Arama sonuçlarınız

1. bulent kocoglu

T4 Yüksek Tavan

Ynt: T4 Yüksek Tavan Bülent Ustam İnşallah Kafamda yapılacak işler bi netleşsinde :)

2. bulent kocoglu

Hayaller Gerçek Olunca...

Nasıda mutlu yaw , Allahım gülücükleri eksik etmesin:) :)
  3. bulent kocoglu

2000 Vıtara On-off

Benim prensibim malı alırken kazanmak. Doğrudur 20ye de belki bu model vitara bulunur. Ama , dökük japon adamı öldürür. Kör atın, kör alıcısı olduğu gibi; yağız atı alacak bir yiğitte çıkar elbet :)

4. bulent kocoglu

Hayaller Gerçek Olunca...

peki, Igdır'da kışın nası olur:)
  5. bulent kocoglu

Defender 90 2.5 Düz Dizel Max.kaç İnç Yukseltebilirim

Ynt: Defender 90 2.5 Düz Dizel Max.kaç İnç Yukseltebilirim Derya ne derse , o doğrudur. Tecrübe konuşuyor :)

6. bulent kocoglu

Arçelik Marka Araba?

Ynt: Arçelik Marka Araba? "KOÇ"lara laf yok. Onlar olmasaydı, normal yurdum insanı, Çamaşır makinesi ile, buzdolabı ile nasıl tanışacaktı. "MURAT", "ANADOL" olmasaydı, zenginlerin Amerikan arabalarına çook yıllar bakıp iç çekecekti. Tabi , çoğunuz bunlarla doğup büyüdüğünüz için , evine ilk...

7. bulent kocoglu

Gönüllü Sadelik; Sade Yaşam ve Karavan

Ynt: Gönüllü Sadelik; Sade Yaşam Ve Karavan Basit yaşayacaksın. Mesela susayınca su içecek kadar basit. Dört çıkacak, ikiyi ikiyle çarptığında. Tek düğmesi olacak elindeki cihazın; tek bir düğme, tek bir cümle gibi; sevince lafı dolandırmadan söylediğin “seni seviyorum” gibi. Basit bir...
  8. bulent kocoglu

Hangi Defender?

Arkadaş zaten şaşırmış, sizde iyice şaşırttınız valla... Ne yapacak şimdi....
  9. bulent kocoglu

T.5 Olan .kac. Kişiyiz.yüksek.tavan

Murat bey, şehir içinde bile çok konforlu sürüş zevki verdi. Dün 800 tlye çok güzel tv+navigasyonlu +geri görüş kameralı teyp sistemi taktırdım. 10bin km yağ vs bakımını yaptırdım. Ustam arabayı çok beğendi. Servisteyken müşteri çıktı :) Araçta ABS- E ile başlayan birşey -Yokuş Kalkış desteği...

10. bulent kocoglu

T.5 Olan .kac. Kişiyiz.yüksek.tavan

Ynt: T.5 Olan .kac. Kişiyiz.yüksek.tavan +1

11. bulent kocoglu

Transporter stepne taşıyıcı

Ynt: Transporter Stepne Taşıyıcı Murat Bey, O arkadaşla görüştüm. Kesin değil ama en azından motorsiklet standı için ziyaretine gideceğim. Sağol
  12. bulent kocoglu

Transporter stepne taşıyıcı

Arkadaşlar, Syncro modellerinde kullanılan arka stepne taşıyıcıyı nereden temin edebilirim?

13. bulent kocoglu

T4 Yüksek Tavan

Ynt: T4 Yüksek Tavan Kızmak yok olurmu :) Mutfağı dıştan kullanmadım , sanırım yüksek kalıyordu. sıcak duş yoktu. Hiç bir arabamda sıcak duş olmadı. İhtiyaç duymadım. Ön koltuk dönerli olamadı çünkü,iki kişilik yatma yeri olması gerekiyor. en anca kurtarıyor yatak tam pozisyonda 1.40 x 1.90...
  14. bulent kocoglu

T4 Yüksek Tavan

Ynt: T4 Yüksek Tavan Bu yeni aldığım 1.9 Turbodizel 105 beygir
  15. bulent kocoglu

T4 Yüksek Tavan

Ynt: T4 Yüksek Tavan Maalesef , marmaristen bir arkadaş aldı Halen kullanıyor sanırım Ama, üreticide bunların planları var. Muhtemelen aynısını yapabilir. sanırım, yeni T5 de bunun gibi olacak. O araba 2.4 normal dizel olduğu için motor gücü bana düşük gelmişti. Bu da yeni aldığım T5

16. bulent kocoglu

T4 Yüksek Tavan

Ynt: T4 Yüksek Tavan devam
  17. bulent kocoglu

T4 Yüksek Tavan

Ynt: T4 Yüksek Tavan devam
  18. bulent kocoglu

T4 Yüksek Tavan

Arkadaşlar, Şu aralar yeni aldığım 2008 model yüksek tavan T5 'e proje çizmekle uğraşıyorum Bu arada, daha önce yaptırdığım T4 yüksek tavan ın fotolarını buldum, sizinle paylaşmak istedim. Bu da hacmine göre güzel olmuştu. İçinde banyo kabini vardı Buyurun görsellere

19. bulent kocoglu

Bülent Koçoğlu Anadol'u

Ynt: Bülent Koçoğlu Anadol'u Bu arkadaşla tanıştık. iyi işler yapıyor
  20. bulent kocoglu

2000 Vıtara On-off

Guncel

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız