Arama sonuçlarınız

1. U

jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi?

Ynt: jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi?

2. U

Ynt: jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi? herkesin görüş ve düşüncelerine saygımız var,ve alınmalı,sorulmalı ama ben bu araçların hepsini denerim ki imkan var,isteklerime ve izlenimlerime göre karar veririm, ayrıca araçlardaki teknik gelişme ve sunulan uygulamalar ve test sürüşünde aracın...
  3. U

offroadcuyuz diyenlere şahin ile net cevap :):)

Ynt: offroadcuyuz diyenlere şahin ile net cevap :):) uludağ a çıkarkende bir zamanlar şahin veya tempra taksiler kış lastiği ile zincirsiz çıkıyorlardı,buna karşılık zincir takan suv lar bile var dı

4. U

Ynt: jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi? benim ikisindende aldığım izlenim nitro aynı sınıf liberty den daha gürültülü,camlar nerdeyse bankaların para arabaları gibi kısa /dar sadece ikisi arasında seçimse gözü kapalı liberty derim
  5. U

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu emeğinize sağlık,fragmandan belli devamını diliyorum

6. U

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok arkadaşlar bende 4.nesil golf vardı ,onunda vites geçişleri kemikli idi demekki vw şanjımanlarının karakteristiği bu

7. U

4X4 PICK-UP’ların ÖTV ve MTV Tutarları Hakkında

Ynt: 4X4 PICK-UP’ların ÖTV ve MTV Tutarları Hakkında amaç bence yukarıda da bir arkadaşın dediği gibi belirli iki holdingin getirdiği markalara kaydırmak,veya onları kayırmak bu boyut uygulamasının başka bir açıklaması yok
  8. U

Ynt: 4X4 PICK-UP’ların ÖTV ve MTV Tutarları Hakkında yani orada da markaya göre bir kaç cm için alıcı kaybedecek ve dünya vergi ödeyecek,aynı tür kamyonet almasına rağmen ne kadar adaletli iş >:( buna diğer markalar herhalde itiraz etmişlerdir,hepsi neyse o olsun,adalet vergi uygulamasının...
  9. U

Ynt: 4X4 PICK-UP’ların ÖTV ve MTV Tutarları Hakkında sonradan aklıma geldi cari açığı azaltma kaygısı da etkili,zira ötv ler onun için arttırılmıştı,bu arada 4x4 kamyonetleride iteleyivermişler bu arada kurunun yanında yaş da yanıyor ,zira parası kuvvetli olan biraz geciktirse bile alıyor zaten

10. U

Ynt: 4X4 PICK-UP’ların ÖTV ve MTV Tutarları Hakkında belli ki bir kısım talep suv dan,pickup a kaymış,zaten yollardan anlaşılmakta önünü keselim düşüncesi olabilir

11. U

Ynt: 4X4 PICK-UP’ların ÖTV ve MTV Tutarları Hakkında ikisinin amacı farklı esasında,daha fiatı ucuz durumdayken bende bir ara heves etmiştim ama istanbul içinde ailedeki tek araba olarak kullanmak zahmetli ve uygun değil bence kamyonetle birlikte hepimizin bildiği bir çok sorunuda beraberinde...
  12. U

Ynt: 4X4 PICK-UP’ların ÖTV ve MTV Tutarları Hakkında belkide daha listeleri revize etmediler

13. U

Ynt: 4X4 PICK-UP’ların ÖTV ve MTV Tutarları Hakkında ben listelere şöyle bir baktım,aşağı yukarı aynı fiat bandındalar,aşırı bir yükselme göremedim(vw ve toyota)mesela
  14. U

2012 freelander

Ynt: 2012 freelander eğer yapmadıysanız aracı almadan önce Borusan yetkililerinden test sürüşü isteyin,arazide deneme yapılabiliyor onlar sizi landrover exp.center a yönlendirirler ,şu aralar ortam bayağı ıslak ve zemin çamurlu,kaygan vereceğiniz paraya deyip değmeyeceğine ve arazi...
  15. U

zira aynı özellikve motor hacmi olan iki aracı örnek verelim nissan navara ve patfinder navara pickup patfinder ise suv gurubunda iki araçta hemen hemen aynı yapıya sahip ama aralarında neredeyse iki katı fiyat farkı var... biz bu farkı ödemeyip yukarda sıraladığımız yöntemi kullanıyoruz...

16. U

birbiri ile uyuşmayan haksız ve mantıksız uygulamalar, deveye de aynı soruyu sormaktan bıktım şahsen,
  17. U

4x4 kamyonetlerin ötv ve mtv leri aynı motor hacmi kategorisindeki 4x4 suv lar ile aynı,yani kamyonet diye bir ayrıcalığı yok 4x2 ler kamyonet tarifeleri üstünden ücretlendirilmekte bu yeni ötv artışı ile fiatlarıda uçmuştur ki,stoklarda fazla tutulmuyor demek ki
  18. U

Dacia Duster arka cam silecek rolesi

ben uzun süre kangoo modellerini kullandım,bu rahatsızlıklara alışkınım ,ama yeri geliyor gerekiyor,insanı ve sürüş konforunu etkiliyor,dacia da kangoo ya benziyor,zaten aynı aileden kangoda ön cam fasıla ayarlıdır,yani kademelidir araç hareket haline geçtiğinde kapıların...

19. U

premium sınıf ve lux sınıf suv larda fasılalı silecekler vardır arkada,şehir içinde pek sık gerekmiyor belki ama uzun yolda ,hız varken gerekli bence birazda arkaya ne kadar sıklıkta,ve ne detayda ,baktığınıza da bağlı,zemindeki kirliliğe bağlı,ben yıllarca Kocaeli istikametine gittim,,yeri...
  20. U

paçalık genelde arkadaki araçlar ve aracın alt tampon,marşpiyel kısımlarını korumak için işe yarıyor benim bildiğim uygulama üst dama spoiler takıp,geçen hava akımını saptırarak çözüme gitme şeklinde idi,ama ne kadar etkili tam bilmiyorum ,bence bu işten pek kurtuluş yok,belki azaltılabilinir

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri