkürler arkadaşlar.. Amina hariç.. Haa bi de Nilsu hariç.. ;D ;D ;D
Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisine Gidiyor! (6 Temmuz 2008 Pazar)
Zerrin; sen de mi geliyon aaaaa; sen Titanic' i seyretmişmiydin? Ön kasarada yerimizi ayırtalım şimdiden ;D ;D ;D
Sedat; sana inanıp ben de bi Capri aldım ha.. Paraşütten bomak zorunda kaldılar onu yapabilmek için.. Eğer bi de suya gireceksek Haşema yaptırmak daha da pahalı.. TIR' ın bütün gelirini bi tekne gezisine mi harcıcaz şimdi :)...
Kalifiye TIR cıdan direksiyon dersleri verilir.. Hem kamyonun arkasında KOLEJLİM' de yazıyo Nİlsun ha.. Annayan annar artıkın..
Bambi; mahsustan yapmış olmasın; teknenin overload yük dengesini koruma adına.. Pek bi içerledim ama şimdi... Hem benim TIR' ı koyacak yer bulabilir miyiz acaba Derya Bambi ve Sedat? Tam da o saatte yük boşaltıp gelecem de...
Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)
Ya valla Fatihcim; dikkat ediyorum da; nedense hep sana denk gelmiyor. Gelecektim ama... Katılacaktım ama... Bu Gezenbilir sana kısmet değil diyelim artık ;D ;D