Arama sonuçlarınız

1. U

Disco Batmaz

Ynt: Disco Batmaz en önemlisi snorkel bağlantıları başarılı yapılmış anlaşılan

2. U

Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik...

Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Allah rahmet eylesin,yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum
  3. U

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) aynen katılıyorum bilgi verenler hangi trafik şartlarında ,nerede olduklarını da yazmalarında fayda var,yoksa diğer insanları vahamete sürükleyip araçlarından mutsuz olmalarına yol açıyorlar ayrıca öyle değerler yazılıyorki aracın fabrika...

4. U

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Bence bir anormallik yok gibi zira kısa menzil kullanıldığında tüm araçlar daha fazla yakıyorlar, araç ancak rejime geldiğinde sizin yol bitiyor,hele kış aylarında dahada verimsiz olmakta
  5. U

DİSCOVERY SERİ 1 VİTES KOLU ÇOK SERT ŞİKAYETİ

Ynt: DİSCOVERY SERİ 1 VİTES KOLU ÇOK SERT ŞİKAYETİ değerli ve enteresan bilgi için teşekkürler demekki seneler içerisinde kabın içindeki yağ sızmış kullana kullana vites kolunu,herhalde sızdırmazlık için bir contası falanda vardır ama sertleşmiştir herhalde, yeni yağ eksilene kadar gene epey...

6. U

2014 Chrokee

Ynt: 2014 Chrokee italyanlarla ortaklar ama , bu garabet tasarım italyan işi değil bence >:( korkarım bunlar yakında rubicon a da el atarlar ???

7. U

TERRAİN RESPONSE SİSTEMİ ÇALIŞMAŞMASI

Ynt: TERRAİN RESPONSE SİSTEMİ ÇALIŞMAŞMASI Kıymetli bilgiler için teşekkürler Lr nin önemli bir özelliğine açıklık getirmişsiniz Araç yönetimi üzerinde etkisi tartışılmaz ama s/ w ağırlıklı olması biraz tedirgin etmekte, kritik bir durumda arazide devre dışı kalırsa diye , o zaman sadece diğer...
  8. U

Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi

Ynt: Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi Enis bey kıymetli ve aydınlatıcı bilgiler için teşekkür etmek isterim Hobby olarak ilgimi çeken bu konuda aydınlanmamı sağladınız , lr araçları üzerine samimi ve değerli bilgilerinizi takip etmekteyim
  9. U

Dacia Duster DAKAR 2013

Ynt: Dacia Duster DAKAR 2013 http://www.renault.com.ar/dakar/equipo.php Duster dakar ile ilgili teknik bilgiler bu linkte var

10. U

Windstopper ceket

Ynt: Windstopper ceket arkadaşlar, burada üretilen ve fiatlarıda mantıklı malzemelere bakmanızı tavsiye ederim,ben windresist olandan aldım,memnunum,geçen karda kısa kollu tshirt üzerine giyip gittim,koruması başarılı ,firma transanatolia olayının giysi tedarikçisiydi http://www.kanyonltd.com/

11. U

lr freelander 1.8 i!!! yapmayın beyler o kadarda kötü değil!!!

Ynt: lr freelander 1.8 i!!! yapmayın beyler o kadarda kötü değil!!! Söylediklerinize aynen katılıyorum,önemli tesbitler
  12. U

Freelander yükseltme kiti yardım...

Ynt: Freelander yükseltme kiti yardım... hayırlı olsun,bayağı yükselmiş görülüyor seçtiğiniz lastik tabiki hızlanma,hız göstergesi değerlerini değiştirecektir,sürerken göz önünde bulundurmalı amortisör tabağına bayağı yaklaşmış,gerçi lastikle aynı anda hareket etmekte,ama lastiğin üzerindeki...

13. U

Ynt: Freelander yükseltme kiti yardım... lastikleri A/T cinsi seçilebilir,yanılmıyorsam %2 ye kadar ebat değiştirilmesinin mahsuru yok deniyor sonrada fotolarını koyarsınız artık kolay gelsin
  14. U

Ynt: Freelander yükseltme kiti yardım... ingiltere de yükseltme kiti var,getirtilebilir,veya burada landrover parçaları ve aksesuarları getiren firmalara sipariş verilebilir bence uygulandığına ve yarışlarda kullanıldığına göre sıkıntısı yoktur lastik mevzusu sonra araştırılır,dışarıdaki...
  15. U

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok bu konuda bir bilgim yok,başlayınca anlarız veya biryerlerde not olur herhalde

16. U

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok teşekkürler,anlaşılan devamlı 4 çeker sistemine geçilmiş,dağılımı ayarladığı söyleniyor daha öncekinde 2 çeker seçeniğide vardı gerçi vites otomatik ama çift kavramalı sistem,manual a yakın yakması beklinir,bence 40/60 devamlı 4 çekmesi yakıtı arttırıyordur
  17. U

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok hayırlı olsun,izlenimlerinizi bekliyoruz
  18. U

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok boşuna dememişler kuzu kurdun,yol fordun diye şaka bir yana yeni ranger 3.2 lt,otomatik,arka kilitlide gözüm var ama mtv adamın belini büküyor

19. U

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok zor yollar programında amarok lar kullanılacak bakalım göreceğiz ,vaziyetler,izlenimler nasıl olacak
  20. U

TRT Zor Yollar yeniden başlıyor işte yeni araçları

Ynt: TRT Zor Yollar yeniden başlıyor işte yeni araçları merakla bekliyoruz,hem yöreleri,hemde araçları hayırlı olsun

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri