Arama sonuçlarınız

1. U

Freelander 2 19" veya 17" Jant

Ynt: Freelander 2 19" veya 17" Jant siz benim yazdığım yokohama A/Tveya conti A/T (235*65*17) leri inceleyebildinizmi,bence hafta sonu biraz offroad yapıp ,hafta içi M/T lastiklerle asfaltta dolaşmak teknik açıdan pek hoş olmaz bence selamlar

2. U

LR Freelander

Ynt: LR Freelander ingiltere de bu araçları yükseltip yarışlarda kullanıyorlar,acaba burada da yükseltme kitleri varmı , araştırmak lazım
  3. U

2010 defender 90 hakkında düşünceleriniz?

Ynt: 2010 defender 90 hakkında düşünceleriniz? heytem bey öncelikle hayırlı olsun bir adet geçen ay içinde 110 kasa borusan avcılarda gördüm,teslim ediliyordu,50 000 euro ya yakın ederi vardı,dışı aynı gibi ama iç tabiki değişik,tablolar ve konsol disco 3 ten esintili,güzel olmuş arka koltuklar...

4. U

Defender 110 İçin ABS Sistemi

Ynt: Defender 110 İçin ABS Sistemi arkadaşlar yeni defender da abs de var,tc de var,yani aynı araca uygulanmış,zaten abs ,tc ile entegre çalışıyor tabiki abs erken durmayı sağlamıyor,ama kaygan zeminlerde stabil ve düzgün durmayı sağlıyor,olayı illa arazi diye düşünmeyin,kar yağınca...
  5. U

2001 discovery 4.0 v8 için ekipman

Ynt: 2001 discovery 4.0 v8 için ekipman öncelikle geçmiş olsun,araçlar için offroad veya arazide olabilecek hasarları kapsayan sigorta varmı acaba ben lr experience in araçlarının olabilecek hasarlar için kaskolarının bu aktiviteleride kapsadığını duymuştum tabiki primi yüksektir herhalde,ama...

6. U

Freelander 2 19" veya 17" Jant

Ynt: Freelander 2 19" veya 17" Jant 17 inch için yokohama go 12 veya conti crosscontact a/t var görünüyor(235*65*17) yorumlarda ikiside iyi görünüyor,hatta conti de jantın kenarını koruma özelliğide varmış selamlar

7. U

Freelander şanzıman sorunu

Ynt: Freelander şanzıman sorunu neyse geçmiş olsun gördünüzmü bakın,hemen inanıp açtırmaya gelmiyor,ama tanıdığınız ve güvendiğiniz bir usta ise başka tabiki herhalukarda servislere danışmakta fayda var bence selamlar
  8. U

Freelander şanzıman sorunu

Ynt: Freelander şanzıman sorunu ben olsam servise götürüp fikrini alırım,acaba oto.vitesmi,belkide ,bir sensör,veya valf olabilir,çünkü çok komplike sistemler,hemen abi ,.... sebeb şu diye atıp tutmaya gelmez,inanıp açtırmaya hiç gelmez, servis diagnostik olarak bakıp belkide sorunu hemen...
  9. U

2010 jeep liberty

Ynt: 2010 jeep liberty dizel mi benzinlimiye sizin hesaplamanız lazım,kullanımınıza ve vergilere göre maliyetlerini fakat liberty nin arka aks bağlantı tipi zaten hiçbir zaman için çok onroad konforuna yönelik değil,offroad tipi arka aks bağlantısı ve truck handling tarzı sürüşü...

10. U

2010 jeep liberty

Ynt: 2010 jeep liberty benim her iki aracıda kullanma şansım oldu,freelander 2 nin yol tutşu ve konforu tartışmasız daha iyi iç dizayn,ve kalıte,çok daha iyi,adeta kayar gibi hıazlanmakta,görüş açıları daha iyi liberty de yan çamurluk çıkmaları görülmemesi benim hoşuma gitmemişti,dar...

11. U

Land Rover Experience Eğitimleri

Ynt: Land Rover Experience Eğitimleri 17 inch de yokohama go 12 ve conti a/t lastikler var,235*65*17 de 19 inch de yanaklar da daraldığı için taş toprakta kesilme riski var, siz lastik havalarına da bakın,ne olursa olsun hemen aquaplaning e düşmemesi gerekir,conti genelde su olaylarında...
  12. U

LR Freelander

Ynt: LR Freelander her aracın sorunu oluyor,biliyorsunuz en ciddi markalar bile arasıra araçları toplatıyorlar filan sorunu az görünen markaları freelandır ın girebileceği aktivitelere soksanız ne olacak acaba,hangisi bir camel veya g4 girebilir selamlar

13. U

Ynt: Land Rover Experience Eğitimleri ben lr 2 nin üzerindeki goodyear m+s lastiklerle denedim,bayağı çamurda kemerburgaz orman içi,maden sahaları içi,kısırkaya plajında kum zeminde sürdüm,umduğumdan iyi çıktı lastikler özellikle bu lastiklerle denedim ki lastik handikapıda girsin işin içine...
  14. U

Ynt: Land Rover Experience Eğitimleri öncelikle aracınız hayırlı olsun eğer yeni araç ise size eğitim için kupon verirlerdi,bence isteyin zaten kendi aracınız ile değil ,experience service in araçları ile yapılıyor benim kastedtiğim bedava olan ve aracı tanımaya yönelik eğitim,arazide,iniş...
  15. U

Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model

Ynt: Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model merakla takip ediyorum,ilk hallerinde uzaktan bile olsa moralimi bozdu,şimdi ise güzelleşmeye başladı boyanın en altına ön koruyucu malzeme atılıyormu,zira bir sürü yer taşlanıyor,fabrikanın kataforezleri gidiyor bunun yerine kaim olacak ne...

16. U

İzci

Ynt: İzci izci nin gerçekleştirdiği dizide çevreye duyarlılık ve mesajlarda ön planda yoksa bizde bu işde herkes bir arazi aracı alıp doğaya çıkarsa bahsi geçen kurallara gerekli titizliliği göstermeden buda felaket olur diye korkuyorum,bence en önemli vurgulanması gereken noktalardan biri...
  17. U

LR Freelander

Ynt: LR Freelander freelander 1 biliyorsunuz camel trophy de kullanılmıştı,youtube da ilgili videolarını bulabilirsiniz, siz hardoffroad yapmayacaksanız,bence kabiliyet olarak diğer softroader lar ile kıyaslanamaz,zaten yapılma amacı veya kullanım amacı bu değil,gerçi dışarıda modifiye edilmiş...
  18. U

İzci

Ynt: İzci zaten dizinin sonundaki casting de araç sıralamalarında ve... yazmasının bir anlamı,ayrıcalığı olmalı bence hayırlı seneler selamlar

19. U

İzci

Ynt: İzci öncelikle emeği geçen herkese çok teşekkürler,amatör ruhla gayet profesyonel iş çıkarılmış bence, süresi gayet iyi,reklam gibi kesilmeler olmamasıda cabası gezilere katılabilme imkanı çok iyi bir düşünce,olay nasıl şekillenecek bilmiyorum ama bende gezilere adayım izninizle bu arada...
  20. U

Discovery 2 2.5

Ynt: dıscovery 2 2.5 sizin yapmayı düşündüğünüz gezilerde disco nun sorun çıkartması zaten beklenmemeli,hem bu iş hoşunuza giderde daha da ileriye götürmek isterseniz işi, modifiyeye açık aracınız hazır olur karizması da tartışılmaz zaten selamlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri