Arama sonuçlarınız

1. U

Dacia Duster arka cam silecek rolesi

benim kangoo da da aynı idi ,illet ederdi ,fasıla rolesi takılabilir ama kol tek konumlu,ya ayrı bir anahtar olacak fasıla için,yada hep fasılalı olacak, o zamanda gerektiğinde direk çalıştırma imkanı olmayacak,bende hiç ellemedim

2. U

Selec-Trac sanziman hakkinda

Ynt: Selec-Trac sanziman hakkinda arkadaşınız ters söylemiş,yağmurlu havada veya kuru ortamda 4 full time kullanılabilir karlı zemin,çamur v,s de 4full time veya şartların ağırlığına göre 4part time seçilebilinir,kesinlikle kuru ortamlarda 4part time kullanmayın,zaten adındanda anlaşılmakta...
  3. U

lr freelander 1.8 i!!! yapmayın beyler o kadarda kötü değil!!!

Ynt: lr freelander 1.8 i!!! yapmayın beyler o kadarda kötü değil!!! bize mahsus idare eder abi,daha gider gibi deyişlerle ve bakımlara gerekli özen gösterilmezse araç problem çıkarıyor,buna abartılı beklentiler,yanlış karşılaştırmalar eklenince yaramaz damgasını yiyor haksızlıkla, kronik veya...

4. U

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok daha önce pajero kullanmış biri olarak SS 4 arazi şanjımanında 4x4 kuru zeminde de kullanılabilir,ama daha fazla yakacaktır 4HLc ve 4LLc yi kuru zeminde kullanmak kesinikle tavsiye edilmez
  5. U

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

fikir açısından aynı motor 1.5 lt,85 bg ,200nm kangoo dci ,şehiriçi,ve dışı ortalama 6.2 gibi yakardı,full uzun yolda çokta aşağı inmezdi,hız90-110 arası ,

6. U

ARAZİ = PAJERO

Ynt: ARAZİ = PAJERO bu rusya da satılan pajero sport /montero modeli,esas pajero / shogun modeli değil

7. U

Pajero Pinin hakkında

Ynt: Pajero Pinin hakkında 2001 model,4 kapı düz vitesi 2009 yılına kadar kullandım,arazi donanımı agabeyinden alındığı için iyidir,arkada lsd difransiyel vardı daha sonra küçük geldiği için sattım,ayrıca avrupa da üretimi bittmişdi,güney amerika da üretilmekte,sattığım araç 50 000 km civarı...
  8. U

freelandere zincir nasıl takılır?

Ynt: freelandere zincir nasıl takılır? Land Rover Freelander 1 (including 04 on facelift): 2 sets of chains. If 1 set of chains has to be used, these must be fitted to the rear wheels. Fitting chains to the front wheels only may result in damage to the VCU and/or IRD. buradan da anlaşıldığı...
  9. U

2010 WRANGLER RUCİBON ÖN ROTİL

Ynt: 2010 WRANGLER RUCİBON ÖN ROTİL servislerde hep böyle sorular ve güvensizlik oluyor,olaylar geçiştiriliyor, amerikadaki forum sitelerinde araştırmalı veya sormalı,bakalım ne çıkacak,kronik bir olay mı mesela,o seri üretime mahsus youtube daki videolarda her model için her tür sert...

10. U

2010 WRANGLER RUCİBON ÖN ROTİL

Ynt: 2010 WRANGLER RUCİBON ÖN ROTİL geçmiş olsun, erken bile olsa rotil bir derece.pompayı anlayamadım,kötü şans belkide,garantiye sokuldu ise neyse,yoksa bu tip araçlarda garanti lafta mı kalıyor acaba,bu araçlar zaten zor şartlarda kullanılmak için yapılmışlar

11. U

Jeep'e Yakışmıyor Bunlar :(

Ynt: Jeep'e Yakışmıyor Bunlar :( ben her tofaş sevisinin de tüm jeep lere bakacağını sanmıyorum
  12. U

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? hayırlı olsun,

13. U

Dakar 2011 'in ardından...

Ynt: Dakar 2011 'in ardından... kamaz .tatra bunlar çok dayanıklı markalar,soğuk,sıcak ,taş,kum sibiryanın bozkırlarında geliştirilmiş ve kullanılan araçlar ben çok sene evvel sultanahmet meydanında sonlanan yarışta ,galiba master rally idi ,yakından inceleme fırsatım oldu,muhteşem araçlar...
  14. U

TRT Zor Yollar Yeni L200' leri

Ynt: TRT Zor Yollar Yeni L200' leri ben programı kaçırmamaya bakıyorum,rehberlikle birlikte gayet zevkli bir şekilde izliyorum emeği geçenlere teşekkürler araçlara gelince becce üstad ın yeterli olanı yaptığına inanıyorum,zaten buda onların sorunu,eziyetini veya kolaylığını onlar...
  15. U

YENİ YOL KRALI

Ynt: YENİ YOL KRALI esasında alt yapı değişmiş,iç yapı daha kaliteli ve elit,elektronik güvenlik destekleri arttırılmış yükseltme ayarlı süspansiyon bir takım yükseltme çalışmalarına gerek biraktırmıyor,böylece arabanın teknik kalitesi değişmemiş oluyor,araç eski klasik nesilden yeni bir nesle...

16. U

FREELANDER KULLANMA YARDIMI

Ynt: FREELANDER KULLANMA YARDIMI arkadaşlarında da dediği gibi sadece inişlerde kullanılır,ama çıkışda da ancak çıkarken geri inmek isterseniz faydası olur,bu faydalar da belli hız limitlerinde ve frene basmazsanız kullanılabilir çekiş arttırma,tork arttırma gibi etkileri yoktur
  17. U

Freelander 2 far problemi

Ynt: Freelander 2 far problemi bi -zenon farlılarda otomatik olarak far seviyesini kendisi ayarlamakta adaptive olanlar zaten öyledir sanırım,ama halogen olanları bilmiyorum
  18. U

Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi yağmurdan kaçarken ,doluya tutulacaksınız gibi geliyor bana ;D ;D

19. U

YENİ YOL KRALI

Ynt: YENİ YOL KRALI haklısın,yeni kia sorrento nun içi bile yeni gc ye benzemekte bazı modellerde esinlenmeyi geçmiş bence
  20. U

YENİ YOL KRALI

Ynt: YENİ YOL KRALI hatırlıyorum,o zaman işler kesattı,ötv indirimleri falan vardı,şimdi öyle uygulamalar yok,fiatlar yukarı gitti o zaman d3 de 75-civarı alınabiliyordu sanırım ben genede teknik olarak pajeroyu yeğlerim,ayrıca tuareg de galiba offroad paket falan koyunca fiat yükseliyor diye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri