Arama sonuçlarınız

1. U

Daha Yeni Aldığım Gözümün Bebeği 2006 2.0 TD4 HSE Freelander'ım

Ynt: Daha Yeni Aldığım Gözümün Bebeği 2006 2.0 TD4 HSE Freelander'ım hayırlı olsun, çamur konusunda merak etmeyin landrover logosunu taşımakta nede olsa selamlar

2. U

Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 1.Yarışı Sakarya'da (27-28 Mart 2010)

Ynt: Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 1.Yarışı Sakarya'da (27-28 Mart 2010) ben pazar günü olmadığım için bilmiyorum vaziyeti ama pilotlar itiraz ettiklerine göre tehlikeye açık bir hatalar vardır,organizasyon,özellikle böyle büyük boyutta işler çok deneyim ve bu işlerde geçmiş tecrübe...
  3. U

Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 1.Yarışı Sakarya'da (27-28 Mart 2010)

Ynt: Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 1.Yarışı Sakarya'da (27-28 Mart 2010) olaya üzüldüm,geçmiş olsun ,anlaşılan daha da vahim kazalar yaşanabilirmiş bende c.tesi oradaydım yer olarak güzeldi,parkur zor bir parkur değildi,biraz sulansa daha da iyi olurdu, fakat rescue görevi yapacak araç...

4. U

Freelander Problemleri

Ynt: Freelander Problemleri içiniz rahat etsin, broadway ile dolaşmışsanız,bununla daha farklı dolaşacaksınız,ve kullanıp kabiliyetini gördükçe giremediğiniz yeni arazilere ve değişik mevsimlerde sürmenin tadını çıkaracaksınız,sonrada çok daha konforlu ve güvenli olarak evinize...
  5. U

outlander 2.0 mt

Ynt: outlander 2.0 mt ve az satılan araçların,yedek ve sarf parçalarıda pahallı oluyor,pinin den biliyorum selamlar

6. U

Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız.

Ynt: Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız. geçmiş olsun,sorun çıktı diye hemen araç değiştiilecek değilya,az sorun çıkaran araçlar bile çok basit bir yerde sorun çıkarabilir neticede mekanik spor,o kadar takviyeli araçlar dakar rallisinde ,her akşam bakım...

7. U

2010 Toyota 4 Runner

Ynt: 2010 toyota 4 runner aracın dışı ve teknik özelliklerini beğendimde,iç dizaynında kumandalar sony nin ışıklı ,parlak düğmeli müzik setleri gibi fazla cafcaflı bence elit durmuyor,ben fazla renkli,ışıklı kokpitleri sevmiyorum,bence bu konuda landrover sülaleleri daha başarılı selamlar
  8. U

Yeni Kasa Grand Vitara 90.000 Km Bakımı

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara 90.000 Km Bakımı araç satışlarındaki kar marjları düştükçe,bence servislere yükleniyorlar 2009 kango 1.5 dizel standart bakım+ trigger 1.200 tl verildi (60 000 km bakım) selamlar
  9. U

2010 Toyota 4 Runner

Ynt: 2010 toyota 4 runner ben beğendim ,tekerlek salınımları falan iyi,yeterince büyük,arazi software i diyeyim bari iyi görünüyor,çünkü elektroniği arttırılmış bir araç türkiyede bir rav4 var,birde lc var,ikisinin arası bir model olabilir esasında ama bu vergi rejimi ile elde etmek zor oluyor...

10. U

Ynt: Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız. iş te budur son söz bence selamlar

11. U

Ynt: Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız. japonların taklitçilikleri ve dizayn çalmaları bir zamanlar meşhurdur bilirsiniz,adamlar markanın bile yarısını çalmışlar,hiç isim yokmuş gibi ,fakat yılların getirdiği karizma çalınamaz fanatizme dönüşmiyen...
  12. U

Jeep GC mi Volvo XC90 mı

Ynt: Jeep GC mi Volvo XC90 mı bu tip araçlarda iki tip kullanım öne çıkmakta,car handling ve truck handling ayrıca alt yapı ,süspansiyon sistemleri ve ayarlarıda öyle,yani birbirini tamamlıyor genelde otomobil kullanmışlara truck handling tarzı araç sürmek alışılmadık ve daha kaba gelir eğer...

13. U

Jeep GC mi Volvo XC90 mı

Ynt: Jeep GC mi Volvo XC90 mı ayrıca tekrar sattığınızda volvo çok nazlı giderken,gc çok daha çabuk satılır selamlar
  14. U

İzci

Ynt: İzci bence tam tadında,profesyonel açıdan bakarsak uzun bile neyseki reklam araları çok değil emeğinize sağlık selamlar
  15. U

Freelander 2 19" veya 17" Jant

Ynt: Freelander 2 19" veya 17" Jant aslında sizin araca takılıp test edilmesi ilginç yokohama go 12 de iyi övgüler almış,conti nin deseni bfg nin ünlü bir A/T sinin deseninide andırıyor selamlar

16. U

Ynt: Freelander 2 19" veya 17" Jant zaten öyle bir lastik yok,yani hız yapacak m/t,sizin aramadığınızıda biliyorum zaten freelander ın arazi kabiliyeti,veya zorlanacağı yerler belli,m/t ye ihtiyacı yok yani öyle ağır şartlara gireceği yok,onun için ben olsam alırım a/t yi her iki amaç içinde...
  17. U

Ynt: Freelander 2 19" veya 17" Jant şimdi anladım gidilmek istenen noktayı selamlar
  18. U

Ynt: Freelander 2 19" veya 17" Jant dediğiniz gibi hem çamur hem hız olmaz,en yakın sonuç yinede a/t lastiklerde,habire lastik değiştirmekte pratik olmayacaktır bence selamlar

19. U

Benim Jeep'im Orda Kalmaz Diyenler:)

Ynt: Benim Jeep'im Orda Kalmaz Diyenler:) bu güzel deyişe aynen katılıyorum selamlar
  20. U

Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model

Ynt: Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model nazar değmesin,çok güzel oldu camel maceralarından sonra bizim yollarda,enteresan selamlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri